• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търся да купя Томтом за камион !!!

Започната от !.!.!, Четвъртък, 23 Февруари, 2012, 16:31:52

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

!.!.!

Търся навигация Томтом за камион - втора употреба.Карти: централна, изт. Европа и България.
Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

!.!.!

Don_Bazilio

Don_Bazilio

!.!.!

Бобо89

Аз си джъткам тука в Uk с ТомТом GO630 иначе си е с карти за цяла Европа и съм много доволен.Купих го за 160£.От 3 години ползвам навигация и друго освен ТомТом не признавам.Доста колеги са ми казвали,че Garmin-a губи обхват в източна Европа.

Don_Bazilio

Цитат на: Бобо89 - Четвъртък, 23 Февруари, 2012, 17:59:21
Аз си джъткам тука в Uk с ТомТом GO630 иначе си е с карти за цяла Европа и съм много доволен.Купих го за 160£.От 3 години ползвам навигация и друго освен ТомТом не признавам.Доста колеги са ми казвали,че Garmin-a губи обхват в източна Европа.
Едно знае баба-едно си бае! Не се засягай, но аз работя с Привилег 50 и програмата Сиджик и досега нямам оплаквания. Избора на навигация е личен. просто попитах за мотивите да избере Томтом.

Бобо89

Влюбен съм в тая мадама,където ми приказва от ТомТом-а и за тва така  ;D

!.!.!

Don_Bazilio по мое мнение Томтом е най - добро за Европа, където ще я ползвам. Но, не е лошо да има и карта на България, за това се спрях на тази марка. Работил съм с Томтом , Гармин , IGO - на мен лично ми допада Томтом. Ако някой от колегите посещаващи този форум има или може да предостави информация от къде мога да си закупя, такава машинка , втора употреба , в добро състояние ,ще съм благодарен! Дори , ако има склонни на подаръци- ще съм малко по - благодарен ;) ;) ;) :D :D :D

П.П Привилег е противоположност на навигациите (сори :( )

doncho79

Цитат на: ?.?.? - Четвъртък, 23 Февруари, 2012, 18:35:25
Don_Bazilio по мое мнение Томтом е най - добро за Европа, където ще я ползвам. Но, не е лошо да има и карта на България, за това се спрях на тази марка. Работил съм с Томтом , Гармин , IGO - на мен лично ми допада Томтом. Ако някой от колегите посещаващи този форум има или може да предостави информация от къде мога да си закупя, такава машинка , втора употреба , в добро състояние ,ще съм благодарен! Дори , ако има склонни на подаръци- ще съм малко по - благодарен ;) ;) ;) :D :D :D

П.П Привилег е противоположност на навигациите (сори :( )
Колега не знам за къде ще го ползваш ТомТом-а но прегледай и Sygic-Fleet това е софт за камиони има много настройки за височини,дължини,тонаж,оси и още много както и функция АДР.Аз съм с нея и доволен съм.

Бобо89

Баце моята я прави на един колега брат му хакер го раздавал иначе карах с обикновен ТомТом,но не си е работа да трепериш къде ще те вкара къде ще те изкара макар,че за UK не е чак толкова зле.Ти горе долу до какви кинти търсиш?

!.!.!

Цитат на: Бобо89 - Четвъртък, 23 Февруари, 2012, 18:48:22
Баце моята я прави на един колега брат му хакер го раздавал иначе карах с обикновен ТомТом,но не си е работа да трепериш къде ще те вкара къде ще те изкара макар,че за UK не е чак толкова зле.Ти горе долу до какви кинти търсиш?
Склонен съм до 200 лв.за добра машина, в противен случай, по -добре да си взема нова.

Don_Bazilio

Във форума има коментари за GPS-поразрови се. Има и www.iskamgps.com

!.!.!

Цитат на: Don_Bazilio - Четвъртък, 23 Февруари, 2012, 18:56:38
Във форума има коментари за GPS-поразрови се. Има и www.iskamgps.com
Разгледах форума и сайтовете (включително този), предпочитам навигация от колега, която вече е "хакната" и ще ме води спокойно. Благодаря.
П.П. Търся да Купя, а не мнения и коментари за качество и избор на навигация.

admin

Купуваш си една навигация Go Clever за 120 лв. , една MicroSD карта за още 15 лв., малко майсторлък и готово.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Joro

Баща ми имаше Том Том незнам с каква карта беше , обаче в България , Гърция , Румъния забрави за карта , караш в полето тя му беше служебна .  Но щом си се спрял на нея разгледай форумите , аз преди намерих Том Том за 200 лева с опция за камион но няма подробна карта на България и Гърция . Аз лично ползвам Навигон  и не мога се оплача има и опция за камион.

BoBy_BoY

Цитат на: doncho79 - Четвъртък, 23 Февруари, 2012, 18:42:11
Колега не знам за къде ще го ползваш ТомТом-а но прегледай и Sygic-Fleet това е софт за камиони има много настройки за височини,дължини,тонаж,оси и още много както и функция АДР.Аз съм с нея и доволен съм.
Аз от 3-4 години ползвам системата им! Но, незнайно защо в последната ми навигация липсват държави като Люксенбург, Литва, Латвия и Естония ???.

BoBy_BoY