• Welcome to Форум на българските шофьори.

Красоти, които сте снимали

Започната от kRisss, Вторник, 30 Август, 2011, 12:01:43

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

American

Бил ли си там ?

70та магистрала в Utah, в отсечката от 15та до Denver, CO е най-живописното място в Съединените Щати. Такава природна красота, такова усамотение сам със себе си и природата няма друго, за втори път го минах този маршрут преди седмици и все едно не бях минавал. Така силно природата ме удивява, все едно съм на екскурзия, зяпам навсякъде но не и в пътя, пък и магистралата в този участък безлюдна. Само ти и природата!  ;D
Нещо любопитно, малко преди Денвър точно на върха на Rockie Mountains магистралата минава през Eisenhower Tunnel, където надморската височина е 11,013 feet (3,357 m)
В юта са най-много от най-красивите национални паркове в Америка.

http://youtu.be/4B36Lr0Unp4
smoking gun

American

smoking gun

ИванТ

Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

ИванТ

Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

Бриги Магнито

А малко инфо за пъта през дефилето Ванка може ли,в смисъл отворен ли е и ремонтите образуват ли трафик необичаен

ИванТ

Отворен е, но на места (най-често няколко метра) има участъци без асфалтово покритие и множество неравности и трябва да се шофира с повишено внимание. По-усилен трафик има само в празнични и предпразнични дни, но не е нещо извън нормите за този път.

Бриги Магнито

Мерси Ванка за инфото,айде пък някой ден ако ме светнеш как да правя хубави нощни снимки без светкавица ,ще взема да се оженя и да те поканя на сватбата за да почерпя

ИванТ

За нощните снимки е най-препоръчително да се използва ставив или повърхност, на която фотоапаратът да бъде оставен напълно статично. На снимката в това мнение съм поставил уреда върху парапет. Добре е да се използва функцията за самоснимачка, защото дори и леко трепване на ръката е достатъчно, за да не може снимката да бъде фокусирана. Експонирането е продължително при нощните снимки, като стига до няколко секунди. На това се дължат и отделните дефокусирани обекти в снимките, като например автомобилът от долната снимка... Движещите се обекти не могат да бъдат на фокус, ако се използва нощният режим (освен при професионална техника, можеща да извършва бърза експозиция).

Град Хисар (2013.09.07):

godji

БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

ivopifeca

Цитат на: Бриги Бичкията - Събота, 26 Октомври, 2013, 18:34:48
А малко инфо за пъта през дефилето Ванка може ли,в смисъл отворен ли е и ремонтите образуват ли трафик необичаен
Преди няколко месеца,отврат!От София до Своге-смрад,иначе след Своге към Мездра има и добри участъци...

bo4a

BG красоти

Zepp44

Zepp44

Минск, Беларус

American

Dallas, TX
Декември 11ти 2014
smoking gun

driver1

Средиземноморско крайбрежие, Испания

ИванТ

Zaron

Гледайте и се наслаждавайте.

Причина за редакция: Премахната снимка!

Zaron