• Welcome to Форум на българските шофьори.

Среща на колеги в беда!

Започната от BoBy_BoY, Неделя, 23 Януари, 2011, 01:28:57

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

BoBy_BoY

Пребирем се от Италия през Slo,H,RO! Минавам Надлак и спирам на паркинга до границата. Отивам и си вземам винетка и ще правя пауза 45 мин. Спрял сам до кола с БГ регистрация. По едно време се помръдва кабината и излиза колегата и се започва такава приказка,че се залисвам и продължавам да правя пауза повече от 45 мин.Протича разговор, че е тръгнал за Румъния да разтовари и го пращат за Германия. Човека тръгва, но се решава, че няма да успее и се връща на Надлак! Стои там 11 дена и не могат да му намерят товар за БГ защото не е пътувал и не знае пътищата. Фирмата за която работи е голяма и се чудя с какъв акъл са го пратили този човек ?????? Предложих му да го откарам до БГ,но ми отказа. Поиска ми нещо за ядене. Питах се дълго време-къде е тръгнал и кой глупав разсъдак го е пратили да се оправя на своя глава? Незнам колко е седял там, но ми беха казали, че са видели същия влекач да седи там без ремаркето.

BoBy_BoY

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Колега прочетох историята и макар,че не съм мноо компетенция реших да спамна мойте мисли.
Та значи колегата е тръгнал за Румъния подтикнат от борба за насъшния в което няма нищо лошо е го къде е мамалига кво и да става пеша е щял да си дойде ако види зор ,според твойте думи той обаче се е справил разтоварвайки в Румъния и му лепват ново 20 бегай за Германия,се си мисла,че колко и да не знае пътищата е щял да се докопа и до там,но по интересно ми е друго в Румъния няма товар ,но не го връщат в БГ ,а го пращат до D,ако го пращат празен нещо не ми се връзва далаверата не мислиш ли? Въпреки,че не мога да вдяна в къв филм е цялата ситуация се чудя аджеба от къв зор този колега е решил да гладува в Румъния и да чака .
Обяснили ти за какво не ще да си го докорваш,че нещо да ти кажа ма грам не съм го гледал тоя филм.Има и друго интересно въобще къв е бил първоначалния план разходка до Румъния с опция за бърз тур към D или не имай напредвид,че ако е било в началото само Румъния,можед колегата да не е имал и финансовата възможност да се докопа до D .Да ти призная чудна история е тва ако имаш още инфо от разговора ви може би ,ще ни светне в общи линии идеята на този филм.

П.П. По принцип не ми обръщай внимание,както казах не съм компетенция

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

BoBy_BoY

За съжаление и в моите мисли останаха много питанки, но не посмях да питам повече! Бил му втори курс по същата релация Гърция-Румъния. Разтоварил на Арад и продължил докато се е усетил,че нема да се справи и след като стигнал Сегет обратен завой и пак на паркинга. Фирмата му е голяма и е водеща в транспортния сектор. Всеки ден покрай него минават негови колеги поне 3-4 коли! И аз останах с много въпросителни след като тръгнах!

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

??? В  такъв случай може само да си гадаем какъв е случая на колегата.Поне за мен много странна случка си е това,но както гледам ще си останне без отговор,но пък знае ли човек колегата може пък да посети таз тема и да ни осветли какъв е бил неговия житейски проблем

imter

Много странна ситуация,аз имах подобен случай,само че беше в Букурещ,но колегата направо си дойде с мен до Пловдив,бяха го държали 7-8 дни без пари и без гориво,като курса му е бил само до там и обратно :o.

imter

Цитат на: boby_yor - Неделя, 23 Януари, 2011, 11:07:52
За съжаление и в моите мисли останаха много питанки, но не посмях да питам повече! Бил му втори курс по същата релация Гърция-Румъния. Разтоварил на Арад и продължил докато се е усетил,че нема да се справи и след като стигнал Сегет обратен завой и пак на паркинга. Фирмата му е голяма и е водеща в транспортния сектор. Всеки ден покрай него минават негови колеги поне 3-4 коли! И аз останах с много въпросителни след като тръгнах!
Колега,поне кажи името на фирмата,да се знае как се отнася със служителите си,защото това е направо нахалство и безочие >:(.

BoBy_BoY

Само да не стане, като антиреклама! Видинска е! 'Фанта-Г'! 

imter

За тази фирма,найстина какво ли не съм чувал и май само който не е работил там,той не е бил завлечен или ощетен по някакъв начин.

VOLVO 480

Ако сте гледали сутрешния блок по БТВ-то преди 2 можеби 3 седмици щяхте да видите как един колега виеше като чакал по телефона от прословутата фирма ФАНТИ–Г!!!

admin

Вече нищо не може да ме учуди в милата ни родина, а и извън нея.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

bo4a

Преди една година, колега остави камиона в Своге.

BoBy_BoY

Момциии, от тука не минавате ли (Тилбург/NL ???)?
Оферта!  ::)
Дирим Ракиика!  :'(
Възраст-5годишна!
Описание- леко жълтеникава, с мек вкус(52 W :o)!
Умоляват се, съфотумци :), които са я видели веднага да ми я доведат!
Награда!!!(по споразумение)
                ;D Благодарим!!! ;D

antoniyu

Боби когато имам път на там ще ти я донеса намерих я,но за годините не съм много сигурен такова нещо трудно се задържа толкова време.
цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

BoBy_BoY

Момци, дирим някой за Холандия през Роермонд да минава или Енсхаде, или Тилбург! Проблема ми е една скоростна кутия за колцата ми, че ми изневери тука. Плащам си за услугата! ако има някой само да мъцне тука или да ми кликне на телефончето и да затвори.

velizar

Цитат на: BoBy_BoY - Неделя, 23 Януари, 2011, 11:55:48
Само да не стане, като антиреклама! Видинска е! 'Фанта-Г'! 

На тази фирма, едно малко камионче  докара стока от Германия в Приморско декември 2010. После гледахме шофьора 1 седмица беше там и заряза превоза си. Преди месец или на 19 май 2011 г , дойдоха с кола и откараха камиончето. Акумулатори му бяха паднали, купиха му нови 2. Дано да не ни се случва да работим в такава фирма  :-X

velizar