• Welcome to Форум на българските шофьори.

Рижки проход

Започната от sasho2202, Четвъртък, 19 Януари, 2012, 06:55:42

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

sasho2202

Здравеите колеги.Някои има ли информация за този проход,дали е ремонтиран.Един колега на курса за Професионална компетентност които работи в "М-Транс"каза,че проходът е с изцяло нова настилка.
"Човек не трябва да живее в пепелта,а трябва да се възроди от нея" Ърнест Хемингуей

sasho2202

"Човек не трябва да живее в пепелта,а трябва да се възроди от нея" Ърнест Хемингуей

Станимир

На околовръстното на Шумен има табели,че още е в ремонт.

Станимир

Бриги Магнито

Цитат на: Станимир - Четвъртък, 19 Януари, 2012, 07:33:48
Това е вярно,но тъй като ситуацията в районна откъм проходи е меко казана малко стой та гледай мисля,че може да се минава(визирам знака 20т на Айтоският)
Рижки проход не помня през моя живот да е бил в добро състояние откъм дупки и неравности,но определено го тачим като проход.
Скоро не съм минавал и тези знаци мисля,че са поставени поради разчистването му от падналите дървета от миналата есен,но може и да е в ремонт.Официално не съм чул да е затворен за движение.

Mandor

Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

Бриги Магнито

stanche

Цитат на: Бригадира - Четвъртък, 19 Януари, 2012, 08:41:39
Цитат на: Станимир - Четвъртък, 19 Януари, 2012, 07:33:48
Това е вярно,но тъй като ситуацията в районна откъм проходи е меко казана малко стой та гледай мисля,че може да се минава(визирам знака 20т на Айтоският)
Рижки проход не помня през моя живот да е бил в добро състояние откъм дупки и неравности,но определено го тачим като проход.
Скоро не съм минавал и тези знаци мисля,че са поставени поради разчистването му от падналите дървета от миналата есен,но може и да е в ремонт.Официално не съм чул да е затворен за движение.

А минавал съм го миналата зима без да попадна в нито една дупка ... просто имаше много сняг и всичко си беше равно :)))) а иначе лятото едно аби беше си изкъртил криковете на ремаркето в една "дупчица"
Не карам бързо - летя бавно :) !!!

Бриги Магнито

Което на нашенски означава,че пътя се ядва . ;)
Те абитата им теснеят по три ленти магистрала гледат да бутнат предпазната ограда да поразшират,та некво дупче оцелил некъв с мега ремарке,дребни кахъри.
Път -слънце,газ и нема се плашите.

Бриги Магнито

27.01.12г
:(
- "Ришки проход " - товарните МПС да се движат без ремаркета и полуремаркета и с вериги;

Бриги Магнито