• Welcome to Форум на българските шофьори.

Италианските "джобове"

Започната от admin, Неделя, 20 Ноември, 2011, 15:33:28

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Спите ли на тези "джобове"? На някои аутостради си има знаци, забраняващи паркиране за повече време. На други пък няма знаци. По принцип забранено ли е да се спи на такива места?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

driver1

Цитат на: admin - Неделя, 20 Ноември, 2011, 15:33:28
Спите ли на тези "джобове"? На някои аутостради си има знаци, забраняващи паркиране за повече време. На други пък няма знаци. По принцип забранено ли е да се спи на такива места?

Не, не е забранено. В Италия спят дори и под мостовете на аутострадите. Друг е въпросът колко може да се спи на такова място.

driver1

kaloyan Mladenov

Оооо,може може ,като си в последната минута от времето ,обиколил си 4 бензиностанции и няма къде и колело да паркираш,ако си товарил и разтоварвал ,връзвал и префъргал колани цел ден ,ше спиш не ,ами и от там.
Налагало ми се е два три пъти да спирам там ,ама тогава бях с хладилник,та не ми пукаше много от шума.

dinko_68

За 2 години и 4 месеца по релацията Италия-Англия и обратно ми се наложи само веднаж да направя 9 ч. почивка на един от тези джобове и трудно може да се каже, че съм спал въобще защото беше и през деня. Лично аз отдавна не спа по паркинги и бензиностанции а слизам в населените места там където има магазини спирам там а където няма просто си избирам някоя по спокойна улица където естествено мога да паркирам а понякога и в индустриална зона тъй като по фирмите има и свободен Интернет.

tutifruti_1961

Може, ама да не дава господ.

Причина за редакция : Правопис

g_dandy

Чувал съм от колеги,че,ако нямаш отзад на ремаркето светлоотразителни ленти по цялата дължина и височина,полицаите правят проблем.

g_dandy