• Welcome to Форум на българските шофьори.

Каква композиция предпочитате да карате:прицеп,хенгер или хенгер с люлка?

Започната от georgi87, Петък, 13 Януари, 2012, 00:10:35

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Кое ви допада и предпочитате да карате?

Прицеп
Хенгер
Хенгер люлка

georgi87

Пускам тази тема понеже видях една снимка на един хенгер люлка.Аз освен прицеп друго не съм карал до сега.

georgi87

Бриги Магнито

Бриги Магнито

georgi87

Винаги съм правил евала на всички който могат да карат хенгер назад.

Rammbon

Станимир

Бриги Магнито

Цитат на: Станимир - Петък, 13 Януари, 2012, 06:39:24
Предпочитам прицеп,но не бих отказал да се пробвам и на хенгер.
Kупон си е,сигурно ще ти допадне.
Единственият недостатък на ,,люлка,, и ,,хенгер,, е ,че на рампа трябва да се разкача  :( иначе са си нумеро уно. :D :D

Boroman21

Учил съм се на хенгер и хенгер/люлка  и може да се каже че предпочитам тях защото съм им свикнал .

ET VIT-93

:o ???Шъ мъ извиниш за непросветенноста Ми,ама нийиде немое видим аджиба такова животно бре :o ???. ::)Би ли ме светнал ;D некак си по-така,а именно що то ХЕНГЕР-ЛЮЛКА :o ??? ??? ??? ???. ;) :D ;DДали небеше ТАНДЕМ ;),а?. ??? :oИ те тая те чуждица ХЕНГЕРО не се ли викаше КАМИОН с РЕМАРКЕ!!. ???Недай си Боже да се кръши тегличо два пъти,а не само лафето и у буферо :o,как че го викаш?. :o ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DСега сложно стана ;D ;D ;D ??? ??? ??? ;D

Дамян Йончев

Аз на хенгер се учих след това прицеп карах и двете ме кефят но хенгера по е маневрен :)

Boroman21

Аз под хенгер-люлка разбирам ремарке дето няма завиващ мост тоест ремаркето има 1-2-3 оси дето са много близко по между си .Само хенгер е такова рамарке което има поне един завиващ мост.Аз така ги разбирам нещата ;) , ся моя инструктор ме е учил на люлка въпреки че ремаркето не беше такова а обикновено със завиващ мост .Номера ставаше с блокиране на предния мост с един палец.

Станимир

Цитат на: Бригадира - Петък, 13 Януари, 2012, 09:47:56
Единственият недостатък на ,,люлка,, и ,,хенгер,, е ,че на рампа трябва да се разкача  :( иначе са си нумеро уно. :D :D
Предполагам че ще ми хареса.За 6години в занаята не съм виждал или чул на хенгер да слагат вериги./color]

Бриги Магнито

Цитат на: Станимир - Петък, 13 Януари, 2012, 13:59:28
Цитат на: Бригадира - Петък, 13 Януари, 2012, 09:47:56
Предполагам че ще ми хареса.За 6години в занаята не съм виждал или чул на хенгер да слагат вериги./color]
Има нещо такова  :D,но има моменти се слагат.Определено за зимни керийки си е по-добър и то в пъти.

ВИТ оти па шашардиса ората а?
тандем=люлка
хенгер=ремарке
;)
Па тегличи,буфери ,лафети мое да има колко си щът наименования.
У учебниците даже има понятие болт ухо  ;)

abator

Момци, защо няма опцията полуремарке в анкетата? До колкото знам, хенгер идва от немски и означава ремарке. Прицеп пък идва от руски и пак означава ремарке. Пък може и аз да съм се омотал нещо и грешката да е в мен. ;D

Бриги Магнито

Цитат на: abator - Петък, 13 Януари, 2012, 14:34:22
Момци, защо няма опцията полуремарке в анкетата? До колкото знам, хенгер идва от немски и означава ремарке. Прицеп пък идва от руски и пак означава ремарке. Пък може и аз да съм се омотал нещо и грешката да е в мен. ;D
А баце всеки си има мнение по въпроса  :D
Аз пък викам,че хенгер идва от марка ремаркета с наименование Hangler  ;),а са да видим. :D :D :D :D

Mandor

Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

Mandor

Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.