• Welcome to Форум на българските шофьори.

Колеги,търся си работа за шофьор.

Започната от iterman17, Четвъртък, 16 Февруари, 2012, 10:06:21

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

iterman17

Здравейте на всички колеги!От Бургас съм,притежавам кат С+Е.Нямам необходимият опит,излизал съм само веднъж до Испания.Сериозен и отговорен съм,с желание да се науча и работя навън.Предварително Ви благодаря,ако някой може да ми даде съвет къде да започна на двойка.

iterman17

Plamen60

Ето сега ще видиш колко са истинските колеги,иначе у другите форуми кой от кой е по.......
Аз сам като теб ,хайде сега ще видим какво ще ни посъветват?

Plamen60

admin

Цитат на: iterman17 - Четвъртък, 16 Февруари, 2012, 10:06:21
Здравейте на всички колеги!От Бургас съм,притежавам кат С+Е.Нямам необходимият опит,излизал съм само веднъж до Испания.Сериозен и отговорен съм,с желание да се науча и работя навън.Предварително Ви благодаря,ако някой може да ми даде съвет къде да започна на двойка.

Защо не потърсиш някой добър познат и да пътуваш с него като начало?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

ivailo079

Колега,щом си от Бургас отдели си половин час и иди до барчето на Кроношпан.Там винаги има колеги които можеш да питаш за работа или поне за съвет.Успех

боцмана

Здравейте колеги аз също съм от Бургас и  имам стаж 16г с категория "С", също съм начинаещ с категория  С+ E ,но и всеки е бил без стаж на ТИР,а и  как да се направи ако  не го приемат на работа?По лесно е когато притежаваш  опит , но този опит не се получава с магическа пръчка.Аз също търся работа имам всички документи, АДР основен и цистерни.Ще бъда много благодарен ако някой ми помогне с информация за фирми които работят по двоики.Благодаря за инфомацията за барчето на Кроношпан.
"Боцмана"

sharo

Здравейте на всички колеги, на 38 съм от Разлог. С Ц Е  съм от 2005 год, но нямам стаж, нямам АДР, ако някой знае нещо, нека пише в лични или 0893289343 или двойка. Предварително Ви благодаря!

Здравеите - Здравейте
           сам - съм
         сташ - стаж
        некои - някой

DeDo Vi

Цитат на: боцмана - Петък, 20 Април, 2012, 00:32:58
Здравейте колеги аз също съм от Бургас и  имам стаж 16г с категория "С", също съм начинаещ с категория  С+ E ,но и всеки е бил без стаж на ТИР,а и  как да се направи ако  не го приемат на работа?По лесно е когато притежаваш  опит , но този опит не се получава с магическа пръчка.Аз също търся работа имам всички документи, АДР основен и цистерни.Ще бъда много благодарен ако някой ми помогне с информация за фирми които работят по двоики.Благодаря за инфомацията за барчето на Кроношпан.
"Боцмана"
Отивай в СОМАТ там ще те вземат и първите курсове ще си двойка с някой стар пилот.

MB Actros

Колега,ако искаш мога да питам дали в Транскапитал ще те вземат.

Tihomir78

Брей ама тоя Бургас много безработни станахме +1

Rammbon

Цитат на: Tihomir78 - Събота, 09 Юни, 2012, 19:00:24
Брей ама тоя Бургас много безработни станахме +1
Мен ме посъветваха така:
Първо се огледай за фирми около теб / фирми от града ти / , после питай във всички от областта и ще намериш , това което ти  искаш. За област Бургас са 18 транспортните фирми.

Nachinaesht

Днес се натъкнах на това в нета:
Сформирана двойка търси сериозен и коректен работодател.....
Име: *****
Тел.:***********
e-mail: bezumniq@*******

Всичко хубаво ама с тоя мейл - направо разбива всички чорбаджии.

Причина за редакция: Цитат на латиница!

HURAPSA

Пробвайте в Ян Де Раик офиса им е в Севлиево,там търсят постоянно и си плащат заплати 1200 е . Само че работата е карго и разменяш ремаркета постоянно. Успех.

Brix

Извади си всички необходими документи и компетентности. Провери обявите. Бъди коректен, отговорен и съвестен в работата си и докажи, че "ставаш", а не си дребен тарикат. Каквото и да се случва. Рано или късно това ще ти се отплати. Успех.

Brix