• Welcome to Форум на българските шофьори.

Дали е нормално

Започната от kron, Понеделник, 30 Април, 2012, 07:35:45

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

kron

Относно коментара на бригадира,1седмица човека изкал да почива,колата седя в сервиз за друг ремонт и да ти обеснявам незнам как си с техническите познания за да разбереш за какво става реч.Описаните по горе са текущи ремонти който аз лично смятам че всеки шофьор който държи на желязото с което си вади хляба трябва да спомене на началника пак ако не ги направят тогава чичо Ханс ше ги оправи,ама ти май не си разбрал за какво става въпрос.Описах за кво става реч да се разбере какви каруцари има и заради какви Господин Бригадира утре и у ваща фирма ше страдаш и ще псуваш пак знам ли та мой да си почнал вече ;D ;D ;D

kron

Бриги Магнито

Баце омлатих си пръсто с теслата,та докато чакам мед сестрата ми бинтова главата ти кажа ,че спрях да куцам.
  Са сериозно баце твойто постче горе едно са отиде у Харманли ми се въртиш на кръговото,чеки да те светнем относно моторната и дъските няма швабски полицай де да се светне на първо четене,че не са у ред,но това не е важно.
Са е важно,че излиза,че ти си гневен ,че оня вместо си завърти въздуха на моторната ,да си наклепе меката връзка на ауспухо и да си избичи дъски е фанал на отпуска,е баце има и такива ора,мойта натурка е такъв ,вместо да ръбим и да праим пароци на шефчето му мъцнах,че една седмица съм отпускарин оти съм на състезание и ич не ми е за дръгело му.
Относно мойте технически познания ,четни по нагорче Лошио ги е мъцнал ,,некадърен тракторист,, но нямам някви комплекси относно техническата част и не ми е зор как,че ме определяте ,тъй че скивам по напред сте с материало от мен и не е нужно ми обясняват по-подробно оти нема да вденем,те гледам колегите вденаха и мъцнаха,даже и определения намериха за твоя човек.
Те от такива баце патим аз ,не от такива кат твоя човек.

П.П.Към 18:30 съм на скоростен нет ,мое си продължиме лафчето.

Бриги Магнито

loshdancho

ЦитатСа сериозно баце твойто постче горе едно са отиде у Харманли ми се въртиш на кръговото,чеки да те светнем относно моторната и дъските няма швабски полицай де да се светне на първо четене,че не са у ред,но това не е важно
Ти верно ли го мислиш това?
Не само ще го види ...а ако имаш късмет да си натоварил...жална ти майка.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

bad_kras

Ще Ви напомня да се придържате към дадената тема!  За междуличностен диалог - използвайте чата или лични съобщения!!!
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

loshdancho

Точно е по темата.
И ако някой и мисли ,че тука номера минава ...там не минава.
Как си мислиш, че те спира полицай , а на теб ти пушат спирачките?????
Или погледне душамето по случайност, до като ти оглежда ремаркето от долу?

stoil nedev

Така!!!! Четох бавно , за да мога да разбера вещооо!!! Само да споделим следното мнение:
   Всичките поразии дето ги има по описаният дрънгел не могат да станат от раз!!!
  Измушено и потрошено дюшеме , пукната тръбичка за въздух скъсана мека връзка и какво ли още не...???
  Човека дето го е карал тоя кърпел ( несправедливо обвинен като каруцар и какъв ли още не ) го е вземал (уверен съм в това) в това състояние и го е върнал в същото ....слава богу че не е по лошо!!!  Шефа или началника ви там .....какъвто и да се води е знаел за нещата но на него абсолютно не му дреме , и за какво ли след като може да намери шофьор на който да рече: Давай да го праим тоя курс че сега няма пари .....па като се върнеш ще я мислим!!!   
  Каквото и да стане .....винаги може да си измие ръцете с шофьора че е некадърник каруцар тракторист и т.н. и т.н.     
   Това е най-лесния и удобен начин за манипулация и повод за неплащане на пари !!!                   
За мен това е истината ......единственно и само тя такава каквато е в 95% от родните фирми феотдално-експлоататорски!!!
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

DeDo Vi

Цитат на: loshdancho - Понеделник, 30 Април, 2012, 10:19:19
Карай бре, у швабско ги оправят за време(по-хронометър) нема  се плашиш.
Аз ако съм , че му погодим некой номер .... до като му стягам камиона , та да ме помни после.
"Некадърни Трактористи"....хихихи има навсякъде.

