• Welcome to Форум на българските шофьори.

Кирилица - да, български език - едва ли!

Започната от g_dandy, Петък, 18 Ноември, 2011, 10:35:38

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

g_dandy

Нямам много време да чета всичко написано по различните теми във форума, но, въпреки писането на кирилица, доста от писанията са трудни за разбиране. Сигурен съм, че всички тук регистрирани имат поне основно образование. Едва ли писането на жаргон и диалект ще спомогне за оцеляването на българската нация!

g_dandy

Lorinser

Напълно подкрепям.На мен също не ми харесват постове писани на жаргон,от които нищо не се разбира.

Lorinser

Уди кълвача

Ама моля ви се!
Е ся ще дойде еди кой си, и ще ви каже: "я че си мъцам как си сакам, па вий си мислете ко си сакате" и админа ще го аплодира и ще ви каже че на него му се отдава, като успоредно с това, ще прави забележки за правопис на новодошлите..... :)

loshdancho

Макар ,че съм съгласен с теб  в живота е така -всеки ползва това което си от воюва . Бригадира си го е направил и постигнал комунизма а на другите ще кажа -Не бъдете плагиати , само първият е интересен.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Уди кълвача

Цитат на: loshdancho - Петък, 18 Ноември, 2011, 20:39:17
Макар ,че съм съгласен с теб  в живота е така -всеки ползва това което си от воюва . Бригадира си го е направил и постигнал комунизма а на другите ще кажа -Не бъдете плагиати , само първият е интересен.

Цъ, плагиати няма, просто да не се правят забележки и на другите...

А първия е интересен, докато не стане банален...

admin

Цитат на: Уди кълвача - Петък, 18 Ноември, 2011, 20:34:53
Ама моля ви се!
Е ся ще дойде еди кой си, и ще ви каже: "я че си мъцам как си сакам, па вий си мислете ко си сакате" и админа ще го аплодира и ще ви каже че на него му се отдава, като успоредно с това, ще прави забележки за правопис на новодошлите..... :)

Ще те помоля за пръв и последен път да не си позволяваш никога повече да изразяваш публично предположения какво точно ще направя, когато се появи еди кой си. Ти да не си ясновидец, че знаеш какво точно ще направя? Струва ми се, че в последните няколко дни злоупотребяваш с търпението ми. Освен това сега отново ще проявя търпение към желанието ти да се правиш на интересен, но не зная още колко време ще можеш да се изразяваш по този начин!
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Уди кълвача

Цитат на: admin - Петък, 18 Ноември, 2011, 21:38:35
Ама моля ви се!

Ще те помоля за пръв и последен път да не си позволяваш никога повече да изразяваш публично предположения какво точно ще направя, когато се появи еди кой си. Ти да не си ясновидец, че знаеш какво точно ще направя? Струва ми се, че в последните няколко дни злоупотребяваш с търпението ми. Освен това сега отново ще проявя търпение към желанието ти да се правиш на интересен, но не зная още колко време ще можеш да се изразяваш по този начин!

Сори брат, ама никога не говоря без да съм сигурен!

Справки твоето мнение тук: http://www.driver-bg.eu/index.php?topic=137.0;msg=15030

пп. само защото си админ, хората избягват да ти кажат истината, ма нали сме в Бг, все пак така сме си свикнали....
Трудна работа тука!

пп2. все пак твърдя че не се заяждам, просто изразявам лично мнение.

g_dandy

Най-малкото, което исках да постигна с тази тема, е да предизвиквам скандали! Целта ми е със съвместни усилия да постигнем запазване на българския език!

admin

Цитат на: Уди кълвача - Петък, 18 Ноември, 2011, 22:24:50

Справки твоето мнение тук: http://www.driver-bg.eu/index.php?topic=137.0;msg=15030

Сега пък ти станах брат. Истински ме разсмиваш. Но нищо, смехът е здраве. Ако имаш нещо да казваш на Бригадира, свържи се с него и му кажи каквото трябва. Не създавай излишни интриги във форума, защото това няма да се хареса на никого!

Уди кълвача

Цитат на: admin - Петък, 18 Ноември, 2011, 22:31:10
Цитат на: Уди кълвача - Петък, 18 Ноември, 2011, 22:24:50
Ама моля ви се!

Сега пък ти станах брат. Истински ме разсмиваш. Но нищо, смехът е здраве. Ако имаш нещо да казваш на Бригадира, свържи се с него и му кажи каквото трябва. Не създавай излишни интриги във форума, защото това няма да хареса на никого!

Опс, извинявай шефе :)
Казах и преди - нямам нищо против него, а против двойния стандарт....

admin

Цитат на: Уди кълвача - Петък, 18 Ноември, 2011, 22:37:17
Опс, извинявай шефе :)
Казах и преди - нямам нищо против него, а против двойния стандарт....

И шеф не съм ти, пак ме разсмиваш. Няма никакъв двоен стандарт. Дори намирам себе си за прекалено толерантен в отношенията с останалите потребители. Дори нямам нищо против да станеш център на внимание. Бригадирът по някакъв начин е извоювал име във форума. Направи го и ти. Това само ще ме зарадва. :)

Lorinser

А бе нали са от един край,как няма да го толерира.Ако това бръщолевене,от което разбирате само вие от югозападна България за теб е оригиналност,то за другите е неразбираеми постове.

maxi1999

Администраторе, тука сме се събрали да научиме нещо един от друг, а не да ' воюваме' или да си ' отвоюваме'  нещо
Кажете им,че идвам и водя ада след себе си.Уаят Ърп

admin

Цитат на: В.Димитров - Петък, 18 Ноември, 2011, 23:13:05
А бе нали са от един край,как няма да го толерира.Ако това бръщолевене,от което разбирате само вие от югозападна България за теб е оригиналност,то за другите е неразбираеми постове.

Бригадирът е от Голямото село. Лично го познавам и гарантирам, че е от там. Така е написал и в профила си, за тези които не го познават.

Цитат на: maxi1999 - Петък, 18 Ноември, 2011, 23:16:53
Администраторе, тука сме се събрали да научиме нещо един от друг, а не да ' воюваме' или да си ' отвоюваме'  нещо

15000 публикации, които нарастват всеки ден, като за начало достатъчно ли са? В много форуми подобна тема щеше да бъде отдавна заключена. Прочетете още веднъж правилата на форума! Има какво да се научи.

driver1

Ама моля ви се!

Админчето, а по-кротко, а? То верно, че сме в твоя сайт, ама не ни се карай и наставлявай като ученици, моля! Мислех, че аз нещо не съм догледал и си въобразявам, но сега разбирам, че и други са забелязали различния аршин. Пък и заплахите ти с бан са смехотворни, нали се сещаш, защо? Човека е изразил мнение и се е обосновал. Това, че не си съгласен с него, не ти дава основание да го заплашваш. Нека си имаме уважението, дори и към противните мнения, не се дръж като овчар към стадо. а да не бъда разбран погрешно - за дисциплината съм! Но и за зачитането на различното мнение. Затова и след като направих веднъж забележка на Бригадира, повече не повдигнах въпроса, въпреки многократните му провокации. Иначе, уверявам те, език назаем не взимам...

driver1