• Welcome to Форум на българските шофьори.

Кирилица - да, български език - едва ли!

Започната от g_dandy, Петък, 18 Ноември, 2011, 10:35:38

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Малии направихте бацко медийна звезда бре,че литнем от гордост  :D и не се скъпете на мастило,драскайте за мойта особка.
На момците де ги дразним ше мъцнем бацета ко стана толкова бе умрел ли има или що?Ако е за некви тройни стандарти я съм лесен ,зачезвам след време па ше влезем и те така,но определено не моем и нечем да вдевам къде Ви сърби и кво ви боли и много ми е чудно ,защо се дразните да не е ,защото и вие сакате ,а лафите на моенски ма си не моете.
Ко се дръгляте с шефо бем ли ви ,у края на краищата кога нешо не ми изнася я се отказвам,вас кат не ви кефи нещо чий го дирите тука или требва да има патъклама кат оттатъче .
Ей стабилни сте кат паднал плет.
Шеф -тръкни ме бре не им се нерви на тез ,те са ората на денио мен ми дреме ,пък и ората кои треба знаят къде и как си драскам,тъй че не им се нерви.
Относно рейтинго определено сте на прав път  ;) :D :D :D :D :D :D :D.

Бриги Магнито

BoBy_BoY

Цитат на: driver1 - Петък, 18 Ноември, 2011, 23:25:28
Цитат на: admin - Петък, 18 Ноември, 2011, 21:38:35
Цитат на: Уди кълвача - Петък, 18 Ноември, 2011, 20:34:53
Ама моля ви се!
Е ся ще дойде еди кой си, и ще ви каже: "я че си мъцам как си сакам, па вий си мислете ко си сакате" и админа ще го аплодира и ще ви каже че на него му се отдава, като успоредно с това, ще прави забележки за правопис на новодошлите..... :)

Ще те помоля за пръв и последен път да не си позволяваш никога повече да изразяваш публично предположения какво точно ще направя, когато се появи еди кой си. Ти да не си ясновидец, че знаеш какво точно ще направя? Струва ми се, че в последните няколко дни злоупотребяваш с търпението ми. Освен това сега отново ще проявя търпение към желанието ти да се правиш на интересен, но не зная още колко време ще можеш да се изразяваш по този начин!

Админчето, а по-кротко, а? То верно, че сме в твоя сайт, ама не ни се карай и наставлявай като ученици, моля! Мислех, че аз нещо не съм догледал и си въобразявам, но сега разбирам, че и други са забелязали различния аршин. Пък и заплахите ти с бан са смехотворни, нали се сещаш, защо? Човека е изразил мнение и се е обосновал. Това, че не си съгласен с него, не ти дава основание да го заплашваш. Нека си имаме уважението, дори и към противните мнения, не се дръж като овчар към стадо. а да не бъда разбран погрешно - за дисциплината съм! Но и за зачитането на различното мнение. Затова и след като направих веднъж забележка на Бригадира, повече не повдигнах въпроса, въпреки многократните му провокации. Иначе, уверявам те, език назаем не взимам...
Абе, пичове, вие сега за един диалект се направихте на големи философи, мислим!
  Това тука не е ли форум за Бг-шофьори ????
  Транспорта ни е затънал до гуша с мизерните действия на чорбаджиите, вие е се щипете за диалекта на езика!
  Еииии, добре е, че не сме държава като Швейцария, Белгия, Германия, Великобритания,... а дори и една Сърбия, ония там си говорят един език без диалект, мхм!
   Гледам има изказване и наречие към админа-,,Админчо", ,,Овчар" (сори, че цитирам само един от членовете, но по принцип мнението ми е като цяло), е това пък показва едно ниво на уважение към личността, според мен! Що не си запретнете ръкавите и се огледате по другите форуми и да цитирате или изложите като пример поне един,а? (опс, с изключение във форума на българските ловци ,,БГ лов")
  За ,,овчар" ще си изложа мнението само със следното- нима тука в темата не ревнахте като овце и се наложи админа да се намеси, защото наистина няма нужда според мен да се реве специално за диалекта и при това български!
            Успехи момци и моми, и леки пътища!

