• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търся си работа

Започната от ivopifeca, Петък, 30 Март, 2012, 20:15:01

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

loshdancho

Пожелавам  ти да ме опровергаеш....
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

Plamen60

Цитат на: loshdancho - Четвъртък, 12 Април, 2012, 19:04:16
Пожелавам  ти да ме опровергаеш....

Само поясни какво точно имаш впредвид под "човек ,когато е на път е говедо" и ще те опровергая и по друг начин,макър,че по-горе съм го направил.
За величието на великите хора се съди по отношението им към по-малките.
За да се справиш със себе си , използвай главата си.
За да се справиш със другите , използвай сърцето си.

Plamen60

loshdancho

Plamen60

Точно такива неща очаквах,че ще напишеш или покажеш.(Аз съм един от чакащите на такава опашка само че на Калотино-2009г.) Къде отидоха и защо ги няма почти, тираджийте от Западна Европа?Ще отговоря:-Защото ние навеждачите от Източна Европа ги изместихме с подбиване на цените и на човешкото достойнство. Написал съм ето това:-Ние сме "говеда" не защото сме на път,не защото работим някаква работа(без значение каква),а защото не сме обединени???
Тираджията и  какъвто и да си-Не си "говедо",а си Човек,който човек обаче сам определя какво да е отношението към него??? Повече от това,незнам какво да кажа. Закачи и клипове  и на тираджий от Западна Европа-ако има такива въобще вече,да видиме дали ядат на ремаркето отзад като "говеда" и дали чакат по митници също като "говеда" с дни и нощи?След-като минеш Унгария и Словения,да си виждал митница?,опашки ?Питай колегите българи,които не работят в БГ фирма,дали им трябват паспорт,психо па някъде и професионална компетентност?Аз съм  постоянен пътник от 1988г по пътищата на Европа(не с тир),но такова нечовешко отношение към тираджий не съм виждал.Преди имаше ценности,които хората зачитаха и тираджий,които бяха хем хора,хем взимаха далеч повече пари от сега.Ето до тук води разединяването на хората по света,от което се ползват и радват само политиците.А кажи сега кой е виновен за това и кой ни третира като говеда? Аз мисля,че сме самите ние.Аз имам на тир специално 8 мес.стаж и си търся работа,обаче да мога да се прибирам поне на 15дни за ден-два(в живота няма само един тир),да е до страни само в Европа и не през Сърбия(за да няма карнети и опашки) и не вътрешно в Европа(за да няма 2-3 месеца живот в камион-това за мен не е човешко) Говоря английски свободно .Защо търся такава работа в БГ ще ме запиташ може-би?,-ами защото Европа е на много ниско духовно равнище и дели хората на по паспорт и на по цвят,за нас българите ако има място само тогава може-би? и то ще вземат оня,който най-много се наведе ?Старая се да запазя малко поне човешкото достойнство,което ми е останало.Човек,който не уважава поне малко себе си,не може да уважава никой.Така,че ти и нито един тираджия не е "говедо",поне за мен.,но за да го види това някой му трябват не само очи?Тази професия е изклъчителен постоянен риск и стрес,за който според мен минималното заплащане  трябва да започва от 1500 евро нагоре,да не говорим за радялата на всички със скъпите им хора? Утрешния ден може и да го няма ?

loshdancho

И аз искам на Маруся ....ама тя вече е женена!
Пари се дават в този занаят за работа, много работа. Докато ти си търсиш такава няма да има заплащане и условия, когато теб те търсят ти определяш условията. До тогава си оставаш.... за чорбаджиите и могат да се подиграват с човешкото у човека!

ivopifeca

Още търся,ако некои се сети нещо,или има неква идея...които го е срам може и на лично.0878733485-тва ми е мобифона

ivopifeca