• Welcome to Форум на българските шофьори.

GPS навигация за лаптоп

Започната от Lorinser, Петък, 04 Ноември, 2011, 10:04:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

TheTishoo

Може ли да се инсталира Igo Primo на лаптоп ?

TheTishoo

loshdancho

Опитвах с виртуални машини , и не можах но dinko 68 каза, че е успял, но не може да разтегне екрана  . Има друго Иго за компютър , но няма опцията за камиони.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Люси

Като гледам за момента най-добрата навигация за лаптоп за камион в момента е Аутомапа 6,10 картите са добри дори и за България!!!

Trucker_Boy

Цитат на: Люси - Понеделник, 03 Декември, 2012, 08:09:29
Като гледам за момента най-добрата навигация за лаптоп за камион в момента е Аутомапа 6,10 картите са добри дори и за България!!!

Има ли вече по-нови карти за версията 6.10 ?
И ако има как се слагат ?
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Люси

Няма,но тези карти които си вървят с програмата са достатъчно добри!!!
Сега съм се замислил дали по някакъв начин може да се конвертират карти от Гармин и Иго и ако разбера как става ще много добре!!!

ahil_73

Цитат на: Trucker_Boy - Четвъртък, 08 Март, 2012, 13:46:49Не знам каква е причината, аз и няколко мой приятели + morskia успяхме.
Провери си торент програмата и скоростта на интернета.  

Колега изтеглих си я минах през сетъп инсталира се уж но нямам икона на екрана ..как да я подкарам ?

Люси

Joro

Някой може ли да ми даде линк за новата Map and Guide? Благодаря предварително.

Люси

Joro

lefterow

bebino

Цитат на: Lorinser - Петък, 04 Ноември, 2011, 10:04:26
Искам да ви представя Navigator 9 , една навигация за компютри и лаптопи.Използвам я от 2 години,програмата е платена,но я има в замунда кракната и има подробни карти за цял свят.Направил съм едно клипче преди 2 години да придобиете визуална представа как работи.

Който има акаунт в замунда може да си я изтегли от ТУК във файла има и сериен нмер,с който да я регистрирате.Навигаторът получава постоянни ъпдейти на картите.

За целта лаптопа ви трябва да има вграден GPS приемник,или външен такъв.Ако лаптопа ви има блутут има хубави модели HOLUX .Ако нямате блутут ,с усб GPS приемник : USB GPS.

Надявам се програмата да ви хареса. :)

Понеже имах запитване относно начина на инсталация,сега ще дам подробно обяснение как става.Инсталационният файл е с разширение .iso ,което значи,че след като изтеглим файла да го маунтнем с DAEMON TOOLS ,тоест да го сложим във изкуствен виртуален диск,но да не изпадам в подробности.Ето как става теглите деймън тулс от линка къде ви дадох инсталирате го ,програмата ще поиска рестарт,после я отваряте ,програмката слиза в тул бара на експлорер лентата :

След това с десен бутон на иконката давате виртуални устройства,зареждане на виртуално устройство и избирате .iso файла на Navigator 9 който сме свалили от замунда:

След като заредим образа,в случая .iso файла на navigator 9 даваме инстал и програмата се инсталира успешно. enjoy :)

Причина за редакция: Коригирани линкове!

Забележка: Този торент ви е предоставен благодарение на bebino

За контакти с bebino относно Navigator 10 на skype tibetiqn.
По-добре да паднеш духом, от колкото да духаш паднал !!!

ahil_73

ahil_73

Цитат на: Volvo FH - Петък, 05 Октомври, 2012, 08:48:58
Pc Navigator 10 truck - http://dox.bg/files/dw?a=c955f21fd5
Колега изтеглих я но ми иска инст.код Може ли някой да помогне?

lefterow

Цитат на: ahil_73 - Понеделник, 08 Април, 2013, 14:24:28
Колега изтеглих я но ми иска инст.код Може ли някой да помогне?

Пробвай с това

X8FUP-GEAGT-2QU4S-RPU53-FGS53
BXSRV-B3L4U-FVSPF-3T342-V3FP7

lefterow