• Welcome to Форум на българските шофьори.

Каква кола ми е нужна

Започната от Бриги Магнито, Четвъртък, 26 Юли, 2012, 14:30:36

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Укета ,нещо ми бездействате ,та реших да Ви хвана да ме светнете каква бегачка да си взема?

За да се ориентирате по-лесно и да бъдете максимално обективни(малиииии кви слова редим) ще Ви мъцна,че:
1 Бацко е ергенче
2 Не пътувам надалеч с изключение на разходки до морето веднъж годишно(тва ако има пароци,естествено)
3 Мразим да подържам,та по възможност ще е арно бегачката да е дянлива
4 Много ще е добре гражданската и данъка и,да са приемливи

Та тва е в общи линии,плюнете по едно постче,ако Ви е тънко мастилото де,ако е служебно метнете по две. ;)

Бриги Магнито

admin

Едно малко VW Lupo според мен идеално ще ти пасне. Можеш да заложиш на дизелов вариант, например 1.2 TDI.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

FH16

Ще се съглася с Админа с малка корекцийка VW ама Поло.
Отговаря точно на това което търсиш ;)
-двигател 1.9TDI (ама няма много да го юркаш та да те виждат момите,иначе още дълго ще си ергенче :D)

Пък ако спечелиш голЕмата награда "Малки и големи" ще си имаш велосипед :D :D :D...и кола няма да ти трябва

admin

Според мен с Lupo-то повече ще ги "драска" момите. Някак по-съвременно изглежда. :D :D :D

Бриги Магнито

В общи линии работата отива към ФАУ ВЕ.
Тва с мацките арно ,ма девойките не са ли по френската мода ?

А за колелцето си е идея,ма пък пусто не участвам да му се не види. :-[

FH16

Бацко,взе ми си коя ти е на сърце...но ако може да е с комарници...да те не мисля :D :D :D :D :D

Бриги Магнито

Цитат на: FH16 - Четвъртък, 26 Юли, 2012, 15:15:41
Бацко,взе ми си коя ти е на сърце...но ако може да е с комарници...да те не мисля :D :D :D :D :D
А споки бре,вече знам лекарството. ;)
А не е лошо да се връзват тия летящи субекти или да им се дава коридор за хвърчане извън пътя,опасни са за движението. ;)

morskia86

Баце то па не е задължително да е кибритена кутийка.Може пак некой Мерцедес.  8).

Бриги Магнито

Цитат на: morskia86 - Четвъртък, 26 Юли, 2012, 17:36:48
Баце то па не е задължително да е кибритена кутийка.Може пак некой Мерцедес.  8).

Te туй е приказка. ;)

admin

Цитат на: morskia86 - Четвъртък, 26 Юли, 2012, 17:36:48

Е да е Мерцедес, ама какъв да е? Той и сега си има Мерцедес. Усещам, че го влече нещо по-ново и стегнато.

morskia86

Една С-класа нито малка, нито голяма.

exon

Бриги не ги слушай тези дето те зарибяват с разни Лупота и Полота,ще береш ядове с тия въшки.Не знам колко кинти си решил да отделиш за кола,но моя съвет е ако си се ориентирал към дизел да си вземеш една Астра G(полицейските) с 2.0DTL/DTH мотор.Единия е 82к.с. другия е 101к.с..Единствения проблем който можеш да очакваш от тази кола е електрониката на помпата да се бъгне,но не кои знае какъв проблем.На много места вече ги правят и ремонта излиза максимум 250лв.От към механика повярвай няма да имаш никакви грижи.Окачването също се оказа доста здраво за нашите пътища.

Уди кълвача

Абе, не ги слушай!
За теб, един кадет капка ти пасва идеално!

ИванТ

Планира ли се конверсия към алтернативно гориво?
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

morskia86

Цитат на: exon - Четвъртък, 26 Юли, 2012, 19:19:05
Бриги не ги слушаи тези дето те зарибяват с разни Лупота и Полота,ще береш ядове с тия въшки.Не знам колко кинти си решил да отделиш за кола,но моя съвет е ако си се ориентирал към дизел да си вземеш една Астра G(полицейските) с 2.0DTL/DTH мотор.Единия е 82к.с. другия е 101к.с..Единствения проблем който можеш да очакваш от тази кола е електрониката на помпата да се бъгне,но не кои знае какъв проблем.На много места вече ги правят и ремонта излиза максимум 250лв.От към механика повярвай няма да имаш никакви грижи.Окачването също се оказа доста здраво за нашите пътища.
Опелите също не са за пренебрегване, особено бензиновите.

morskia86