• Welcome to Форум на българските шофьори.

Разход на печката

Започната от admin, Понеделник, 07 Март, 2011, 15:01:39

« назад - напред »

0 Потребители и 5 гости преглеждат тази тема.

admin

Ами колегата К100 ако продължава така да си трие публикациите, ще се наложи да ни обясни защо го прави. Получава се нещо като "вземам си играчките и повече няма да си играя с вас". Нищо лично, само констатирам.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

paco

На ДАФ 105 казанчето е 10лт заредено. При температури от -3 -5 градуса започвайки пауза от петък от 16 часа (не ме натовариха и ме оставиха за понеделник) във вторник го проверих имаше около половин литър. Така че смятайте,петък от 16.30 събота неделя  до понеделник сутрин до 6.30 часа(пауза) и  понеделник вечер от 18 до 6 сутринта.

paco

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: admin - Петък, 06 Май, 2011, 00:28:29
Ами колегата К100 ако продължава така да си трие публикациите, ще се наложи да ни обясни защо го прави. Получава се нещо като "вземам си играчките и повече няма да си играя с вас". Нищо лично, само констатирам.
Човека ми е сърдит и затова си ги кореагира,бацето е свикнал на корекцийки лошо нема ,малко се губи смисъла ма подробности.

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: paco - Събота, 02 Юли, 2011, 09:22:47
На ДАФ 105 казанчето е 10лт заредено. При температури от -3 -5 градуса започвайки пауза от петък от 16 часа (не ме натовариха и ме оставиха за понеделник) във вторник го проверих имаше около половин литър. Така че смятайте,петък от 16.30 събота неделя  до понеделник сутрин до 6.30 часа(пауза) и  понеделник вечер от 18 до 6 сутринта.

В случая, около 140 милилитра на час. Печката, ако не е на максимално, пали, спира. В по-топло време може и 50 мл/ч да слезе. Можеш да кажеш каква е била температурата, навън и колко е вътре.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

Владимир Ангелов

С Мана  в Русия не съм имал проблеми сега с Волво-то на -16 и отказа но иначе 600 грама на час

miki07

scania,volvo forever

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

radoslav

Колко нафта на час гори печката на камиона ?

ivopifeca

1-2 литра,ако е водна,0т 200до около 600 гр-сухата

Бриги Магнито

Цитат на: radoslav - Четвъртък, 22 Ноември, 2012, 18:50:07
Колко нафта на час гори печката на камиона ?
Гори малко кога е като на Малдивите и поечко ако е като у Сахара.
А мое и ич да не гори,ма си е Сибир тогава

ivopifeca

Не гори ли печката,че гори моторо,никъв Сибир, бате,никви трепети и кючеци от студ ;)

grants

При мен дава около около 300 гр. на час 3 литра ми е тубата за нафта. Вчера в Пловдив на терминала от 11.40 до към 16.30ч беше към 1.5 л горе долу изразходила печката.
Не всичко е пари,но всичко е с пари

rider777

;D ;D ;D ;D ;D ;D Оня ден едвам убедих шефо, че Вебасто сухо арчи по 4-5 литра на час,,,,, дано не влезе тук да скива кви ги пишете  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

caterpillar

Цитат на: rider777 - Събота, 01 Декември, 2012, 17:31:05
;D ;D ;D ;D ;D ;D Оня ден едвам убедих шефо, че Вебасто сухо арчи по 4-5 литра на час,,,,, дано не влезе тук да скива кви ги пишете  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Мълии тва повече от един малолитражен автомобил градско бе  :o :o :o :D :D :D
Всеки неуспял шофьор става багерист!!!

dimich87

Чи то и двигателя да думка на място пак ще е по-малко.

dimich87