• Welcome to Форум на българските шофьори.

Боденското езеро

Започната от admin, Събота, 03 Септември, 2011, 18:26:19

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Невероятна красота е Боденското езеро и селцата около него. Отсреща в далечината се вижда Швейцария.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

admin

И още малко снимки от тези красиви места в Германия.

admin

bad_kras

Там в Швейцарско съм бил на Констанц-Кройцлинген .  Наистина е много красиво и има много лебеди в това езеро. Бях и до един замък точно на брега на езерото , ама за съжаление снимките умряха със харддиска който ми се прецака жестоко! Наистина е голяма красота!
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

admin

Аз имах разтоварен адрес в Радолфцел, близо до Констанц и тогава снимах тези красоти. А иначе как ти се струва да си живееш в една от тези къщи от последните снимки? Сигурно немците казват, абе живея там в едно село.... И съжалявам, че не снимах как мотокаристката донесе няколко табла със специални светлоотразителни надписи и ги нареди навсякъде около камиона, за да се вижда отдалече, че се извършва разтоварна дейност. :)

bad_kras

Цитат на: admin - Събота, 03 Септември, 2011, 18:41:45
Аз имах разтоварен адрес в Радолфцел, близо до Констанц и тогава снимах тези красоти. А иначе как ти се струва да си живееш в една от тези къщи от последните снимки? Сигурно немците казват, абе живея там в едно село.... И съжалявам, че не снимах как мотокаристката донесе няколко табла със специални светлоотразителни надписи и ги нареди навсякъде около камиона, за да се вижда отдалече, че се извършва разтоварна дейност. :)
Не само в "последните къщи" !  Аз и в края на селото или градчето да съм пак ще е "супер"!  Абе то там всичко си е курортно и красиво , в една от най красивите части на света !  Там карах текстил на "BOSS" и доста съм видял , нека и другите колеги които са нямали тази възможност да разгледат за какво става въпрос!  Наистина там - Швейцария-Германия си е едно място което е като райски кът!
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

admin

Аз знам, че много от нас са пътували доста и са видяли какви ли не неща. Слагам тези снимки най-вече за колегите, които не са имали такава възможност. Но както написах и преди време, човешкото око е ненаситно и винаги едни такива снимки ще ни радват. Нека и останалите колеги ни покажат това, което са успяли да заснемат.

kRisss

Дори бензиностанцията изглежда красива :D

Владимир Ангелов

Владимир Ангелов