• Welcome to Форум на българските шофьори.

Работа за шофьор без стаж C+E

Започната от A_Vangelov, Понеделник, 28 Май, 2012, 19:03:16

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

A_Vangelov

Здравейте!
Казвам се Ангел Вангелов, на 29 години съм, от Бургас. Търся си работа като шофьор - международни превози и имам всички необходими документи(без ADR). Работил съм като шофьор, но нямам стаж за C+E. Имам готовност за започване на работа веднага. Много е трудно за шофьорите без стаж като мене да си намерят работа и за това ако имате някаква информация или предложения,пишете.
Благодаря Ви предварително за отделеното внимание.

A_Vangelov

dinko_ferrari

dinko_ferrari

Boroman21

Клуба се разрасна много  ;) иначе добре дъшъл.

Rammbon

Според мен е по добре да направиш едни поне 5000км с ремарке или полуремарке в страната и натрупаш малко опит да излизаш на вън. В ЕС глобите са големи, а тук и с 2 бири и 50 лв можеш да се разминеш .

Neron

Накрая май ще се окаже че във форума повечето сме търсещи работа,а не активно практикуващи професията ;D

dinko_ferrari

Цитат на: Neron - Вторник, 29 Май, 2012, 00:12:22
Накрая май ще се окаже че във форума повечето сме търсещи работа,а не активно практикуващи професията ;D
А колега едва ли, не всички сме новобранци.Има стари шофери тука дето аз напред да бягам те назад да вървят не мога ги стигна.

Neron

Цитат на: dinko_ferrari - Вторник, 29 Май, 2012, 00:32:04
А колега едва ли, не всички сме новобранци.Има стари шофери тука дето аз напред да бягам те назад да вървят не мога ги стигна.
Прав си има.И аз лично съм научил много от тях,макар и само с четене,за което им благодаря.

georgi87

Цитат на: dinko_ferrari - Вторник, 29 Май, 2012, 00:32:04
Че има стари колеги с по 15-20-30 години стаж има така е ама има и такива дърти на години дето са шофьори от 2-3 години а некой от 2-3 курса и са вече големи (специалисти). ;D ;D ;D

dinko_ferrari

Е то това ни е отличителна черта на нас българите -да знаем всичко и да можем всичко.
Въпреки това има голяма разлика между теорията и практиката.Затова един шофьор може да има и само 2,3,4 курса ама пак е по напред с материала от някой който няма хич.

georgi87

В по горната ми публикация скобите да се четат като кавички.

Мич

Здравейте , и аз влизам в клуба , когато чуят че се съм без нужния стаж от минимум 1 година всеки казва съжелявам . Но сега намерих този номер , и там пише че на този номер отговря фирма от София която взима шофьори за обучение на много добри условия .Ето и телефона 0885711277 , аз не съм се обаждал ,ако някой се обади пишете за какво става на въпрос .

Tihomir78

Цитат на: A_Vangelov - Понеделник, 28 Май, 2012, 19:03:16
   Здравейте!Казвам се Ангел Вангелов,на 29 години съм,от Бургас, .Търся си работа,като шофьор - международни превози и имам всички необходими документи(без ADR),работил съм като шофьор,но нямам стаж за C+E. Имам готовност за започване на работа веднага.Много е трудно за шофьорите без стаж както мене да си намерят работа за това ако имате някаква информация или предложения,пишете.Благодаря Ви предварително за отделеното внимание.
  Телефон:0887-71-55-90

Здравей градски,  напълно те разбирам, аз имам стаж на С+Е, обаче нямам опит навън и пак греда, навсякъде искат с мин. 2г.

Veco

Цитат на: Мич - Неделя, 03 Юни, 2012, 23:58:41
Здравейте , и аз влизам в клуба , когато чуят че се съм без нужния стаж от минимум 1 година всеки казва съжелявам . Но сега намерих този номер , и там пише че на този номер отговря фирма от София която взима шофьори за обучение на много добри условия .Ето и телефона 0885711277 , аз не съм се обаждал ,ако някой се обади пишете за какво става на въпрос .
За подателя с този номер намерих само това :   Фирма за международен транспорт в София предлага работа за международни шофьори за вътрешно европейски курсове, с опит! Заплащане: комадировка 0.10 евро/км + заплата! ) 0885711277  и че продава Мини Купър . Дли е фирма или лице -посредник на комисионна, може да се гадае, докато не се позвъни

A_Vangelov

Tihomir78  така е да искат стаж по дестинацията която ще караш,а аз не мога да си намеря работа и вътрешно защото съм решил да се занимавам с това,но и вътрешно пак греда.Аз няма да се отказвам продължавам да звъня по обяви но до там все пак не съм карал нямам стаж с толкова безработни шофьори защо им е на някои фирма да вземат новобранец.

peev

А къде я търсите работата,само по телефона,ли?Или чакате лично да ви поканят.Зная,че всеки има достойнство,но когато нямаш опит нямаш и избор.Отиваш на място,дори и нахално,питаш искаш.Пробвай.А и ако почнеш и да избираш много пак не се получава.Сега поне има много фирми между които да избереш макар и по-малкото "зло".

peev