• Welcome to Форум на българските шофьори.

Пътна помощ

Започната от admin, Четвъртък, 15 Септември, 2011, 22:21:31

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Случвало ли ви се е при пътуване с камион да ползвате услугите на пътна помощ? Питането ми е продиктувано от проявите на един колега, който почти на всяко пътуване им използва услугите. Не знам как успява да затъва на най-различни места, но ми е разказвал за три случай, всеки от които по около 500 евро разход на фирмата.  ::)
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

bad_kras

Ами и аз допреди време ползвах на няколко пъти Пътна Помощ в Германия!  Цифрите са огромни!
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

bad_kras

>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

FH16

В България може да се разчита на фирма Бека,надявам се няма да прозвучи като реклама,но момчетата са много точни.
Много от представителствата предлагат сервиз на пътя.В много случай излиза по евтино и по бързо от репатриране.Зависи от повредата.
Момчета пожелавам Ви лек и безавариен път!!! И дано неопирате до репатриране или сервиз на пътя!

tirtonev

Когато не се обръща внимание се стига и до такива ситуаций.Мога смело да се похваля че съм герой в тази област.От май до юли имах честа да работя в една такава фирма.Четири курса направих до Англия,три от който влизах в сервиз.При положение,че шефа ми го караше и знаеше че има доста работи да се правят по него,не взимаше никакви мерки.Все викаше следващия КУРс,следващия курС,и така си се чупеше на пътя,но всичко си е за негова сметка.Явно по евтино му излиза да го смени в Европа ;) ;) ;) :D :D :D
запомнете!!!винаги ще бъда зад вас:)))))

tirtonev

запомнете!!!винаги ще бъда зад вас:)))))