• Welcome to Форум на българските шофьори.

Работа за вътрешно в България

Започната от imter, Вторник, 10 Януари, 2012, 13:17:15

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

imter

Колеги имате ли информация за някоя фирма от района на Пловдив или София,която да търси шофьор,само за България?Става въпрос за един мой познат,който има нужните документи,но няма стаж,а така също и информация за такива фирми.Може да бъде сменник или маневрист,ще ви бъда благодарен ако имате такава информация и я споделите :).

imter

ET VIT-93

:oЗначи гледай сега!Аз едно време ходих на Бургас и си плащах да се науча!,и когато  започнаха на мен да ми плащат$ да им качвам камионите ;)се цених за шофьор ;) :D ;D ;D ;Dна село. ;)

ET VIT-93

imter

Нищо не разбрах от това,което си написал,и да те питам ти шофьор ли си или собственик на фирма?

ET VIT-93

;DСмешник ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dкое неразбра ??? ??? ??? ??? ???няма стаж,а можел на заплата маневрист ??? ??? ???

imter

Пак не разбрах кой е смешник?И защо да не е на заплата маневрист?Внимавай с отговора.

admin

Цитат на: ET VIT-93 - Вторник, 10 Януари, 2012, 19:34:12
;DСмешник ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dкое неразбра ??? ??? ??? ??? ???няма стаж,а можел на заплата маневрист ??? ??? ???

Ей, този Вит.... Дано Imter не ти е приел думите навътре. Хайде да си спестяваме подобни квалификации. Няма да толерирам абсолютно никакви обиди във форума! И тъй като ти е отговорил вече, ще оставя на него правото да реши дали да изтрия глупостите ти.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

imter

Наблюдавам от доста време постовете на тази особа,и мисля че е тук само да се заяжда и избива комплекси.Чудя се на такива потребители на форума за какво са в него и смятам,че не е мястото на такива тук.Убеден съм,че сме се събрали  за помощ,съвети,а защо не и приятелство.За мен,предполагам и останалите форума е точно това.

ET VIT-93

Продължавай да ме следиш :D,но всеки си има  мнение,нали?. ;)Това,че не Ти се нрави моето мнение е твой проблем. ;)Айде недей толко се слагаш,като КРАЙОВЕЦ ПРЕЗ ЛИСКА. ;D ;D ;D ;D ;D ;) :D ;DСлед,като нямаш опит е нормално да пиеш вода от тук и други подобни форуми. ;) :D ;D

Причина за редакция: Обидни думи!

imter

Пак те питам шофьор ли си или собственик,а до колкото опита,не си ти човека ,който да определи имам ли или не,и пак си избиваш комплексите тук,и не ми отговори кой е смешник?

Стоян

Интересна тема,защото и аз си търся работа но се чудех как да напиша защото и аз съм без стаж.Ама като се намери някой без да те познава да те коментира е наистина гадно.Нали все от някъде трябва да се започне за да ставаш добър и по добър.Пък не смятам че има някой който да каже че вече се е научил и няма какво по вече.Та наистина някой ако смее да сподели нещо ще е от полза защото живея в малък град и новините просто ни заобикалят. 8)
100ЯН

Joro

Търся шофьор с опит C+Е .

Търся шофьор с опит за работа в страната и чужбина.BG-BG BG-RO BG-GR
Име: Едмонд Есай Есайян
Тел.: 02/8288831
Моб.тел.: 0888867389
e-mail: editransport@abv.bg

Е тука една обява се метка може да се обади да попита , пък дано го вземат то без стаж е ужасно никъде не  те искат като чели всеки се е родил научен , те дори не ти дават и шанс да покажеш какво можеш.

O4ilatia

Не прави чест на никого, подигравайки се на друг, че иска да стане нещо , но нямал стаж или пък късно искал да се преквалифицира ! Сега ясно ли е , защо чужденците дават на българите най-малки заплати и защо отношението , към българите , е като към втора ръка хора ? След като ние самите не се подкрепяме , защо очакваме другите да ни уважат и да правят това вместо нас ? Слава богу , че повечето коментари в този форум са на хора имащи положително отношение , към задаваните дори елементарни и смешни на пръв поглед въпроси !

Joro

Еми сигорно господин  ET VIT-93  е бил научен и всичко е знае; , а сега се подиграва.

imter

Заради такива екземпляри,като VIT сме на този хал,които повече говорят отколкото работят >:(.

zezo

Такива сме си ние Българите.Като де издигнем малко и "елате ни вижте".Забравяме откъде сме тръгнали и дали на нас са ни помогнали.Ако държим един на друг ще ни гледат по друг начин и няма да ни е....т.Лично мнение.
Живей у борчове,та да те помнят хората....

zezo

Живей у борчове,та да те помнят хората....