• Welcome to Форум на българските шофьори.

Паркинги в България

Започната от Trucker_Boy, Вторник, 01 Март, 2011, 21:01:18

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Trucker_Boy

Здравейте колеги , това според мен ще е една много полезна тема за паркингите по нашата родина.
Щом има възможност да се въведе забрана за камионите през почивните дни е нужно изграждане на европейски паркинги, дано това да стане в следващите години.При първа възможност ще качвам снимки на паркинги които съм посетил.Ще е по-добре ако при добавянето на паркинг да качваме и снимки , описание и по възможност цени.
   :)

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu

BoBy_BoY

Това къде си го снимал? Много мяза на едно место къде е на Острова, ама ако е у БГ, то след година ще видиш на какво ще заприлича!

BoBy_BoY

Trucker_Boy

Цитат на: boby_yor - Сряда, 02 Март, 2011, 12:04:42
Това къде си го снимал? Много мяза на едно место къде е на Острова, ама ако е у БГ, то след година ще видиш на какво ще заприлича!

Не колега просто добавих първата снимка от гоогле , а това с боклуците по паркингите много зависи и от нас самите които си цапаме и мърсим държавата пък после ревем ......
www.sbps.eu

admin

Последно бях на паркинга в с. Войводово преди ферибота на Оряхово. Хубав паркинг. Цената е 10 лв. за нощувка. Няма обаче баня. Има заведение, до което нямат достъп местните пияници.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

dim_ivanov

Здрвей АДМИН. На паркинга на Войводово, има 2-две бани, като влизаш в ресторанта в дясно, която влиза в цената на паркинга. Има и бесплатен интернет. :)

kRisss

Ще е хубаво да има повече паркинги.Има тук там някоя бензиностанция с хубави паркинги но не са много големи,ако въведат забраната незнам каде ще се съберат толкова много камиони.

Trucker_Boy

Цитат на: kRisss - Сряда, 02 Март, 2011, 21:52:56
Ще е хубаво да има повече паркинги.Има тук там някоя бензиностанция с хубави паркинги но не са много големи,ако въведат забраната незнам каде ще се съберат толкова много камиони.

Така е защото като няма паркинги значи не трябва да има забрана ???
Аз съм съгласен да има забрано при условие , че има паркинги с условия както в европа :(
www.sbps.eu

BoBy_BoY

Значи по цяла Европа си има забрани.Редно е и при нас да има! Паркинги се правят бързо и лесно. Въпроса е друг- нали трябва и да е регламентирана и да се отнася за цялата страна! Нека направят магистралите и трафика по главните пътни артерии ще си олекне.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Момци бре чешам бръмбаро и нещо не мое да вденем,забрани и у нашенско си е имало и си има,да ви припомня ,,лятната,, Ст.Загора-Сливен,Петолъчката-Бургас,Перник-София,София -Самоков и др. едни още валидни други вече история,но мисълта ми е че ни ги тръснаха без да има съответната изградена инфраструктура.
Вие може са да кажете ние говорим за цяла забрана за цялата страна,аз ще ви открехна не са решили не са го направили,защо си мислите,че някой от управляващите му е зор вие има ли къде да паркирате или не,дори и да направат нещо по въпроса то ще е 3-4 паркинга макс,колко да ви хвърлят пепел в очите

П.П. Както винаги,мое мнение не му обръщайте внимание ;)

admin

Цитат на: dim_ivanov - Сряда, 02 Март, 2011, 19:00:29
Здрвей АДМИН. На паркинга на Войводово, има 2-две бани, като влизаш в ресторанта в дясно, която влиза в цената на паркинга. Има и бесплатен интернет. :)

Банята не работеше и нямаше интернет. Проверено!
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Trucker_Boy

Eто първият и от мен :

име-Мамин Колъо
намира се между Кресна и Сандански
има мотел , ресторант ,магазин
спират предимно българи и гърци

www.sbps.eu

djoci

Един и от мен

Бившият завод ЧЛК до с. Живково на пътя Ихтиман - Самоков.
Цената е 5лв. за 24ч.  а WC при охраната на завода, но поне спиш спокойно.

djoci