• Welcome to Форум на българските шофьори.

Интересно !!!

Започната от !.!.!, Вторник, 06 Декември, 2011, 14:29:15

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

!.!.!

Напоследък тук настъпи 3 световна война. Шляпате си - и + както ви дойде. Днес за това , че честитих имения ден на всички, на един от тук присъстващите май не му хареса ??? Айде да не забравите да метнете по още някое - !!! Гоня бригадира . Давайте смело :)
Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

!.!.!

Trucker_Boy

Аз също желая да поздравя минусовата група за труда и да им благодаря, че по цяла нощ седят в форума чакайки да изтече времето за следващият вот !  ;D 
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu

Дамян Йончев

На мене някой ми е сложил + и незнам защо де :) пък и какво е значението - като ти сложат ?

!.!.!

Цитат на: man f2000 - Вторник, 06 Декември, 2011, 14:41:38
На мене някой ми е сложил + и незнам защо де :) пък и какво е значението - като ти сложат ?
Аз чак на + 40 разбрах за какво са. Ми това е вид мнение  на съфорумците дали са харесали или не това което си написал. После ми заваляха на личностна основа - . Живи и здрави да са , но това, не е вече реален поглед на нещата .

Дамян Йончев

Цитат на: ?.?.? - Вторник, 06 Декември, 2011, 14:47:04
Цитат на: man f2000 - Вторник, 06 Декември, 2011, 14:41:38
Аз чак на + 40 разбрах за какво са. Ми това е вид мнение  на съфорумците дали са харесали или не това което си написал. После ми заваляха на личностна основа - . Живи и здрави да са , но това, не е вече реален поглед на нещата .

бе здраве да има като неим харесва мнението да си пишат - ич да ти не е ;)

Lorinser

man f2000 и аз ти сложих едно плюсче та да ти потръгне на новият камион. :)
А на Бригадира ще си му лепкам минусите докато продължава да пише по този начин.За това е рейтинговата система ,всеки сам да може да оцени пост на даден потребител.Е с такова гротестно писане няма начин да не поставям отрицателен вот на всеки негов пост,когато имам възможност.

Бриги Магнито

Цитат на: В.Димитров - Вторник, 06 Декември, 2011, 17:55:11
man f2000 и аз ти сложих едно плюсче та да ти потръгне на новият камион. :)
А на Бригадира ще си му лепкам минусите докато продължава да пише по този начин.За това е рейтинговата система ,всеки сам да може да оцени пост на даден потребител.Е с такова гротестно писане няма начин да не поставям отрицателен вот на всеки негов пост,когато имам възможност.
Прай шо знаеш бацин ,наш ли па колкоз ми е зор да ти каем.
Цеци поздрави именниците и от мен и не се коси.

Lorinser

Честит имен ден Бригадире :) и да знайш,че не само аз не харесвам тоя начин на писане.Все пак аз не съм сложил над 200 минуса.Прави си извода,че поне 20 човека не го одобряват.

Бриги Магнито

Цитат на: В.Димитров - Вторник, 06 Декември, 2011, 19:38:42
Честит имен ден Бригадире :) и да знайш,че не само аз не харесвам тоя начин на писане.Все пак аз не съм сложил над 200 минуса.Прави си извода,че поне 20 човека не го одобряват.
Е убао де ко предлагаш да се обесим ли или що ,неаресвате неаресвайте и аз си неаресвам началнико ма те ратаим му оше .Аресвам едно русе девойче ма па файда йок е ако имаш некви идеи мъцай у ,,рейтинг,, съм мъцнал кат Ви не кефим банвай те бре.

Trucker_Boy

Цитат на: В.Димитров - Вторник, 06 Декември, 2011, 19:38:42

Така е да но освен 200 минуса има и 200 плюса все пак.
www.sbps.eu

Trucker_Boy

www.sbps.eu