• Welcome to Форум на българските шофьори.

Новите дълги композиции в Европа!

Започната от bad_kras, Петък, 02 Септември, 2011, 13:28:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bad_kras

>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

bad_kras

>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

Бобо89

Чувал съм, че в Швеция има такива, като MAN-a на клипчето. Бордови камион+колесар с лафет+полуремарке, но сега виждам, че се използват и в останалата част от Европа.

Бобо89

Станимир

Здравейте, колежки и колеги.Във вторник сутринта срещнах две такива композиции  на Кечкемет с
унгарска регистрация и пуснати буркани за извънгабаритни.

Mystang

От личен опит да ви кажа че в Дания има доста от тези композиции.Полуремарке с закачена платформа и още едно полуремарке.Задължително с табела отзад 25М. ;).Много ми е интересно да видя как се паркира това нещо на рампа. :o.

kaloyan Mladenov

Във Европа са по скоро изключения , и обозначени като извън габаритен,докато в скандинавия са нещо съвсем нормално и се срещат по често и от обикновенните .Колкото по на север отидеш толкова са по масово...

godji

Цитат на: Mystang - Неделя, 09 Октомври, 2011, 13:22:07
От личен опит да ви кажа че в Дания има доста от тези композиции.Полуремарке с закачена платформа и още едно полуремарке.Задължително с табела отзад 25М. ;).Много ми е интересно да видя как се паркира това нещо на рампа. :o.
Също като ремарке със завиваща предна ос , само че ще е необходимо малко повече място пред рампата или отстрани за да остане камиона "счупен" спрямо ремаркето !
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

godji

БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !