• Welcome to Форум на българските шофьори.

Гондола Шмитц

Започната от ahil_73, Сряда, 04 Юли, 2012, 20:01:22

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Цитат на: Tihomir78 - Четвъртък, 12 Юли, 2012, 23:38:52
... , щото от това колко са ти надути ти влияе на кантарния кран.
Бацин туй мислим е тамън на обратно ,тоест крана определя колко да са надути,но шом казваш ,че ти фанем вера. ;)

Бриги Магнито

Tihomir78

Да де ама ме разбра какво имам предвид. Пък кое е първо пилето или кокошката  ;).
Ай наздраве че в тая жега само на бирка.

Tihomir78

ahil_73

Цитат на: Tihomir78 - Четвъртък, 12 Юли, 2012, 23:38:52
Колега оправи ли възглавниците? Иначе Шмиц-а са супер гондоли, но от време на време си трябва майстор. Сравни това колко са ти надути спрямо на другите ти колеги, щото от това колко са ти надути ти влияе на кантарния кран. Например като разтовариш и нали са изпуснати възглавниците веднага коват спирачките, но предполагам монтьорите са ти решили проблема
Проблема го реших , само че аз.Получих 500 лв заплата и си взех чантичката и дома... ;) Майната им на некоректните работодатели...Лъже братко ,че се пука..че и нагли на всичко отгоре..бе ма.....ца им с две думи съжалявам , че бях толкова коректен ...Повече няма-тържествено си обещах ,че видя ли още първия месец да се правят на улави втора възможност да не им давам..

Бриги Магнито

Цитат на: Tihomir78 - Събота, 14 Юли, 2012, 16:19:13
Да де ама ме разбра какво имам предвид. Пък кое е първо пилето или кокошката  ;).
Ай наздраве че в тая жега само на бирка.
;) ти ша каеш,е тва разбрах ,според теб като са мекички и кантара се ушашави и ги пълни,което си е така,но ти не ме разбра ,крана определя напомпването им ,а не те (замисли се малко по мащабно)
Иначе да мекички ли са карат крана да ги пълни-кокошкаката е баце първа  ;) у случая

ahil_73

бе да  попитам  ... на стас требва ли да му спускам възглавниците задължително..стаса е къс :)

loshdancho

Задължително, ако искаш да не я обърнеш и да имаш работещи амортисьори.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Tihomir78

Цитат на: loshdancho - Сряда, 12 Септември, 2012, 08:27:39
Задължително, ако искаш да не я обърнеш и да имаш работещи амортисьори.
+1

ahil_73

мерси Данчо , така си и мислех . Ама дотук със Стаса пак съм на тресината  >:( >:( >:(

ahil_73