• Welcome to Форум на българските шофьори.

Въпроси към форума

Започната от Trucker_Boy, Събота, 23 Юни, 2012, 13:59:36

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Trucker_Boy

Кога ще може да се пускат обяви в страхотният Базар защото вече 3ти път пускам обява и нищо ...  ;D
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu

admin

Цитат на: Trucker_Boy - Петък, 06 Юли, 2012, 22:37:52
Кога ще може да се пускат обяви в страхотният Базар защото вече 3ти път пускам обява и нищо ...  ;D

И как така 3 пъти пускаш обява и нищо? Явно нещо бъркаш. Тези всичките обяви как са пуснати до момента? Принципно обявата трябва да бъде потвърдена на посочения в нея имейл, за да се покаже в сайта.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Trucker_Boy

Цитат на: admin - Петък, 06 Юли, 2012, 22:59:07
И как така 3 пъти пускаш обява и нищо? Явно нещо бъркаш. Тези всичките обяви как са пуснати до момента? Принципно обявата трябва да бъде потвърдена на посочения в нея имейл, за да се покаже в сайта.

На имейла нямам нищо все още.
www.sbps.eu

admin

Цитат на: Trucker_Boy - Събота, 07 Юли, 2012, 00:06:52
На имейла нямам нищо все още.

Нещо не правиш както трябва.

VOLVO 480

Админ от 4 дни се мъча да пусна обява в супер рекламния сайт ;D!Обаче нещо не работи и  ми писна да се занимавам с него!Виж та вземи си го оправи щот никав го няма........... А и като забелязвам от едно известно време няма нито една нова обява горе долу над 10 дни.

Rammbon

Цитат на: VOLVO 480 - Събота, 07 Юли, 2012, 09:40:21Админ от 4 дни се мъча да пусна обява в супер рекламния сайт ;D!Обаче нещо не работи и  ми писна да се занимавам с него!Виж та вземи си го оправи щот никав го няма........... А и като забелязвам от едно известно време няма нито една нова обява горе долу над 10 дни.

Там лесно се пускат обявите, дори излизат и по два пъти :))

admin

Цитат на: VOLVO 480 - Събота, 07 Юли, 2012, 09:40:21
Админ от 4 дни се мъча да пусна обява в супер рекламния сайт ;D!Обаче нещо не работи и  ми писна да се занимавам с него!Виж та вземи си го оправи щот никав го няма........... А и като забелязвам от едно известно време няма нито една нова обява горе долу над 10 дни.

Току-що пуснах една тестова обява и сайта си работи абсолютно нормално. При попълване на всички задължителни полета, които са отбелязани със звездичка, в горния край на сайта се появява надпис на червен фон "Проверете входящата си поща, за да потвърдите имейл адреса си". След потвърждаване на обявата със следване на връзката за потвърждаване в полученото писмо, същата се появява като активна обява в сайта. А що се отнася до липсата на обяви в последните 10 дни, не допускаш ли, че никой не е имал желание да пусне обява?

VOLVO 480

Цитат на: admin - Събота, 07 Юли, 2012, 13:05:47
Току-що пуснах една тестова обява и сайта си работи абсолютно нормално. При попълване на всички задължителни полета, които са отбелязани със звездичка, в горния край на сайта се появява надпис на червен фон "Проверете входящата си поща, за да потвърдите имейл адреса си". След потвърждаване на обявата със следване на връзката за потвърждаване в полученото писмо, същата се появява като активна обява в сайта. А що се отнася до липсата на обяви в последните 10 дни, не допускаш ли, че никой не е имал желание да пусне обява?

Админ,това на какво ти прилича според теб?
1.Моля, потвърдете Вашата Обявите на българските шофьори регистрацияМоля, потвърдете Вашата регистрация, като натиснете на следната връзка: http://www.driver-bg.eu/osclass/index.php?page=register&action=validate&id=19&code=fN0qRFLi

Благодаря!

С уважение,

Обявите на българските шофьори!

2.Обявите на българските шофьори - Регистрацията е завършена!Вие успешно се регистрирахте в Обявите на българските шофьори.

Благодаря!

Поздрави,

01 юли 2012, 15:27
Правя ти извадка от e-mail ми.Или хептен ни взе за мезе!?!  ???:o

А що се отнася до липсата на обяви в последните 10 дни, не допускаш ли, че никой не е имал желание да пусне обява?

