• Welcome to Форум на българските шофьори.

Моля, предложете навигация за Андроид 2.3.4!!!

Започната от Roshko, Понеделник, 12 Март, 2012, 18:18:29

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Цитат на: ИванТ - Петък, 06 Април, 2012, 20:48:57
Предвително се извинявам за публикацията си (поради слабите познания за модерните мобилни телефони), но възможно ли е да бъде предоставена връзка към самата навигационна програма и необходимите карти. И как протича инсталацията под Android 2.3.5?

Само на лични съобщения или в скайп давам подобна информация.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Roshko

Цитат на: admin - Петък, 06 Април, 2012, 22:20:37
Само на лични съобщения или в скайп давам подобна информация.

Защо? Отговор може и на лични! ;)

Roshko

ИванТ

В интернет пространството гравитира програмата  NavTruck Regional (Renault Trucks) и съдейки по разработчика, изглежда приличен вариант и подходяща за товарните автомобилите. Дали има впечатления от нея?
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

Joro

Аз качих Иго Примо ще видя  дали става или не става. :)

admin

Цитат на: ИванТ - Четвъртък, 19 Април, 2012, 21:08:03
В интернет пространството гравитира програмата  NavTruck Regional (Renault Trucks) и съдейки по разработчика, изглежда приличен вариант и подходяща за товарните автомобилите. Дали има впечатления от нея?

Това някаква брандирана версия на CoPilot ли е? Ако е това, доста е неграмотно направена тази навигация. Пробвал съм я и до момента не е успяла да ме впечатли с нищо.

Roshko

Цитат на: Joro - Вторник, 21 Август, 2012, 17:05:16Аз качих Иго Примо ще видя  дали става или не става. :)

Чакам с нетърпение!  ;)

loshdancho

Нямам преки впечатления, от сработването на андроид и Иго, но чух лоши отзиви за съобразяването му с рестрикциите за камион. Чакаме отзиви от 1лице.
Ако става ... взимаш тел с андроид и си с навигация...
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Joro

Игото е супер дава добре качих и карти на Европа супер е за сега :)  Но съм го пробвал само в София !

loshdancho

Как се справя с забраните и околовръстните,
набутва ли те в центъра или по второкласни пътища,
давали(изброява ли)  ти забраните предварително от опциите в менюто?
Все важни въпроси... Ако искаш да помогнеш това "супер е" е малко слабо като  оценка. ;)

Joro

Дава забраните за изпреварване ограничения и т.н . Може да вкараш тонаж, метраж и тотал , дали си АДР или не си , дали си с ремарке или си без. В  центъра не съм го пробвал все още

admin

Цитат на: loshdancho - Сряда, 22 Август, 2012, 18:10:46
Как се справя с забраните и околовръстните,
набутва ли те в центъра или по второкласни пътища,
давали(изброява ли)  ти забраните предварително от опциите в менюто?
Все важни въпроси... Ако искаш да помогнеш това "супер е" е малко слабо като  оценка. ;)

Ако трябва да направя една своеобразна класация, iGo е най-добрата навигация за мен. На второ място бих класирал Sygic Aura и на трето място Navigon.
Както повечето навигационни софтуери, така и iGo си има опции за избор на тип маршрут. Неправилният избор може да доведе до неприятни последици при управление на камион. Готов съм да отговоря и на още въпроси.

loshdancho

Цитат на: Joro - Сряда, 22 Август, 2012, 18:19:20
Дава забраните за изпреварване ограничения и т.н . Може да вкараш тонаж, метраж и тотал , дали си АДР или не си , дали си с ремарке или си без. В  центъра не съм го пробвал все още
Не можа да ме разбереш,  когато изчисли маршрута, имаш меню  в което ти дава "забрани" та тези забрани са важни дали са реални или  неактуални,  дали  в един момент не се оказваш пред знак 3.5тона и тогава  Иго-то се сеща да работи и започва едно преизчисляване, което не води до нищо хубаво....
Разбира се,  това важи  за качеството на картите, но дали Иго спазва това, което е  програмирано в картите....

Joro

Я кажи как да го настоя смисал маршрут тип Бърз ми е на мен мисля че няма да има изненади нали ?

loshdancho

Б
Цитат на: Joro - Сряда, 22 Август, 2012, 18:36:11
Я кажи как да го настоя смисал маршрут тип Бърз ми е на мен мисля че няма да има изненади нали ?
Бърз или лесен в зависимост от ситуацията, никога къс или икномичен... тогава почва да те вкарва в второкласни пътища и други такива гадости.
Преглеждай винаги изчисленият маршрут на картата и поверявай дали има забрани по него от  менюто.
Настрой опциите за камион пълен и не ги пипай дори когато си прзен за да няма изненади...

Roshko

Цитат на: admin - Сряда, 22 Август, 2012, 18:24:03
Ако трябва да направя една своеобразна класация, iGo е най-добрата навигация за мен. На второ място бих класирал Sygic Aura и на трето място Navigon.

Хо-хо-хо! Сиджик... къде па я намеси изобщо в навигациите тая боза, че и преди Навигон???  :o

Joro, би ли ми я пратил на пощата да я пробам или да ми кажеш къде да я сваля. Ако са някакви сложни инсталации и пачвания като при Гармин - забрави! Благодаря предварително!

Roshko