Ти па кога за последно беше у "Швабско" та знаеш как ги оправят?

loshdancho

И по швабско, по датско, и холандско и белгийско, италианско. Ама беше доста отдавна, сега не ми се ходи заради контрола.

Бриги Магнито

Лошио скивам нещо ми се праиш оти па си се впрегнал,са чуй ко че ти мъцнем ма мноо Фнимателно.Аз у немско не съм бил ,ма мое ли ме светнеш как,че разбере Ханс,че моторната изпуска въздух без да си я натиснал ,ако си чел Фнимателно съм писал на първо четене,относно дъските ми кажи как разбра,че са дъските на дюшемето ,а не тези на бризента(щората) да не си врачка или си мартак с Крон .
Не рипай толкова баце ми си оди по земята,запомни го ,помага винаги.
Ко се форсираш като Скания на място не мое те разберем.Всичко е написано ,въпроса е да се прочете.А тва де си одил жив и здрав,но у Бузяковци Софийско не си одил,тъй че леко баце върни газта на нервната система.
По-нагоре съм Ви засегнал и теб и Пумикс,ма мноо мразим некой да дава определения кой къв бил ,това мое го правим само аз :D :D :D

И е хубаво да се бъзикаш,но е хубаво и да знаеш,че аз не винаги съм сериозен,но тва естественно са подробности.
Пумикс баце пак мъцам не съм ти фраскал минус тъй че филма,че си нервирал некой си е само за твое ползване.
Бад Крас ,в тази тема до този момент не се заяждам с никой,да факт по -нагоре писаното от мен може да се изтълкува така,но как и да е.Лошио друг път ако ми кажиш,че аз палим бързо баце,първо се погледни в огледалото. ;)

loshdancho

Баце имам една катастрофа с 100% щета от не работеща тресчотка на предно колело.Хората се чудеха дали съм оцелял.
Та ми е доста болна темата с не работещи спирачки от какъвто и вид да са.
Не ги разбирам и одобрявам нещата в този им вид.
Поставял съм ултиматум :ако не се оправят спирачките няма да се кача в камиона.
Даже съм напускал фирма за това.
Може да се каже , че съм гърмян заек и повече няма да го допусна.
Та затова -да поуплаша народа е най-малкото, което ще направя.

Бриги Магнито

Туууууу евала върна газта.
Арно де аз изложих мойто мнение за тема,,Дали е нормално,,  ,са кат не ви аресва не ме палете на кладата.
Знааш аз на мойто си държим и кат стане калабалъка лискам кофите с маслото у огъна.

loshdancho

Всяка една неизправност води до друга по-голяма.
В Германия има знаци -За камионите с 50км/ч на спускане и всички спускат с толко, даже е забранено изпреварването.
И като си без моторна , а чичо Ханс те спре долу и види че миришеш какво ще направи???

Бриги Магнито

Цитат на: loshdancho - Понеделник, 30 Април, 2012, 20:16:34
Всяка една неизправност води до друга по-голяма.
В Германия има знаци -За камионите с 50км/ч на спускане и всички спускат с толко, даже е забранено изпреварването.
И като си без моторна , а чичо Ханс те спре долу и види че миришеш какво ще направи???

:D :D :D Ако мен питаш,че те светнем долу нищо няма да пуши повече отколкото при теб с моторната. ;)

MB Actros

Не знам как е при другите марки ,но на Мерцедеса като натиснеш спирачка се включва и моторната,та ако е с Мерцедес не само ще мирише а ще се и чува.

Бриги Магнито

Цитат на: MB Actros - Понеделник, 30 Април, 2012, 20:38:47
Не знам как е при другите марки ,но на Мерцедеса като натиснеш спирачка се включва и моторната,та ако е с Мерцедес не само ще мирише а ще се и чува.
За кой Мерцедес мъцаш баце,от Мерцедес до Мерцедес има разлика и туй де си го писал за в момента му не вярвам,кажи модел и мое и да повярвам ,ма не вярвам да повярвам. ;)

Бриги Магнито