Допускам, че след като не е активен сайта и хората,които са имали желание да пуснат обява и не са могли поради факта,че в сайта има проблем или е имало такъв проблем!!!

Trucker_Boy

Аз съм си простичък  ;D обаче все още нямам нищо на емайла а съм сигурен, че всичко си попълних изрядно.
Довечера ще пробвам пак.
www.sbps.eu

admin

Цитат на: VOLVO 480 - Събота, 07 Юли, 2012, 14:41:58

Админ,това на какво ти прилича според теб?
1.Моля, потвърдете Вашата Обявите на българските шофьори регистрацияМоля, потвърдете Вашата регистрация, като натиснете на следната връзка: http://www.driver-bg.eu/osclass/index.php?page=register&action=validate&id=19&code=fN0qRFLi

Благодаря!

С уважение,

2.Обявите на българските шофьори - Регистрацията е завършена!Вие успешно се регистрирахте в Обявите на българските шофьори.

Благодаря!

Поздрави,

01 юли 2012, 15:27
Правя ти извадка от e-mail ми.Или хептен ни взе за мезе!?!  ???:o

А що се отнася до липсата на обяви в последните 10 дни, не допускаш ли, че никой не е имал желание да пусне обява?

Допускам, че след като не е активен сайта и хората,които са имали желание да пуснат обява и не са могли поради факта,че в сайта има проблем или е имало такъв проблем!!!

И какво точно се опитваш да ми обясниш с този и-мейл? Това е и-мейл от регистрация в сайта. Не е задължително обаче да се регистрираш, за да публикуваш обява. Задължително е само наличието на валиден и-мейл в обявата, тъй като тя трябва да бъде потвърдена. Бих могъл да го направя и без потвърждение, но в този случай рискувам някой китаец да напълни сайта например със 100 000 обяви за една нощ. Ако срещаш някакви затруднения все още, потърси ме в скайп и ще ти обърна внимание.

!.!.!

Не знам за другите, но аз си направих експеримент и всичко се получи :)   http://www.driver-bg.eu/osclass/index.php?page=item&id=58 (по между другото обявата си е съвсем сериозна)
Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

admin

Цитат на: !.!.! - Събота, 07 Юли, 2012, 21:55:01
Не знам за другите, но аз си направих експеримент и всичко се получи :)   http://www.driver-bg.eu/osclass/index.php?page=item&id=58 (по между другото обявата си е съвсем сериозна)

Много се радвам, че всичко е наред. Обявата също е много добре написана и на доста високо ниво. Сега остава само колегата да го запишеш на неделно училище и да му обясниш как стават нещата.

Roshko

Цитат на: Trucker_Boy - Събота, 07 Юли, 2012, 16:55:11
Аз съм си простичък  ;D обаче все още нямам нищо на емайла а съм сигурен, че всичко си попълних изрядно.
Довечера ще пробвам пак.

Баце, не мога да ти дам рецепта, но се учудвам, че ти прави впечатление и съм сигурен, че НИКОЙ не може да отговори на подобно оплакване... Простичък пример, днес пуснах "молба" за възстановяване на парола в mobilebulgaria.com  и не само, че не съм получил никъф мейл, а и не го очаквам изобщо след третата минута на липсата му...  :D :D :D

admin

Цитат на: Trucker_Boy - Събота, 07 Юли, 2012, 16:55:11
Довечера ще пробвам пак.

Пробвай. Все някога ще улучиш правилния момент и ще си публикуваш обявата. Днес съм направил 3 проби от 3 различни компютъра и се уверих, че със сайта всичко е наред.

Trucker_Boy

Цитат на: admin - Събота, 07 Юли, 2012, 23:06:22
Пробвай. Все някога ще улучиш правилния момент и ще си публикуваш обявата. Днес съм направил 3 проби от 3 различни компютъра и се уверих, че със сайта всичко е наред.

Пускам обявата вече 4ри пъти.
Първите 2 пъти ми даваше да отбележа град, което вече бях направил...
Следващите 2 пъти уж ставаше, но нито излиза нещо от сорта на "Вие публикувахте вашата обява", нито имам емайл.
www.sbps.eu

Trucker_Boy

www.sbps.eu