• Welcome to Форум на българските шофьори.

Кирилица - да, български език - едва ли!

Започната от g_dandy, Петък, 18 Ноември, 2011, 10:35:38

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bad_kras

Е нека и аз да се намеся в темата.  Аз пък не мога да ви разбера , щом не му разбирате постовете на ''Бригадира'' - може да ги пропуснете и да си четете това което го разбирате. Какво толкова има да ви дразни - ама направо почва да става детска градина , и с тези упреци никой до никъде нема да я докара и става наистина повтарящо се и банално. Какво толкова има само да се оплаквате. Бе пишете си там , четете си и това е. Ама кой къв бил , ама кой как си извоювал права  и т.н.  Ми аз не съм от южна България , ама щом Админа ми е гласувал доверие за помощ , да не би и мен да толерира или нещо друго .  Дори и в движение съм постоянно , карам си работата и пак с каквото мога му помагам. Ама това ващо , наистина прекалява вече!!!!!!!!!!!!!!!!!          >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

bad_kras

Lorinser

Не знам дали в други форуми щеше да се заключи темата,но пък в нито един форум не съм виждал така написани постове!Това е абсолютно неуважение към участниците във форума толерирано от управата.

Lorinser

bad_kras

Цитат на: В.Димитров - Петък, 18 Ноември, 2011, 23:30:50
Не знам дали в други форуми щеше да се заключи темата,но пък в нито един форум не съм виждал така написани постове!Това е абсолютно неуважение към участниците във форума толерирано от управата.
Бе как от 1000 участника , само вие сте недоволни , не мога да разбера!!!  А си оправете мисленето малко !!!!

Lorinser

Виж сега какво ще ти кажа,аз мисленето съм си го оправил още преди да се сетиш че съществуват такива форуми,по простата причина,че съм завършил информатика още 96/та година.Интересно ми е ,как точно ти дето държиш най много да се пише на Кирилица,не държиш то да става на Български?

admin

Цитат на: driver1 - Петък, 18 Ноември, 2011, 23:25:28

Админчето, а по-кротко, а? То верно, че сме в твоя сайт, ама не ни се карай и наставлявай като ученици, моля! Мислех, че аз нещо не съм догледал и си въобразявам, но сега разбирам, че и други са забелязали различния аршин. Пък и заплахите ти с бан са смехотворни, нали се сещаш, защо? Човека е изразил мнение и се е обосновал. Това, че не си съгласен с него, не ти дава основание да го заплашваш. Нека си имаме уважението, дори и към противните мнения, не се дръж като овчар към стадо. а да не бъда разбран погрешно - за дисциплината съм! Но и за зачитането на различното мнение. Затова и след като направих веднъж забележка на Бригадира, повече не повдигнах въпроса, въпреки многократните му провокации. Иначе, уверявам те, език назаем не взимам...

Самият факт, че нито една публикация от темата не е изтрита как трябва да се приема? Я обясни и за "смехотворните" заплахи за бан? Къде видя такива заплахи, че и ги считаш за смехотворни?

Цитат на: В.Димитров - Петък, 18 Ноември, 2011, 23:30:50

Добре, ще ти го обясня кратко и ясно. Форумът има близо 15000 публикации и нито един потребител до момента не изяви някакво несъгласие от писанията на Бригадира. Появи се ти и започна да ни наставляваш как точно трябва да се поддържа форума. Бъди така добър да го правиш или в раздел "Предложения", както учтиво те помолих вече веднъж, или на лични съобщения. Няма нужда да се опитваш да налагаш своето мнение. Нали не очакваш да приема всяко твое предложение?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Lorinser

Достатъчно добър съм да пиша в точната тема в момента.
Апропо защо когато нямаш как да отговориш винаги следва заплаха с затваряне на темата? Какво точно нередно има в тази тема,че ще я затваряш?
И защо направи рейтинга да се ъпдейтва на 24 часа? Че Бригадирчето събра над 100 минуса за 3 дена ли?

driver1

Е, за какви мерки говориш, ако не е бан? Ще ни подръпнеш ушите ли? Или ще изтриеш нечие мнение? Голям праз! Хубаво е да си отговорен към това, с което си се заел, но не преигравай и не ни се карай. Никой няма да търпи това. Що се отнася до бройката участници и това, че само 3-4 са се подразнили - хората са различни, едни са само бройка в статистиката, други (като мен) - търсят инфо по интересуващи ни въпроси и по-рядко пишат, трети са активни и имат мнение по всяка тема.

