• Welcome to Форум на българските шофьори.

Красоти, които сте снимали

Започната от kRisss, Вторник, 30 Август, 2011, 12:01:43

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

ИванТ

Един много красив и поддържан български град!

Град Правец, площад "Тодор Живков" (2013.07.20):

Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

ИванТ

Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

rider777

Конна база "Нова звезда" Княжево ,,,  абе защо не мога да вмъквам изображения,,, може ли някой да ме светне как става.............
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

admin

Цитат на: rider777 - Вторник, 23 Юли, 2013, 05:35:46
Конна база "Нова звезда" Княжево ,,,  абе защо не мога да вмъквам изображения,,, може ли някой да ме светне как става.............

Прочети тук - http://www.driver-bg.eu/index.php?topic=276.0
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Pando85

И аз да се запиша  ;D

Снимките са от Солун

Pando85

Малко Българска красота - снимките са от Кръстова гора

American

Това е в Орегон на 84-та на един от екзитите на Baker city

Август 23 2013

снимката става за desktop walpaper :)

smoking gun

stoil nedev

Между Трондхайм и Осло
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

stoil nedev

......... и още от още "топлата" Норвегия ;D ;D ;D
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

ИванТ

В добруджанското плато.

Национален път "7", град Шумен - град Силистра (2013.09.09):

American

Октомври 1 2013 Юта, магистрала 70
smoking gun

MIMO MS

Малко снимки от Чехия.

rider777

Това е Италия,,,, не са снимка ами са клипове и не знам дали са за тази тема ама такава красота е там, че е грях да не я споделя       
  ,,,, и ето пак същият път ама в обратна посока   ,,, 

MIMO MS

И още

American

Природата на Utah
2013
smoking gun

bruto

Юта , там е абсолютен змиярник според мен .....и тустиняк . Да ,да отидеш и да видиш природата и скалите най-вече е ок ,ама там да отидеш да живееш и да си заведеш семеиството да живее ,трябва преди това те е ухапала някоя отровна змия ,ама от най-отровните..... ;D .

bruto