• Welcome to Форум на българските шофьори.

Ким Йохансен - Дания

Започната от Roshko, Четвъртък, 05 Януари, 2012, 19:28:47

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Фирмата към този момент черна ли е или бяла?

Черна, работя/ил съм там.
Бяла, работя/ил съм там.
Черна, от написаното в интернет.
Бяла, от написаното в интернет.
Информацията за нея не е достатъчна за да си създам мнение.

raptor

Благодаря брато, абе аз рових из нета в Бургас ми излезе, ама пише че само там за региона отговаря Добрич, Шумен, Варна ... ще пробвам да звънна в София, ама от тия еничари. Не знам дали може да разчита нещо човек те по-скоро треперят за самия си пост ама... още веднаж благодаря!

бургас
добрич
шумен
варна
софия

raptor

naum4o

Нищо, звънни им и на тези в Бургас. По служебен път поискай среща, по твоя въпрос, с техен официален представител за България. Машината ще се задвижи по служебен път и ще те приеме който трябва. Оттам нататък си ти. Успех.
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

naum4o

Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

bobikat

Колеги, исках да попитам. Винаги ли сте по двойки в курсовете, или само по някои дестинации? Мерси.
P.S. А как стои въпроса, когато сте 2-3 седмици в България? Заплаща ли се нещо или не?

GEKI

Здравейте!Хубавото на тази фирма е само това,че до десето число на следващият месец плащат заплатата/друг път ще пишем за нея/,оттам нататък не питай.Ексик да ти е заплатата като ти вземат здравето.Това където го пишат колегите е вярно,ама за тези които си"живеят"там.За тях даже и във форума не се пише,поне аз не съм прочел.Няма и да пише.
Много са мили докато започнеш работа.В тази фирма шофьора е НИКОЙ,е освен "живущите".Мъкнеш поне три куфара с теб и то винаги,защото не знаеш къде ще те пратят,висиш на дъжда и вятъра като куче на Греве пред хотела,защото като се прибереш от път никога няма свободни стаи.Надигнеш ли глас,веднага ти взимат билет за България или ти сам си взимаш,абе уволняват те.Това дето го разправят за квартирите е вярно,ама нещо започнаха да ги затварят и да не пускат нета.Да не говорим,че са достъпни само пеш и мъкнеш багажа около 500м минимум и обикновено събота и неделя спиш в камиона.
Така,да ви кажа и друго.Нямаш постоянна дестинация днес караш през деня,пауза 9ч и газ,ама през нощта.
Та за тази фирма си остава навременното заплащане.Текучеството е голямо,не вдигат заплатите и не подобряват условията за работа.Толкова са го закъсали,че вече провеждат изпитите в България.Българските шофьори са най-ниско платени в тази фирма.Отношението към румънците е друго.
Е,който не вярва,моля нека опита.Както казват старите хора питай патило.
Май много се разписах.И без това никой не вярва,ама е така.Хайде много здраве.

sush1978

При започване на работа тук ,ти се спират от първата заплата 250 евро депозит,това не ти го казват , а вече и самолетните билети ще си плащаме сами, а те са около 350 евро зависи с кого летиш, и какво оставя 1000 евро и 10 км. спортуване с куфарите ;D на месец.Идвайте агънца. ;D
Умирай трудно

driver1

Убедителни сте, не може да се отрече. Но има ли пречка да си наемеш квартира и да изтеглиш дори семейството си там? Да не се разправяш с хотели и други битови неудобства?

gocakizilcik

Ами фирмата си е черна и мога да го твърдя от личен опит,ако не беше такава нямаше да върви нон стоп обяви за набиране на шофьори във някои сайтове за работа.Пълна лудница-все едно че се намираш в къщата на Биг Брадър нещо от тоя сорт.Аз лично докато бях на работа в тази фирма да не кажа някоя грешна цифра,но мисля че най-малко над 1000 шофьора са смениха. :o