BoBy_BoY

admin

Умишлено оставих подобните коментари. Щом човека се чувства част от стадо, нека да не му пречим. А и няма да е демократично да му изтрия писанията. Струва ми се, че някой се опитва да нарушава добрия тон на форума.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

комбайнер

Като чета по темата  и взе да ме стяга шапката. Голяма гюрултия брееей. Админ, що не обявиш съботата и неделята за почивни дни, па да одим по баирите или по къра?
Е па БРИГАДИРА нема да го барате, щото той си е като талисман за форума.
А повече от един не ни трябва.
Предупредих ви - това е от шапката.

admin

Очевидно е, че събота и неделя трябва да се почива. Дано само не се наложи задължителна 45-часова пауза за някого. Все пак се надявам, че няма да се стигне до там. :)

Уди кълвача

Къвто ни и народа, такава ни държавата, такива ни и форумите .....затва сме си на тва деридже и няма да се оправим никога!
С управата не се спори и тва е! а си заспорил, а си останал без нещо....
Булгар ва, Булгар!
Има една приказка за умрелия кон на прицидатиля, ма ся ма мързи да га пиша....може би по на там....

admin

Цитат на: Уди кълвача - Събота, 19 Ноември, 2011, 18:57:58
Къвто ни и народа, такава ни държавата, такива ни и форумите .....затва сме си на тва деридже и няма да се оправим никога!
С управата не се спори и тва е! а си заспорил, а си останал без нещо....
Булгар ва, Булгар!
Има една приказка за умрелия кон на прицидатиля, ма ся ма мързи да га пиша....може би по на там....

Напиши ги някой път. Ще бъде интересно да споделиш тези неща с нас. Може пък точно ти да разбираш от форуми и да се доверим на знанията ти. А по принцип ти не спориш, а изказваш някакви мисли на глас по мой адрес, и то без да съм ти искал помощта или мнението.

BoBy_BoY

Цитат на: driver1 - Събота, 19 Ноември, 2011, 20:10:33
Уди, обаче прави ли ти впечатление абсурдността на ситуацията?

Пич, искам да те питам, мъжки – Ти по природа ли си негатив или се влияеш, като подлезурко? Искам да ми кажеш колко форума има в родната БГ за професията ШОФЬОР ????
Ако се конкретизираш какъв си и от коя страна си на барикадата, то бих ме имали по-добра престава с какво впечетление си към темите във форума! За сега се представяш с известна доза негативи във всяко мнение. Аз лично нямам нищо против, но сте се нахвърлили като стършели, баа си!
 Ако си в другия форум без да получаваш обяснение щеше да получиш червен картон за изявения интерес към темите!
Сега те кьоркам как цитираш и с пълна доза се заяждаш и отклоняваш всячески темата!
 Сори, ама това виждам!

Причина за редакция: Коригиран цитат!

driver1

Цитат на: BoBy_BoY - Събота, 19 Ноември, 2011, 20:30:07
Цитат на: driver1 - Събота, 19 Ноември, 2011, 20:10:33
Уди, обаче прави ли ти впечатление абсурдността на ситуацията?

Пич, искам да те питам, мъжки – Ти по природа ли си негатив или се влияеш, като подлезурко? Искам да ми кажеш колко форума има в родната БГ за професията ШОФЬОР ????
Ако се конкретизираш какъв си и от коя страна си на барикадата, то бих ме имали по-добра престава с какво впечетление си към темите във форума! За сега се представяш с известна доза негативи във всяко мнение. Аз лично нямам нищо против, но сте се нахвърлили като стършели, баа си!
 Ако си в другия форум без да получаваш обяснение щеше да получиш червен картон за изявения интерес към темите!
Сега те кьоркам как цитираш и с пълна доза се заяждаш и отклоняваш всячески темата!
 Сори, ама това виждам!

Причина за редакция: Коригиран цитат!

Бацка, ни са коркай са! Я сам си таков - обичам да дразним. Иначе сам харен животновад. Бееме с братчеда до трето отделение, та назнайваме нанагорните текнологий, па и въй-фони си купиме. Са смотаме и два тоблети ли са, тиблелети ли, бах ли го, та се опражневаме с тех, ма понеже сме улави, та не успеваме да фанем вернио тон. Ма че се опрайме де, оно има кой да ни го рекне как и що. Иначе сме арни, ма обичаме да дразниме, но че улезнеме у вернио сокак...

Бриги Магнито

Баце те светнем лафо е вернио път,сокак е друго там май си влезнал вече.Сещаваш ли се кво ти шепнем. ;)

П.П.Чиста проба заяждане,тъй че апете Бригадирчето ,дал съм Ви зелен семафор. ;)

Бриги Магнито