• Welcome to Форум на българските шофьори.

Камионът от състезанието за икономично шофиране

Започната от Trucker_Boy, Четвъртък, 08 Декември, 2011, 00:56:13

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Trucker_Boy

По-малко от месец след края на състезанието по икономично шофиране, организирано от Волво България камионът, с който премериха силите си 421 професионални шофьори от цялата страна, намери своя нов собственик.
Автомобилът, влекач Volvo FH бе закупен от транспортната фирма ЕТ Таньо Иванов-Шопа от село Ягода, Старозагорско. Така Таньо Иванов стана и собственик на най-безопасния камион в България, оборудван с всички активни и пасивни системи за сигурност на Volvo Trucks. На борда на автомобила е монтирана и системата предотвратяваща управлението от употребил алкохол водач - alcohollock.
Източник : www.kamioni.bg

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu

Бриги Магнито

На ремаркето изодзадзе се вее логото на кампания ,,Малки и големи ... '' изпревариме веднъж не го е срам. :(

Бриги Магнито

Trucker_Boy

www.sbps.eu

Бриги Магнито

Trucker_Boy

Цитат на: Бригадира - Събота, 28 Април, 2012, 19:39:26
Туй Полският баце нашенския беше по джиджан. ;)

Знам, че е полския.
По-горе става ясно каква е съдбата на нашия.  ;)
www.sbps.eu

DeDo Vi

Цитат на: Trucker_Boy - Четвъртък, 08 Декември, 2011, 00:56:13

По-малко от месец след края на състезанието по икономично шофиране, организирано от Волво България камионът, с който премериха силите си 421 професионални шофьори от цялата страна, намери своя нов собственик.
Автомобилът, влекач Volvo FH бе закупен от транспортната фирма ЕТ Таньо Иванов-Шопа от село Ягода, Старозагорско. Така Таньо Иванов стана и собственик на най-безопасния камион в България, оборудван с всички активни и пасивни системи за сигурност на Volvo Trucks. На борда на автомобила е монтирана и системата предотвратяваща управлението от употребил алкохол водач - alcohollock.
Източник : www.kamioni.bg

Е тая система алкохолог, май у полска фирма нема да тръгне дрръгело ако я има. Е и у Старозагорско е под въпрос дали че я подкарат камионетката ако мери промило преди да тръгне.:)

godji

Днес се разминах с въпросния камион на 95 км на магистрала Тракия , но нямах време да извадя тел. да го снимам :)
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

Бриги Магнито

Цитат на: godji - Петък, 04 Май, 2012, 21:31:27
Днес се разминах с въпросния камион на 95 км на магистрала Тракия , но нямах време да извадя тел. да го снимам :)
Баце ти зор да го снимаш ,аз зор да му върнем едно изпреварване.Повни де го срещаш да му фанеме релацийката и да го изненадаме,тамън нещо ако немам душа го минем ще му светнеш с фотото и докато е умаломощен ,че го рипнем отлево с лев мигач ,да види той,кой че изпреварва друг път. ;)

godji

Не ми е зор ,ама късно го мярнах :( Освен да взема аз да му върна изпреварването вместо теб  :) , а ако и мен ме дръпне ще търсим силна светкавица  ;D
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

godji