• Welcome to Форум на българските шофьори.

Колеги помогнете

Започната от Милен, Петък, 27 Април, 2012, 18:00:24

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Милен

Колеги търся си работа в Испания.Притежавам всичките необходими документи и говоря езика им добре.В момента съм в Испания  и ако някои знае нещо да ми пише на лични или тел.722186099

Милен

Plamen60

Цитат на: Милен - Петък, 27 Април, 2012, 18:00:24
Колеги търся си работа в Испания.Притежавам всичките необходими документи и говоря езика им добре.В момента съм в Испания  и ако някои знае нещо да ми пише на лични или тел.722186099
Милене,щом си в Испания и знаеш езика не мисля,че е толко голям проблем да си намериш работа.Просто тръгни с едно тесте CV-ta под мишницата от фирма у фирма и все някаде ще си намериш.Не очаквай помощ от българин там,казвам ти го от собствен опит.Между другото ще ти кажа за две възможности на които не трябва въобще да им се обаждаш а да ги изебеш.Едното е в Жирона--жената се казва-Радостина,а другото е до Бланес има един от Толбухин-Жоро му викат има 4 камиона хладилници с толбухинска регистрация---на този човек въобще не разчитай ,а ако питаш мен дори не говори с него.Пак казвам,щом знаеш испански поне да говориш,не мисля че е много трудно.Напиши ми в кой район се намираш?Знам едно место около Барцелона,където мисля,че ще те вземат,ама няма прибиране-аз затова не кандидатствах там.
За величието на великите хора се съди по отношението им към по-малките.
За да се справиш със себе си , използвай главата си.
За да се справиш със другите , използвай сърцето си.

Plamen60

За величието на великите хора се съди по отношението им към по-малките.
За да се справиш със себе си , използвай главата си.
За да се справиш със другите , използвай сърцето си.

Милен

Мерси колега.Засега това правя вървя с едно тесте СV-та,оставям навсякъде и чакам да се обадят.Сега съм в Мурсия,но по принцип търся навсякъде.Тази в Жирона да не става дума за ЕУРО БГ ТРАНС.Не съм чувал хубави работи за нея

georgi87

Баце Милене баща ми е от 2000г в Испания и от него знам че щом знаеш езика и имаш документи изобщо не трябва да се забъркваш с фирми в който има българско участие.Най-добре е да почнеш някъде където няма и не е имало нито един българин и ако това се случи което ти го пожелавам не прави голямата грешка да водиш други българи освен ако не са ти много близки(баща,брат,син).Други роднини приятели и познати недей,пак давам пример с баща ми нема си работа та уреди кръсника си и сина му във фирмата в която бачкаше и до днес още се псува сам за това и вече не бачка там.

Мич

Колега , има обява за шофьори на фирма Денитранс09 за работа в Испания . Карат по 2 ки правят по 22 - 24 000 км .

Rammbon

Как се правят 22-24000км? Общо от двойката или на човек? Тук с прегрешения от по 10-11 часа , повече от 17000 км неможах да направя за 30 дни.

imter

И тук съм правил в някои месеци по 19-20 000км.,но това беше до 2006г.,тогава всеки караше до като не заспи,а и тогава заплащането и стимула бяха съвсем различни :).Сега според мен ако караш по правилата и с оглед пътищата ни,повече от 10 000-12 000 км. не могат да се направят :).Тази оферта е сигурно за 2-ка,защото иначе е безумие.

комбайнер

Цитат на: imter - Неделя, 03 Юни, 2012, 23:15:07
И тук съм правил в някои месеци по 19-20 000км.,но това беше до 2006г.,тогава всеки караше до като не заспи,а и тогава заплащането и стимула бяха съвсем различни :).Сега според мен ако караш по правилата и с оглед пътищата ни,повече от 10 000-12 000 км. не могат да се направят :).Тази оферта е сигурно за 2-ка,защото иначе е безумие.

Има места дето единичките стигат до 22 000 км на месец

Мич

Да така казаха , за 2ка шофьори общо се изминавали тези километри . Нов съм и не знам дали това е реално вие кажете .

admin

Цитат на: Мич - Неделя, 03 Юни, 2012, 23:47:49
Да така казаха , за 2ка шофьори общо се изминавали тези километри . Нов съм и не знам дали това е реално вие кажете .

Цитат на: комбайнер - Неделя, 03 Юни, 2012, 23:19:10
Има места дето единичките стигат до 22 000 км на месец

Кога товарят и кога спят не се знае. Почти по 1000 км всеки ден не е шега работа за сам човек. За двама също е доста уморително, защото денят се превръща в нощ, а нощта в ден. 
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!