• Welcome to Форум на българските шофьори.

Красоти, които сте снимали

Започната от kRisss, Вторник, 30 Август, 2011, 12:01:43

« назад - напред »

0 Потребители и 5 гости преглеждат тази тема.

driver1

Цитат на: ИванТ - Събота, 01 Септември, 2012, 10:47:20
Истината е, че прекарах почти 7 часа в новия метродиаметър и реално всяка една от станциите разполага със собствена архитектурна концепция. Дори околните пространства, като обновения булевард "Витоша", който вече е изцяло пешеходен (със съответна настилка и без трамвайно трасе), обновен булевард "Ломско шосе" и обновен площад "Света Неделя", завършват цялостното добро впечатление от работата свършена през последните няколко години.

Площад "Света Неделя" (2012.08.31):

Препоръчвам ти да се поразходиш, когато имаш време по Цариградско шосе в посока изхода към Пловдив. Последния път, когато си бях в България ми направи впечатление, че от двете му страни имаше завършени, а и в строеж доста урбанистични и модерни сгради, каквито съм виждал в Париж.

driver1

Trucker_Boy

От тези сгради за момента само 1 е завършена.
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Бриги Магнито

Цитат на: Trucker_Boy - Събота, 01 Септември, 2012, 13:08:56
От тези сгради за момента само 1 е завършена.
Е не така смело де ,може да има навпредвид MOЛА  :D :D :D :D

дРайверУ е пич немое му разбереш кое води за изход къде Пловдив,но иначе за кореняк добре упътва бегай по Цариградско посока Пловдив и скивай ко става.

Драйвер на изхода ма баш на изхода на Цариградско поне от има няма 50 ,а мое и повече гдинки ма нищо се не строи баце,камо ли па да мязи на Париж.

Цитат на: ИванТ - Събота, 01 Септември, 2012, 10:47:20
реално всяка една от станциите разполага със собствена архитектурна концепция.
А знаеш ли ,защо това  е така ? ;)

Уди кълвача

Акцента трябва да е върху облаците, на живо бяха невероятни - като изкуствени, на снимката не знам до колко се забелязва.

driver1

Бичкия, беги са срамуваш! Пак си се изсилил глупашки, което си ти е твоят начин, де. Чак пък и от 50 години!!!??? Само за илюстрация, без претенции за изчерпателност: Перлата - "Арена-армеец", хотела (забравих му името) в който настаняват участниците от "Биг брадър", салона и територията на която се провежда автоизложението, "Тойота-център", а това, което ми направи най-силно впечатление са строящите се сгради (май точно преди разклона за Горубляне беше?), верочтно хотели, или административни, не знам точно...
  Но призовавам ИванТ да се разходи и да ги снима заради умника, който смята, че щом шосето води за Пловдив, не може да е Цариградско шосе. :) Ко да го праиш - Бичкия. С главно "Б".

Бриги Магнито

М да
driver1    14:10:13    Публикува в Красоти,които сте снимали..
Публикувано на: Днес в 14:23:12
Публикувана от: driver1

За 13 минутки ма нищо не сътвори,Драйвер я нали съм от селията ма да те светнем ни арена Армеец ни пък Експо центъра (или тойота как и викаш) са на изхода за Пловдив ми са си кажи речи първото у средата ,а пък другото към средата на въпросното Цариградско шосе,а евала ти праим и ,че не знаеш и де е Корабчето,говори мноо за теб е верно Корабче вече няма,ма и ДАП 7 също,но ко ти дреме ти нали си по спанско.
Важно е ,че ми кълвеш още,че скивам изневеряваш ми с други съфорумци ,а не е гот да се не зджафкаш с бацко.
;)
Стабилен си Драйвер.
Апропо да те светнем гранд хотел София вече не е на гъза на коня,да знаеш да не се излагаш,преместихме го малко по къде Централна поща. ;)
Аре па ша те държиме иформиран и най-важното ориентиран . :D :D :D :D ;)

П.П.Гъза на коня е място в София ,молим да не ме цензурирате.  ;)

ИванТ

Булевард "Цариградско шосе" (2012.07.07):

Булевард "Цариградско шосе" (2012.08.18):

Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

Бриги Магнито

Я тва ли е изхода за Пловдив.

;)
А ИМАШЕ ДЕВИЗ ,,РАСТЕ НО НЕ СТАРАЕ,,
Драйвер Големо село расте бре,грубо е да кажеш на изхода за Пловдив. :D :D :D :D :D

driver1

Цитат на: Бриги Бичкията - Събота, 01 Септември, 2012, 14:37:52
Я тва ли е изхода за Пловдив.

