• Welcome to Форум на българските шофьори.

Най-здравият камион

Започната от ivopifeca, Събота, 30 Юни, 2012, 14:16:39

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

loshdancho

Цитат на: Бриги Бичкията - Неделя, 29 Юли, 2012, 15:40:07
Баце па мъцнете от кво зависи бре,я мислим един дарак или е дянлив или не е,но само така мислим.
Само,че не приемам едно мнение ,че подържаният камион бил дянлив,според ме щом му притегат чарковете си е баратурник,номера е да не бараш нищо и дръгело да жужи,даже тия строшените де жужат и строшени ги признавам за упорити дъраци и мноо ги любим такива.
но само така мислим
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Бриги Магнито

Цитат на: loshdancho - Неделя, 29 Юли, 2012, 20:26:36
но само така мислим
Ааааааааааа да не е проблем мисленето ?

Бриги Магнито

kron

На старо дараче няма как да не му стягаш по нещо,все има няма такъв къде само да караш и да не бараш като изключим ако е новичък до 4 години 500 000км наистина нищо нема да бараш ;D ако има и ретардер и феродо няма да му бараш,масло нафта филтри гуми,и това важи за почти всички марки камиони ;D не че знам ама от хората тъй чувам ;D

Бриги Магнито

Оууууу баце,чеки те светнем оно ако си е дърто дараче по каталог гаранция ти давам половината търкала не спират ,тъй че за смена на феродце да се говори е малкочка несериозно .
Инак съм чувал улегне ли си едно дараче дянливо мое си чука,мое си лопа ма си жужи.

Максимус

Е го, е. Това е най-здравия камион и .  :)

Tihomir78

Дръгелче нов внос от Германия е едно, внос от Испания е друго , а нашенско побългарено по добре по далече, нищо че само някоя бабичка го е карала  ;D ;D ;D ;D

Tihomir78