Красимир Тодоров

Цитат на: driver1 - Четвъртък, 16 Октомври, 2014, 15:01:18
  Убедителни сте, не може да се отрече. Но има ли пречка да си наемеш квартира и да изтеглиш дори семейството си там? Да не се разправяш с хотели и други битови неудобства?
Има пречка, казва се Мерлин и е голема гад, който е работил във френския офис знае.
Един колега си дойде с колата и правеше 45 часа само в Германия. (Ако изобщо правиш 45)
Просто фирмена политика, чанч колко може

rider777

Вчера сутринта разтоварвах в базата на DSV покрай Копенхаген и до мен имаше 2 камиона на Ким и бяха доволни пичовете а казаха, че са там от години,,, е тва с плащането на пътя дето е отпаднало ги тормозеше ама ,,,,,, е кофти е и тва с меткането на багажа от камион на камион постоянно ама ,,,,,,,,,,,,,,,, кой не е учил,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

bobikat

Цитат на: rider777 - Събота, 15 Ноември, 2014, 17:41:49
Вчера сутринта разтоварвах в базата на DSV покрай Копенхаген и до мен имаше 2 камиона на Ким и бяха доволни пичовете а казаха, че са там от години,,, е тва с плащането на пътя дето е отпаднало ги тормозеше ама ,,,,,, е кофти е и тва с меткането на багажа от камион на камион постоянно ама ,,,,,,,,,,,,,,,, кой не е учил,,,,,,,,,,,,,,,,,
То, щото като си магистър по икономика можеш да се реализираш  по специалността!

славее

Цитат на: bobikat - Събота, 15 Ноември, 2014, 17:48:28
То, щото като си магистър по икономика можеш да се реализираш  по специалността!
Зависи как си си взел образованието........на приятел синът завърши тази година,момчето си учеше не плащаше изпитите,назначиха го на работа в
ХюлердПакърд..БГ на 2500лв старт плюс много екстрикупони,гориво,телефон, с клауза в договара през определен период заплатата нагоре.Според мене не лош старт за нашия стандарт.
Ридера е напълно прав,фирмите търсат учени глави......но наистина учени,а не само по документ.

Успех.

bobikat

Опитай да се реализираш в малък град и без "гръб". По специалността, за която си УЧИЛ. Не случайно съм го написал с главни букви. Тия с платеното са ми ясни. Местата се пазят за тях.
П.С. Доколкото знам, глав админа на ХП в София ми се пада малко познат от един друг форум, ама това е друга бира. ;) Ако е същия и е от Добрич де.

Красимир Тодоров

Колеги, не оспамвайте темата.
Ако някой от френския офис чете, ще съм благодарен за някакви телефони на Вальо, Мишо, Пачи Секса... или на който има, че искам да се чуя с тия колеги, ама съм им изгубил телефоните.
Мерси.

nik1968

Ва брат като хвалиш толкова Кима защо не кажеш и за всичките простотии?А за това че си изпълнявали всичко което ти обещаят още една глупост.А ако си от тези дето си седят на квартирата и карат гарата-барата ясно е че ще си доволен.Я да те лепнат да не ти се повтаря курс и ще те питам тогава дали толкова ще си доволен.И за сведение ти си от една година в Кима аз работих там 6 годинки така че съм наясно с всички простотии.

bobikat

Цитат на: nik1968 - Сряда, 07 Януари, 2015, 13:43:56
Ва брат като хвалиш толкова Кима защо не кажеш и за всичките простотии?А за това че си изпълнявали всичко което ти обещаят още една глупост.А ако си от тези дето си седят на квартирата и карат гарата-барата ясно е че ще си доволен.Я да те лепнат да не ти се повтаря курс и ще те питам тогава дали толкова ще си доволен.И за сведение ти си от една година в Кима аз работих там 6 годинки така че съм наясно с всички простотии.
А дали е удобно да те питам няколко въпроса за Ким? Може и на лични?

bobikat