• Welcome to Форум на българските шофьори.

Красоти, които сте снимали

Започната от kRisss, Вторник, 30 Август, 2011, 12:01:43

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ninja

Малко от Гросглокнер, миналата година по това време.

ninja

American

Дори баба ми го знае Гросклокнер къде е.
smoking gun

American

smoking gun

admin

Цитат на: American - Четвъртък, 07 Май, 2015, 05:30:34
Дори баба ми го знае Гросклокнер къде е.

Един пътепис за тези, които не знаят къде е Гросклокнер.

http://patepis.com/?tag=%D0%B3%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%B3%D0%BB%D0%BE%D0%BA%D0%BD%D0%B5%D1%80
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

American

Зарежи другото, но това което аз виждам е че там природата е много красива.
Ако си дойда лятото, мисля да обиколя там да разгледам.

Това което се случи е че рагледах Америка с най-големи подробности, поради това че станах трък-драйвър, но в България нямах шанса да съм на волан, бях жичкаджия, от 8 до 5 в завода :(

да ви се представя

smoking gun

rider777

Трябва да ги светнеш индианците как да си вАрят пърцуца от кактуси.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

American

Тези Навахо държат територий колкото площта на България. Терирорията им обхваща четири щата, Юта, Аризона, Ню Мексико и Колорадо.
Държат всички национални паркове там и забележителности, събират такси за посещение. Не плащат данъци никакви. Земите са техни и произвеждат продукций най различни. Имат си президент-вожд, и голяма администрация, богати са и правят много големи проекти. Имат ТЕЦ-ове и други индустрий. Те са държава в държавата.
Традиционно правят хляб, който много прилича на нашенските мекици, пържат го в тиган с олио. В хотела който виждате (пак тяхна собственост) в ресторанта сервират Navajo burger който е с такъв хляб и доста ми се услади.
За пръв път там видях видях индианка която не знае английски. Бяха две опнали сергийка, продаваха накити и лули. На съпругата ми взех кулие от сини камъни а аз взех една индианска лула. Та едната от тези двете жени незнаеше да говори и другата и обясняваше какво искам.
smoking gun

rider777

Епа то и в БЪЛГАРИЯ има ора де не знаят български ,,,,,,,,,,,,,,, ама поне цигарите при индианците са по-евтини.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

SOLAR

Из околностите на Moirans en montanie-39 - Франция

SOLAR

Само преминалите през моста Vasco de Gama могат да оценят неговата красота.

Поглед към Лисабон.

SOLAR