bad_kras

Цитат на: В.Димитров - Петък, 18 Ноември, 2011, 23:39:42
Виж сега какво ще ти кажа,аз мисленето съм си го оправил още преди да се сетиш че съществуват такива форуми,по простата причина,че съм завършил информатика още 96/та година.Интересно ми е ,как точно ти дето държиш най много да се пише на Кирилица,не държиш то да става на Български?
Кое не е Български ?  Или не правиш разлика между разговорен и български ? Както и да е , малко си учил явно!!!!! А недей да си мислиш че си измислил форумите ти (малкия) , съобразявай се как и кой трябва да се сеща !!!!!!!   

maxi1999

Форума има и те трябва да се спазват от всички.
Кажете им,че идвам и водя ада след себе си.Уаят Ърп

admin

Цитат на: В.Димитров - Петък, 18 Ноември, 2011, 23:47:21
Достатъчно добър съм да пиша в точната тема в момента.
Апропо защо когато нямаш как да отговориш винаги следва заплаха с затваряне на темата? Какво точно нередно има в тази тема,че ще я затваряш?
И защо направи рейтинга да се ъпдейтва на 24 часа? Че Бригадирчето събра над 100 минуса за 3 дена ли?

За последен път ще те помоля да прочетеш правилата, които си приел при своята регистрация. В тях пише, че условията във форума могат да се променят без предупреждение! Винаги имам как да отговоря. Достатъчно широко скроен съм, за да общувам със стотици хора във форума. Но например не съм длъжен да ти давам никакви обяснения защо съм променил възможността рейтинга да се променя на всеки час.

maxi1999

В нашия диалект изпускаме по некоя дума от време на време
Кажете им,че идвам и водя ада след себе си.Уаят Ърп

admin

Цитат на: maxi1999 - Събота, 19 Ноември, 2011, 00:00:53
В нашия диалект изпускаме по некоя дума от време на време

Няма лошо. Красотата на света се крие в разнообразието. Ако бяхме еднакви, нямаше да е интересно. Някой ден ще си направя труда да извадя от дълбоките архиви всички публикации, които са изтрити по една или друга причина и ще бъдете изумени за какви писания става дума. А сега лека нощ на всички и не забравяйте, че утрото е по-мъдро от вечерта.

Lorinser

Бат Крас не си ти човека,който ще ми дава наставления да си оправям мисленето и аз да си пасувам или да кротувам щото си някакъв тук.Това,че изразявам мнение точно по темата и ти не си съгласен с него не ти дава право да ми държиш такъв тон.
И изобщо за какво се отвори тази тема,щом нямаме право на мнение,а трябва да се съгласяваме с вашето , наложено по най грубия начин.

bad_kras

Цитат на: В.Димитров - Събота, 19 Ноември, 2011, 00:09:31
Бат Крас не си ти човека,който ще ми дава наставления да си оправям мисленето и аз да си пасувам или да кротувам щото си някакъв тук.Това,че изразявам мнение точно по темата и ти не си съгласен с него не ти дава право да ми държиш такъв тон.
И изобщо за какво се отвори тази тема,щом нямаме право на мнение,а трябва да се съгласяваме с вашето , наложено по най грубия начин.

Бе то твоето мнение ли е бе?  цитат : ''аз мисленето съм си го оправил още преди да се сетиш че съществуват такива форуми'' .  Ти на това мнение ли му казваш?   Казах ви и преди , като не ви харесва , не влизайте във форума и готово!!!  И вече незнам за колко пъти виждам това : '' Не си ти човека ....." , бе направи си форум за дразнители като тебе и там можеш да правиш каквото искаш бе!!!   И в чата те наблюдавах , ама наистина дразнител си и то за дребни неща!!!! Нема кво да те коментирам повече , просто не си ми интересен вече !!!!!

!na

И аз съм от хората, които милеят за родния език и азбука.
Със съжаление в годините забелязвам как все по-малко хора пишат правилно и колко много чуждиците превземат речника ни. Може би това е бъдещето, като се говори за глобализация. И въпреки това някак егоистично ми се иска да си запазим идентичността и хубавото от това, което наричаме "българщина" :)
Не се дърпайте за глупости, ами дайте да опитаме да накараме децата ни да не забравят как се пише на български!
Защото новите поколения, заради компютрите основно, вече дори не пишат на кирилица, а когато го правят правописът е наистина потресаващ. Ние сме тези, които могат да им обърнат внимание и да ги накарат да се променят. А това става с личен пример. И съответната култура.
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

!na

My truck runs on diesel, I run on 100% passion