• Welcome to Форум на българските шофьори.

Смяна на гуми на път

Започната от Rammbon, Събота, 05 Май, 2012, 18:27:16

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Цитат на: ivopifeca - Събота, 05 Май, 2012, 22:36:46
Маи не е за мене,или не разбирам за момента,ако мое да поясниш :)
Не баце за Лошио с трупчетата ,то няма място за крик отдолу той и трупчета нареди ,а кат се спраска трупчето па ква интересна става мани.
За теб баце ,че мъцнем са съм така телефона и чакане ни имам крик ни имам ключ за гуми ни па имам неква резервна гума,тъй че ко ти остава освен дрън и Ало шеф ... или Ало Хюстън имам лекинкан проблемец съвсем несъществен и се намирам ... ;)

Цитат на: loshdancho - Събота, 05 Май, 2012, 22:39:09
ААА ресьорно...Така си кажи.
При него вдигаш  и шасито "Минке" за това не става.
При ресьорното окачване , когато гръмнеш гума се изместват и кантарите , ляга цялото ремарке на една страна... трябва да повдигнеш почти половината товар, затова не става.

А при възглавници само оста ли надигаш баце,че ми стана интересно ?

Бриги Магнито

ivopifeca

Цитат на: Бриги Бичкията - Събота, 05 Май, 2012, 22:43:21
Не баце за Лошио с трупчетата ,то няма място за крик отдолу той и трупчета нареди ,а кат се спраска трупчето па ква интересна става мани.
За теб баце ,че мъцнем са съм така телефона и чакане ни имам крик ни имам ключ за гуми ни па имам неква резервна гума,тъй че ко ти остава освен дрън и Ало шеф ... или Ало Хюстън имам лекинкан проблемец съвсем несъществен и се намирам ... ;)
А при възглавници само оста ли надигаш баце,че ми стана интересно ?
Или пък,ало не мога нещо гаиките...тука скачаме върху търбата с още двама тумбака и отново не моиии :)

ivopifeca

DeDo Vi

Пу да не е уруки, вие па тая тема ли отворихте.

Бриги Магнито

Цитат на: ivopifeca - Събота, 05 Май, 2012, 22:48:09
Или пък,ало не мога нещо гаиките...тука скачаме върху търбата с още двама тумбака и отново не моиии :)
Скачането също е малък проблем,ми ако гумата отвита не може да излезе от главината пък къв цирк е трябва си чук и то чук  ;)

bad_kras

Цитат на: Бриги Бичкията - Събота, 05 Май, 2012, 22:54:00
Скачането също е малък проблем,ми ако гумата отвита не може да излезе от главината пък къв цирк е трябва си чук и то чук  ;)
Ами и ако някой болт е превъртял в главината( а не знаеш за това) , че ако са и два , малиии - Страшни истории Ви казавам ;D ;D ;D
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

DeDo Vi

Аре спрете се бре, нема ли други теми за вас. Гуми ли че ми сменяте сега. Аре не ми разваляйте рахатлъко днеска.

Бриги Магнито

Цитат на: DeDo Vi - Събота, 05 Май, 2012, 22:59:05
Аре спрете се бре, нема ли други теми за вас. Гуми ли че ми сменяте сега. Аре не ми разваляйте рахатлъко днеска.
запирам се Деде
Цитат на: bad_kras - Събота, 05 Май, 2012, 22:57:15
Ами и ако някой болт е превъртял в главината( а не знаеш за това) , че ако са и два , малиии - Страшни истории Ви казавам ;D ;D ;D
Малииии трай ,то стига една гайчица да замаже резбата и става весело пък с превъртело болтче мани.

loshdancho

ЦитатА при възглавници само оста ли надигаш баце,че ми стана интересно ?
Само оста дигаш баце.
Ако си професионалист.
Има едни кранчета за възглавниците...с тях е тънкостта когато си много натоварен, и с  10тонен крик си правиш гумите.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

ivopifeca

Ако гаики са развити с резервата бухаш у гърмелата,ако мое,ако не...окапеш

Бриги Магнито

Цитат на: loshdancho - Събота, 05 Май, 2012, 23:04:12
Само оста дигаш баце.
Ако си професионалист.
Има едни кранчета за възглавниците...с тях е тънкостта когато си много натоварен, и с  10тонен крик си правиш гумите.
:D Ок при мен има само един кран и как и да го въртиш надигаш една ос и оше 2/3 ос и оше 1/3 ос и то стана няма да ти редим,но кой си има кранчета некви жив и здрав да си врътка и да си вдига.
Карайте автокран там крик Ви не трябва ,там па има едни ръчки. ;) И такова съм карал та да ви шепнем.

loshdancho

За теб специално ще поясня-Ако трябва повдигаш влекача, ако трябва пускаш влекача.
По същият начин , си помагаш с ремаркето.
Едно младо пишлеме даже си направи гумата на диференциала(празен ) с трупче под вътрешната - без да ползва крик!

ivopifeca

Сега,оставете си телефоните на мое лично,карам с регенерати,вие че ми требете у жегите :)

loshdancho

Аз ги правя за време гумите.
Даже ги сменявам от джанта на джанта по пътя... мани, мани не е за описване гондоладжийството.

DeDo Vi

Цитат на: loshdancho - Събота, 05 Май, 2012, 23:16:51
Аз ги правя за време гумите.
Даже ги сменявам от джанта на джанта по пътя... мани, мани не е за описване гондоладжийството.
Дане, докато не начертаеш диаграма и формула нема да ти верваме.

Бриги Магнито

Цитат на: ivopifeca - Събота, 05 Май, 2012, 23:15:01
Сега,оставете си телефоните на мое лично,карам с регенерати,вие че ми требете у жегите :)
Според теб аз с кво карам. :D :D :D
Споки от жега гума не трещи не е видинка все пак ,трещи от нагряване,но то не е от жегите те само допринасят за веселбата.

Бриги Магнито