• Welcome to Форум на българските шофьори.

Ким Йохансен - Дания

Започната от Roshko, Четвъртък, 05 Януари, 2012, 19:28:47

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Фирмата към този момент черна ли е или бяла?

Черна, работя/ил съм там.
Бяла, работя/ил съм там.
Черна, от написаното в интернет.
Бяла, от написаното в интернет.
Информацията за нея не е достатъчна за да си създам мнение.

sush1978

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Събота, 04 Февруари, 2012, 23:37:39
Ми бери ягоди ва брат! Кой за кво е учил...

Сестра му,  да не е брала друго за толкова пари :-\
Умирай трудно

sush1978

Умирай трудно

Красимир Тодоров

На кого да се вярва... добър въпрос.
Аз лично виждах как румънците във френския офис топеха наред и целуваха ръка на Марлен (или както се казваше оная змия). Буквално. То бяха подмазвания и раболепчене то бе чудо. Виждах как българчета, защото не са българи със сигурност, правейки се на страшни мъжаги на паркинга, в офиса бяха като влажен дамски п. орган.  Явно за едни може, за други не..
Виждам и че вече не работя там... ;D

Красимир Тодоров

Roshko

Цитат на: loshdancho - Сряда, 01 Януари, 2014, 05:19:27
После да не питате защо взимат румънци, а не българи! Щото са крадци и знаят как да го правят без да ги усетят, а наш Ганю с 28риби ще се покаже по телевизията!

Румънците директно отварят вратите и от ремаркето продават. Чистят рибата на резервоара на влекача на паркинга в базата. За тех може да се пише до сабале... Веднъж предложили на некаф Шеф на Луфтханза, беше сензация!!!

Красимир Тодоров

Цитат на: RFF - Четвъртък, 12 Декември, 2013, 19:43:32
Само трябва да извика силно "Аллах акбар" !  ;D ;D
Хаха, това не бях го прочел, ама си е верно, егаси шоуто ще стане.... впрочем с малко котлонче от тия за патрончета дето са имах ядове на нашето летище. Големия ми котлон го донесе един колега който идва с колата си до Париж.

stoil nedev

Цитат на: sush1978 - Сряда, 01 Януари, 2014, 04:57:22
Ей Стоиле ,на 21.12.2013 у Греве имаше 28 бр. рибока.Апък ако не си виждал как се отваря пломба ,нагласи една бутилка и ела да ти покажа .Стига си умувал във форума.

А забрави да ме питаш колко врати има ремаркето. ;D ;D ;D
Честита ти новата 2014 г. на теб и всички други тарикати .
Един новогодишен съвет : На стар краставичар краставици недей да се пробваш да продаваш!!! ;D ;D ;D

Другото : Това което съм написал на страница №20 си е 100% истина.
Всичко което не съм споменал или умишленно не съм вметнал ще бъде написано скоро .
Хайде много ви здраве..............
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

sush1978

Какви краставици ва брат.Айде спете да се правите на интересни в сайта .Ако има нещо смислено да споделите, го споделете.Ако не си трайте като мен. Поздрави.
Умирай трудно

loshdancho

Кво няма да си траеш, като ти е пълна устата със Сьомга.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

tonko

Колега само да те попитам ти как  ги земаш тия пари като не нарушаваш. Както пише колегата може и 2 години да си на основната. Лично ми го каза колега които карах с него 3 години е там. Предпочита да нарушава ма да нема работа с спедиторчетата полиаци ??? ткава напас по тая земя нема.

sush1978

Да ти кажа 50% от (тираджиите) у Ким са, военни,полицаи,полски пъдари,трактористи и др. Не им вдигат заплатата и на над 3 години,защото са почупили камионите неведнъж.Така че те хората виждат кой колко му е ъкъла .Аз на някой и колелото си няма да дам ,да ми го карат.Нови камиони ,разказват им играта те затова са автомати ,камион за неграмотен човек.Е сетих се и за нова тема .Поздрави.
Умирай трудно

tonko

Колега съгласен сам с тебе, но тя фирмата търси най евтината работна която може да намери на пазара то друго не трябва и да се очаква. Могат да си правят каквото си поискат да ти режат за телефон за друго а па как си търсиш парите няма как и те го знаят. Па за последните 7 дни са ми превели 140 евро ти ми кажи как да си търся правата, и си та връткат как им харесва . Защо се не могат да намерят достатъчно работници и няма саит в които да не са пуснали обява за работа. Ако са толкова добри хората сами ще ги намират за работа не знам фирма с по голямо текучество това говори само по се бе си колко струва. 

Rammbon

Може ли да изчислите месечната заплата , че аз нещо я изкарвам под 600Е ?
Това е част от обявата :
Заплащане и условия на заетост
Заплата:   заплатата включва основна заплата 16 евро на ден и 32 евро на ден командировъчни; за 5 дни от седмицата се заплащат 48 евро, а за два - по 32 евро; ?????
Система на заплащане:   Веднъж месечно. Заплатата се превежда по банков път до 10-то число на месеца.
Месторабота:   Европа

Тук е цялата:

www.eures.bg/trl.jobinfo.asp?id=32&job=705

tonko

редактиран по желание на потребителя

tonko

прикачените файлове са премахнати по желание на потребителя

tonko

прикачените файлове са премахнати по желание на потребителя

gadinka

Цитат на: tonko - Четвъртък, 09 Януари, 2014, 19:46:16
Ето и последните
Май някоя фирма от белия списък ще влезе в черния. Години ни трябваше, години през които пълнехме гушата на евреина. Гладни сме, подли сме, но всяко чудо е за 3 дни, а те свършиха.

gadinka