;)
А ИМАШЕ ДЕВИЗ ,,РАСТЕ НО НЕ СТАРАЕ,,
Драйвер Големо село расте бре,грубо е да кажеш на изхода за Пловдив. :D :D :D :D :D

Не е ли време да понамалиш с кретенизмите си?  И мерси за разяснението къде беше р-т "Корабчето". Запомнил си го не за друго, а щото беше близо до ДАП-а за който си мечтал тогава. Те и горублянци вече се пишат софиянци! За мен изхода на София започва от ЗИТ нататък - все пак съм роден и израсъл на 200м. от Опера-та и местата за които пишем са ми доста отдалечени. А за твое инфо: "Опера" е нещо като "Сън Сити" - и там едни се кълчат по сцената в бели дрехи, ма нямат грам силикон. А едни други вият на умряло и на това му викат изкуство и класическо пеене. На развала е тръгнал светът, не отчита новите тенденции на новото поколение, представящо си гаврата с българския език за опазване на етническото богатство на страната ни!

Бриги Магнито

Цитат на: driver1 - Събота, 01 Септември, 2012, 14:58:44
 Не е ли време да понамалиш с кретенизмите си?  И мерси за разяснението къде беше р-т "Корабчето". Запомнил си го не за друго, а щото беше близо до ДАП-а за който си мечтал тогава. Те и горублянци вече се пишат софиянци! За мен изхода на София започва от ЗИТ нататък - все пак съм роден и израсъл на 200м. от Опера-та и местата за които пишем са ми доста отдалечени. А за твое инфо: "Опера" е нещо като "Сън Сити" - и там едни се кълчат по сцената в бели дрехи, ма нямат грам силикон. А едни други вият на умряло и на това му викат изкуство и класическо пеене. На развала е тръгнал светът, не отчита новите тенденции на новото поколение, представящо си гаврата с българския език за опазване на етническото богатство на страната ни!
А така те искам Драйвер
Само за инфо те светнем въпросният Завод за Изчислителна Техника е построен на Горублянски ниви  ;) ,ма .........
А за силикона в операта ,един съвет не се лови на бас. ;)
Аз да си призная съм одил само на оперета на има нема 1 км дали има и толкова от споменатата Опера и получих алергия и не стъпвам на никво масово мероприятие в това число и кино в Мола.

Апропо от как мъцнах на Тракерчо МОЛ  и ти се повърте от Армеец до Експото ,а баш между тех познай кво има  ;) за жалост грам не мязи да е Парижко,но одат ората не е кад да не одат.

driver1

Айде - къш, че не ми се четат повече идиотизмите ти.

ИванТ, точно тези сгради имах предвид. Сега виждам, че към м.юли още не са баш готови. Но евала на архитектите!

Бриги Магнито

Цитат на: driver1 - Събота, 01 Септември, 2012, 15:32:01
   Айде - къш, че не ми се четат повече идиотизмите ти.

ИванТ, точно тези сгради имах предвид. Сега виждам, че към м.юли още не са баш готови. Но евала на архитектите!
Тц криза Драйвер ,ский шо стаа с тия сгради  ;) http://www.klassa.bg/News/Read/article/183733_%22%D0%A4%D0%BE%D0%BD%D0%B4+%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%B8%22+%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0+%D0%BD%D0%B0+%D1%82%D1%8A%D1%80%D0%B3+%D1%81%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%B0+%D1%81%D0%B8+%D0%BD%D0%B0+%22%D0%A6%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4%D1%81%D0%BA%D0%BE+%D1%88%D0%BE%D1%81%D0%B5%22

Уди кълвача

Време е да се прекръсти темата на: " Кой е по-голям гражданин" (което, май е вечния спор в нащо голямо село).... Селянията даже я обичам, ама е лошо когато се практикува и налага в градовете.
Па толкова ли не можете да се спрете?

Бриги Магнито

Цитат на: Уди кълвача - Събота, 01 Септември, 2012, 16:38:41
Време е да се прекръсти темата на: " Кой е по-голям гражданин" (което, май е вечния спор в нащо голямо село).... Селянията даже я обичам, ама е лошо когато се практикува и налага в градовете.
Па толкова ли не можете да се спрете?
Tц ,я мъцни облаците от кой край на света ги изфотографира и мое и да се запрем.

Уди кълвача

Цитат на: Бриги Бичкияата - Събота, 01 Септември, 2012, 18:52:52
Tц ,я мъцни облаците от кой край на света ги изфотографира и мое и да се запрем.

На цариградско на изход за Пловдив :)

Иначе сериозно, ако наистина те интересува - в Осло, Норвегия.

Уди кълвача