• Welcome to Форум на българските шофьори.

Авторски снимки

Започната от admin, Понеделник, 29 Август, 2011, 20:29:35

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

admin

Малко снимки от Германия.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

admin

И една снимка от Лондон.  :)

admin

ivopifeca

Много дебел хотдога,или кремвирша е голем-егати цифрите,ти хапна ли,или само снима,требваше и хотдога да снимаш :)

admin

Не съм ял хот-дог. Почерпиха ме "Английска закуска" на едно друго място и останах очарован. Знаят как да закусват тези англичани.
А BMW-то го снимах докато Zoll-аджията разглобяваше кабината в търсене на цигари и наркотици. :D

ИванТ

Zastava 750, град Ниш, Сърбия (2012.11.11):

Citroen 2CV, град Ниш, Сърбия (2012.11.11):

Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

ivopifeca

Евала за снимките-класика ;)

Pando85

Няколко от мен - Автомобилен салон 2013 София

Pando85

Случайно попаднах на тази Костенурка на паркинга на "ИКЕА"

пп.Колата радва, но надписите ме изкъртиха  :D

doktora

Старите автомобили са като Музиката на Моцарт тя остарява ли е това са и старите ретро автомобили

admin

Старият Даймлер... :)

driver1

admin

Цитат на: driver1 - Петък, 10 Октомври, 2014, 02:32:35
   Продава ли се?

Съмнявам се. По-скоро са го купили с цел реставрация.

American

Преди два месеца заснех тези кадри в Южна Дакота. Този Chevrolet Impala вероятно модел от 1968-ма година си седи там "цопнал в желето на времето" зад бензиностанцията на едно село. Загледах се отблизо, нищо не му липсва и е 100% оригинален. Продавачката в бензиностанцията ме разочарова обаче като каза че тя е собственика и не се продава. Следващия път като минавам от там мисля да нося с мене $5К кеш, да видим дали ще устои.

Как би иглеждала: http://www.barrett-jackson.com/Archive/Event/Item/1968-CHEVROLET-IMPALA-SS-FASTBACK-61397
smoking gun

ivopifeca

Много хубав автомобил,с явно много глупави собственици...Как можеш да оставиш тази кола в това състояние,при положение,че си американец и си в САЩ?Предполагам е пълно с части там за тези коли,а не като тука,да си поръчвам части за Белисимата от на майна си райна...

Pando85

Словакия посока Чехия ги хванах в последния момент

Pando85