• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търся международен шофьор с ОПИТ

Започната от krasimirboshev, Петък, 06 Април, 2012, 14:53:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

loshdancho

Разбира се ,че ще се пазариш!
 Това  е работа за пари не за кеф и за ден.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

bruto

Цитат на: Уди кълвача - Събота, 07 Април, 2012, 19:53:33
Ти, от сега ли почваш да се пазариш.... :)
Аз винаги се пазара здраво и компромис с парите не правя почти никога ......и затова не работя за българи . Живота е толкова простичък :трябва само да се уважаваш и да знаеш какво искаш .

bruto

Уди кълвача

Цитат на: bruto - Събота, 07 Април, 2012, 20:28:02
Аз винаги се пазара здраво и компромис с парите не правя почти никога ......и затова не работя за българи . Живота е толкова простичък :трябва само да се уважаваш и да знаеш какво искаш .

Оххх, хората трудо фащат майтап напоследък.....

bruto

Цитат на: Уди кълвача - Събота, 07 Април, 2012, 20:33:45
Оххх, хората трудо фащат майтап напоследък.....

Опс .....не схванах съжалявам .

miroslav

Не не са свършили свестните шофери,свършиха коректните фирми.Аз съм първия днес които се обади.....Напиши тук в форума всички уловки и начини на плащане и тем подобни...
Не всичко е пари,но всичко е с пари

ivopifeca

Цитат на: miroslav - Събота, 07 Април, 2012, 22:48:54
Не не са свършили свестните шофери,свършиха коректните фирми.Аз съм първия днес които се обади.....Напиши тук в форума всички уловки и начини на плащане и тем подобни...
Колега,я раздухаи малко за тия,кви ти ги разтегаха? ???

miroslav

Фирмата е в Словения. Кара се зърно Италия -Франция. Там получаваш около 1000-1200Е останалите като се прибереш в БГ.

imter

Аз за това му направих забележка,да редактира обявата и да я пусне коректно,защото е залято навсякъде с такива обяви.Много от колегите се подлъгват и след това,само си губят времето и парите,до като научат всъщност за какво става въпрос.

miroslav

Аз точно заради такава фирма напуснах и сега съм без работа.Чакам включване тия дни.

Don_Bazilio

Цитат на: miroslav - Неделя, 08 Април, 2012, 11:33:24Фирмата е в Словения.Кара се зърно Италия -Франция.Там получаваш около 1000-1200Е останалите като се прибереш в БГ.

Останалите на куково лято!

loshdancho

А защо си мислят, че вече някой им вярва -"останалите когато се прибереш"  И ако се прибереш(напуснеш) по-рано не ги взимаш. Гаранция няма дори да се прибереш на време , че пак ще ги вземеш.

spa67

Ами то това е целта на занятието.Те правят така защото знаят,че няма кой да ги накара да платят.Защото подписваме измислени договори,някои от нужда-други от глупост.

Емил

А аз питам ; Защо всички сте се скрили зад измислени профили.
ELM

SEMPER

Цитат на: Емил - Вторник, 10 Април, 2012, 08:50:22
А аз питам ; Защо всички сте се скрили зад измислени профили.

Емиле, какво значение има кой какви ги плещи по форумите.

При обявената цифра би трябвало до ден два да се намерят хора, само остава проблема  да отсееш кой би ти свършил работа.  ;D ;D ;D

Обаче щом хората се дърпат, явно има някакъв финт.

Мислим,че нямаш право да се сърдиш когато никой не иска "да има да взема" само на една "мъжка" дума.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

Емил

Цитат на: SEMPER - Вторник, 10 Април, 2012, 09:24:40
Емиле, какво значение има кой какви ги плещи по форумите.

При обявената цифра би трябвало до ден два да се намерят хора, само остава проблема  да отсееш кой би ти свършил работа.  ;D ;D ;D

Обаче щом хората се дърпат, явно има някакъв финт.

Мислим,че нямаш право да се сърдиш когато никой не иска "да има да взема" само на една "мъжка" дума.
Всичко е написано в  договора които сам подписваш . А той е ; Осигуровка  400е(335 чисти) + 49.90 на ден.
ELM

Емил

ELM