• Welcome to Форум на българските шофьори.

Каква кола ми е нужна

Започната от Бриги Магнито, Четвъртък, 26 Юли, 2012, 14:30:36

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

morskia86

Разрових се малко  за В4 наистина му дават и по каталог от 4 до 4,2/100 при 80-90 км/час.Извинявам се на Иво и Рошко.

morskia86

pumix

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Събота, 28 Юли, 2012, 01:13:52
Изобщо не се замислям, сигурен съм! Не знам при Иво колко харчи, но знам, че с 60-70км/час ще падне и под 4, щом дори и BMW 324D шестак, може! ;)
Е това за BMW-то не мога да го повярвам.
На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

pumix

На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

ivopifeca

Не се занимаваи с глупости,какво и е на 190-ката-перфектен автомобил.Твоита как е откъм ламарини,ако е здрава защо че я сменяш?Ако пък не е се ориентираи към некоя запазена такава,или 124-ка от последните,тия дето отзад надписа почва с Е.Това са коли за нас и наще хубави пътища-железни са.Гледаи и мотора задължително да е дизел.И немеца го е казал:Истинския Бенц е дизелов!Въобще не се занимаваи с тия Фаувета,Аудита пикливи и прехвалени.Наи много направи компромис с некоя четириочка,но да е с по стария мотор.Мое мнение бате,ти си решаваш ;)

Бриги Магнито

Мноо мерсаж укета за споделените мнения.
Май верно ще си посъживим баба ,,Мецка,, и че си джиткам с нея.

morskia86

Коя година е бабата  Бриги?

Бриги Магнито

Цитат на: morskia86 - Неделя, 29 Юли, 2012, 15:46:41
Коя година е бабата  Бриги?
А пенсиоерка е бре,от далечната 1985г. ,ма държи печено без инсулт е още.Само де краката нещо не я държат иначе е огин.

morskia86

Епа баце земи и едни наколенки на Др. Ливайн и да си джиткаш с нея.

ivopifeca

Ако си сбрал некои лев настрана почни да си я постегваш-поосвежиш,тури си едни убави джантета от тия каде са си мерцедесовите от на тия модели,смени и нещо ако е за смена,ако има мегдан една хубава боица,едни лаиснички-широки,колата става приказка,това е класика.Такива екземплиари в момента,които са свежички,какви цифри държат у Германия,еб.м ти таралясниците с предно предаване ;)

Уди кълвача

Ъхъ, кола и жена не въртят ли задницата, не ми ги фали!

Rammbon

И накрая , на 190 ли ще се визим или на по-нов Бенц? Разликата е и в подръжката, поне 10 пъти по скъпа за по-новата.

Roshko

Цитат на: pumix - Събота, 28 Юли, 2012, 22:35:35
Е това за BMW-то не мога да го повярвам.
Тръгвайки София-Казанлък-София, на поредния годишен събор, установих, че силикона на перката има проблем, съответно грееше повечко. И така, с едно приятелче, изобщо небързащи 50, 60, 70... отиване/връщане по подбалканския - кръгла четворка. И аз не можах да го повярвам...
Опел Кадет 89-та, 1.7D /немския мотор/, сам, с доста багаж, по камионите - кръгло 4. На връщане с малко повечко газ и доста повечко багаж и двама стокилограмови вътре - 4.5  ;)

Бриги, едно приятелче си караше дълго време един ветеран Кадет и всички му се чудеха. Той казваше: Като ми омръзне нещо, хвана сложа му някоя лампичка да свети, някоя нова колонка да свири, боядисам му джантите, спойлерче, веждичка, нова боя и т.н. и вика, след всяка подобна добавка си му се радвам като на нова кола... Та и ти така можеш. ;D ;D ;D
Всяка новозакупена кола си иска първоначална инвестиция за обслужване и въвеждане в експлоатация. Като сложиш и разликата в цената на "новата" и тази която ще вземеш на предишната, ще се окаже, че за тия пари, ще можеш да позлатиш Баба...
Ако ти е на сърце и не е бетер скрап /ти си знаеш/ - дръж си нея! ;)

rider777

2 дена бех без нет у тая педалска Италия,,,сега чета, че не ви се верва 4/100,,,, е това е кога карам с до 150-160,,,като карам с 220 гори 5 ,,,,,,,,,,,, тествано десетки пъти Испания- България.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Tihomir78

Цитат на: rider777 - Вторник, 31 Юли, 2012, 00:24:17
2 дена бех без нет у тая педалска Италия,,,сега чета, че не ви се верва 4/100,,,, е това е кога карам с до 150-160,,,като карам с 220 гори 5 ,,,,,,,,,,,, тествано десетки пъти Испания- България.
;D ;D ;D ;D ;D ;D
всички като си хвалят бабичките са много икономични, обаче като хвана някой ме закара донякъде и почват да лапат двойно и тройно. Ама хубави хора българчета кво да ги правиш

Roshko

Цитат на: Tihomir78 - Вторник, 31 Юли, 2012, 17:06:45
;D ;D ;D ;D ;D ;D
всички като си хвалят бабичките са много икономични, обаче като хвана някой ме закара донякъде и почват да лапат двойно и тройно. Ама хубави хора българчета кво да ги правиш

+1!

stoil nedev

Цитат на: rider777 - Вторник, 31 Юли, 2012, 00:24:17
Бате Иво ти изби всичката риба в океана и всичкия дивеч в горите!!!
То и аз съм прост шофьорин обаче ....и искам да ти вярвам ....но не моем!?!
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

stoil nedev

Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов