• Welcome to Форум на българските шофьори.

Красоти, които сте снимали

Започната от kRisss, Вторник, 30 Август, 2011, 12:01:43

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

admin

Ето три снимки, които съм правил близо до Турну Северин в Румъния.  :)
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

abator

Да, този район е наистина много красив. Хубави снимки!

abator

abator

abator

godji

БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

admin

Е къде е този сняг? Всъщност пътя къде е?  ::)

godji

Цитат на: admin - Понеделник, 10 Октомври, 2011, 19:57:26
Е къде е този сняг? Всъщност пътя къде е?  ::)
Снимката е от днес по обяд на Беклемето (Троян - Кърнаре)

Пътя е отдясно на камиона (гледан отпред ) и изглеждаше така :

БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

admin

Освен да кажа едно голямо БРАВО на пътното в Троян, друго не знам какво да добавя. Благодарности и на теб за снимката. Най-малкото за да се сетя за новата министърка, дето преди броени дни обясняваше как зимата нямало да ни изненада. А ето за мен какво е качествено почистване. Но това е все пак Германия.

godji

На пътното в Троян наистина можеш да кажеш браво (поне аз съм им благодарен) ! От северната страна имаше снегорин още сутринта , но чистеше само до върха и се връщаше към Троян . Преди обяд имаше паднало дърво и снегорина чакаше да почистят за да минава пак , но аз тръгнах пред него още щом видях че отгоре пуснаха колите ! Не беше почистено перфектно ,но поне бяха реагирали още сутринта полагаха някакви усилия . Проблема беше от южната страна . Навявания , надвиснали клони в които се блъсках  , пътя беше просто утъпкан от колите които бяха минали ,но коловозите бързо се пълнеха със сняг. Понеже често минавам от там мога да кажа ,че от страната на Троян пътя се поддържа . Дори пролетта изрязаха храстите и клоните и се кара нормално , за разлика от южната страна където е все едно караш през гората. Клоните постоянно удрят огледалата и пътя е стеснен поне с по 50 см от двете страни от храсти , мантинелите са така обрасли че на места не се виждат!

А германците скоро няма да ги стигнем  :(

Механик-водач

Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече.
Никога не спори с глупак. Хората може да не разберат кой е умният!

antoniyu

Останки от Асенова Крепост край Асеновград

цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

antoniyu

Църквата "Св.Богородица Петричка" единствено тя е запазена от цялата крепост.
цигарените кутии?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

antoniyu

Асеновият надпис за поколенията.

в превод
В лето 6739 (1231) индикт четвърти от бога въздигнатий цар Асен на българи, гърци и други страни постави Алекси Севаста и изгради този град

Бачковският манастир и фонтана през зимата.
цигарените кутии?

antoniyu

Рупите  Храмът ,,Св. Петка Българска" и Гробът на Ванга
цигарените кутии?

Trucker_Boy

Страхотни снимки Антонио , имаш ли още снимки от Рупите ?
Наскоро имаше чествания за 100годишнината от рождението на пророчицата.
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори