• Welcome to Форум на българските шофьори.

Честит празник мили дами :)

Започната от !.!.!, Четвъртък, 08 Март, 2012, 05:05:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

!.!.!

Пожелавам ви много емоционален ден, изпълнен с усмивки и изненади. Бъдете винаги сияещи от щастие.

Весел ден :)
Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

!.!.!

Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

!na

Ако трябва да избирам от какво да се вълнувам днес, то предпочитам да е този празник, вместо темата за ГЕРБ и яйцата  :D
Така че, и от мен поздрав за всички жени! И пожелание да получават внимание, любов и уважение 365 дни в годината, не само в един ден. И не по задължение.
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

!na

Бриги Магнито

Честит празник на сите каки и от мен .

Желателно е днес да сте усмихнати,че кат гледам колко е умърлушено времето май сте намусени. ;)
Цитат на: !na - Четвъртък, 08 Март, 2012, 06:47:21
Ако трябва да избирам от какво да се вълнувам днес, то предпочитам да е този празник, вместо темата за ГЕРБ и яйцата  :D

Яйцата ги мани,че ги вариме за салатка ,то се е видело.Мисли днес за усмивка ,цветенце и женско парти.

!na

Бригадире, само ти се престраши да дръзнеш да драснеш в женското царство  ;D

Я да засилим маркЕтинга - който поздрави дамите днес в темата, ще получи + от всяка  8)

VALKATA:

morskia86

Mandor

Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

admin

Честит празник и от мен, мили дами! Бъдете живи, здрави и много усмихнати.  :)
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

doktora179

Бейбита честит празник и по-малко да тормозите мъжете си ! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :-*

driver1

Честит празник на всички малки, големи и още по- големи момичета. Днешният ден е ваш. Всички останали дни са празник за мъжете, защото ви има вас. Всеки път си обещаваме, че ще ви обичаме повече, ще ви правим по-щастливи, така както вие ни правите по-добри. Момчета, нека тази година го направим. Нека превърнем всеки ден в празник за нашата половинка. Честит празник мили дами...и благодарим ви,че ви има и че сте такива,каквито сте :)

Boroman21

Честит празник на дамите от форума , и не само !

imter

Честит празник и от мен мили дами :),пожелавам ви само хубави моменти,здраве и много щастие :).

mylord56

Честит да ви е и от мен празника, момичета! Живи и здрави да сте, че животът без вас би бил вял и пуст. Пожелавам на всички щастието да бъдат уважавани и обичани!

Когато правя крачка назад, това не е повод да се радваш, човече - просто се засилвам !

Станимир

Честит празник мили момичета!Бъдете весели и усмихнати не само когато имате празник,а и през останалото време                                                                                                                                                                   
[/color]

DeDo Vi

Цитат на: !na - Четвъртък, 08 Март, 2012, 07:12:35
Бригадире, само ти се престраши да дръзнеш да драснеш в женското царство  ;D

Я да засилим маркЕтинга - който поздрави дамите днес в темата, ще получи + от всяка  8)
Още снощи поздравих всички дами с музикален поздрав в темата "Поздрав за деня" като си мислех че днес ще съм в движение и няма да имам НЕТ.
Но ето сега ви казвам. Мили дами от форума наш, да сте ми весели, красиви, здрави, и щасливи целогодишно. Цялото щастие и любов на света да ви споходи, да ви се сбъдват всички желания. Честит празник.
П.П. Ина, не искам плюсче, дай го на Бриги. Аз от сърце ви честитя не за плюс, и не по задължение.

DeDo Vi