• Welcome to Форум на българските шофьори.

Мис Драйвърка на форума!

Започната от bad_kras, Понеделник, 29 Август, 2011, 13:14:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bad_kras

Да направим " Мис Драйвърка на форума" !!!    Какво ще кажете?
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

bad_kras

BoBy_BoY

BoBy_BoY

bad_kras

admin

Ще номинирам Цеци Илиева. Много хъс има в това момиче. Драйверка на форума ще й пасне чудесно.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

bad_kras

Цитат на: admin - Понеделник, 29 Август, 2011, 14:18:45
Ще номинирам Цеци Илиева. Много хъс има в това момиче. Драйверка на форума ще й пасне чудесно.
Пусни анкета и ще гледаме !  :) :) :)

JoroBoro

А малко повече подробности за номенираните може ли :)

!na

Момчета, а първо да се явят драйвърки, пък после да ги номинирате, че и класирате  :D
Не знам точно колко са регнатите дами (себе си не броя, щот съм извън сек'ви класации), но тези които списват по нещичко се броят на пръстите на едната ръка....тааа, раздавайте медалите да не спамим излишно  ;D

Цитат на: admin - Понеделник, 29 Август, 2011, 14:18:45

Подкрепям, огън момиче е!
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

bad_kras

Е вече си имаме и  "salamandarkata" !  Полека лека ще се появят - конкурентките!  :) :) :)

!na

Докато чакаме, да вземем да направим една класация за "Мистър Тръкър" викам аз...не за друго, да не скучаем  ;)

admin

Цитат на: !na - Неделя, 11 Септември, 2011, 13:21:02
Докато чакаме, да вземем да направим една класация за "Мистър Тръкър" викам аз...не за друго, да не скучаем  ;)

Подкрепям предложението. В класацията по какви критерии ще бъдат оценявани кандидатите?

Цитат на: bad_kras - Неделя, 11 Септември, 2011, 13:11:29
Е вече си имаме и  "salamandarkata" !  Полека лека ще се появят - конкурентките!  :) :) :)

Няма лошо да има конкуренция. По този начин се повишава качеството на услугата.

rozita

Да се изкажа и аз. Първо - Илиева не е "мис", а "госпожа". Второ - тя рови във форума поради липса на работа в магазинчето и. Да не говорим, че не плаща интернет, ползвайки нашия, на "Лукойл". Трето - баща и и брат и са всеизвестни с "подхлъзванията" на колеги - от тоя взели пари, че закъсали, от други гума, че гръмнали своята. Накрая помогналия колега остава с пръст в устата. Ама явно е "легнала на сърце" на Админа, щом така я толерира. Или му е легнала по гръб!!!

!na

Розита, форумът не е място за разчистване на лични сметки.
Не за първи път чета твоя публикация, чиято цел е единствено оплюване на Илиева.
Ако имате какво да делите или изяснявате, ми вижте се и си го кажете в очите.
Явно сте на един ... място една от друга.

Не я познавам лично, но от пребиваването ни заедно тук ми е симпатична.
Което не мога да кажа за теб в момента... :(

П.С. -1 от мен по повода.

FH16

Прав беше Некадърния Тракторист,превърнахте този форум на "БГ мама".Сега ако беше тук да види тази махленска клюкарница какво ли щеше да мъцне ???

Причина за редакция - всяко изреченеие започва с главна буква !

admin

Цитат на: rozita - Неделя, 11 Септември, 2011, 15:26:51
Да се изкажа и аз. Първо - Илиева не е "мис", а "госпожа". Второ - тя рови във форума поради липса на работа в магазинчето и. Да не говорим, че не плаща интернет, ползвайки нашия, на "Лукойл". Трето - баща и и брат и са всеизвестни с "подхлъзванията" на колеги - от тоя взели пари, че закъсали, от други гума, че гръмнали своята. Накрая помогналия колега остава с пръст в устата. Ама явно е "легнала на сърце" на Админа, щом така я толерира. Или му е легнала по гръб!!!

Многоуважаема Розита, с госпожа Илиева ме свързват само отношения във връзка с форума, на когото имам честта да съм администратор. Твърденията, че ми е "легнала на сърцето", както и че ми е легнала по гръб, не отговарят на истината по простата причина, че със семейни жени не се занимавам. Освен това съзнавам, че с отговорът си рискувам да занижа високия си рейтинг, но съм принуден да го направя след като прочетох за кражбата на интернет и някакви братя и бащи. Намирам тези твърдения за чиста проба клюки и умолявам всички да бъдат сдържани при запълване на форума с подобни неща.

!na

Цитат на: admin - Неделя, 11 Септември, 2011, 16:04:54
...Освен това съзнавам, че с отговорът си рискувам да занижа високия си рейтинг...

Админе, нЕма се плашиш, ще ти набацаме плюсове и ще го възстановим  :D
Това за нета и кражбата е голям смях, щото той си е фри по дифолт.

Дайте да не се занимаваме с глупости, ами да изчистим критериите за конкурса Мистър Тръкър  8)

!na