• Welcome to Форум на българските шофьори.

Тrailer

Започната от ifchu, Сряда, 22 Декември, 2010, 10:12:56

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

SOLAR

Цитат на: admin - Понеделник, 27 Декември, 2010, 19:25:18
Доколкото знам, стандартната височина е 4 метра и над нея глобяват. Затова ми е чудно как се движиш с 4.30 м.

Сега работя в друга фирма, но се срещам със стари колеги и те още карат с тази височина. Проблеми не е имало. Кара се Бенелюкс, Франция, Италия, Англия. По пътя не съм виждал автоматични мерители като в някои други страни. Понякога диспонентите ни предупреждаваха да гледаме табелите за мостове в градовете.

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Понеделник, 27 Декември, 2010, 20:16:07
;) ;) Колега на кои снимки има нещо високо 4,30 ,че нещо съм без очила и не виждам добре.
Относно 5 осите ремаркета признавам доста страннни колко 40т ли ги водят  ;) ;)

Който е преминавал през Т.М.Блан, знае, че там където съм спрял с "Магнума" (в дясно, преди касите), е паркинга за "фриго-конвой" и други автомобили не се допущат. Събират 7 камиона фриго или по-височки, спират движението за останалите и се преминава с пилотни автомобили, снимката долу. Снимките съм ги правил за спомен, а не с цел измерване. Тогава не знаех, че някога ще ги публикувам, а "Тома(тракторист) Неверни"  ;) ще иска измерване. "Премиума" е на плац-контрол, там където измерват.
А камиона с 8 оси излизаше от някакъв металургичен завод (там разтоварвах). А за колко тона е - не зная.

SOLAR

admin

Трактористът обича да проверява нещата и да е сигурен във всичко. :)  А от мен имаш поздравления относно изчерпателното обяснение. Нали все пак форума е за това...
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: admin - Вторник, 28 Декември, 2010, 00:46:26
Трактористът обича да проверява нещата и да е сигурен във всичко. :)  А от мен имаш поздравления относно изчерпателното обяснение. Нали все пак форума е за това...
И  за това се си пати

Bulgarian truck driver

И тея са много дълги!!!

Bulgarian truck driver

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

С такова ми трябва 1 седмица и ви обещавам,че проблеми с теснотия няма да имате повече  :D :D :D :D

Trucker_Boy

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Събота, 26 Февруари, 2011, 17:10:25
С такова ми трябва 1 седмица и ви обещавам,че проблеми с теснотия няма да имате повече  :D :D :D :D

Не се залъгвайте с тези Австралийски кошници там са пустини и паркингите са едни мани мани  ;D
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

miki07

Български камион!
scania,volvo forever

guano_apes

:o

imter

Голяма и прекрасна Скания ;D ;D ;D

Trucker_Boy

Цитат на: imter - Сряда, 11 Май, 2011, 12:43:00
Голяма и прекрасна Скания ;D ;D ;D

Страхотна , но няма ли проблеми с дължината ?  ;D
www.sbps.eu

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Момци на няколко места в нета четнах,че млади колеги имат нужда от инфо как се закача полуремарке ,което ме навежда на мисълта,че някой ако има желание и знание може да светне аудиторията с малко инфо,снимки или филмче.Моя милост ще му е безкрайно благодарен.

П.П. За да не си помислите нещо,да ви светна моя милост си ги закача,но по трактористки метод,та затова се въздържам от мнение по въпроса.

trenti

"Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат!"

Trucker_Boy

Интересно-научни клипове , браво !  ;D
www.sbps.eu

Joro

Цитат на: guano_apes - Вторник, 10 Май, 2011, 22:45:02
:o

Това е шведско изпълнение, аз съм виждал в Швеция такива те ги товарат малко е смешно от страни.

Joro