• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търся работа

Започната от Plamen_t, Петък, 05 Октомври, 2012, 13:38:13

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Plamen_t

Здравейте момчета.Търся работа като международен шофьор,имам С+Е,професионална компетентност и тахо карта,но нямам опит,говоря много добре испански,но и английският не ми е чужд,готов съм да започна веднага,знам че в този форум има много информация,зависи кой как е предразположен към младите шофьори,ако някой може да помогне,ще му бъда много благодарен.0896333078.Лека и безаварийна.

Plamen_t

grants

Цитат на: Plamen_t - Петък, 05 Октомври, 2012, 13:38:13
Здравейте момчета.Търся работа като международен шофьор,имам С+Е,професионална компетентност и тахо карта,но нямам опит,говоря много добре испански,но и английският не ми е чужд,готов съм да започна веднага,знам че в този форум има много информация,зависи кой как е предразположен към младите шофьори,ако някой може да помогне,ще му бъда много благодарен.0896333078.Лека и безаварийна.
Колега незнам колко ще помогна но виш тук http://www.driver-bg.eu/index.php?board=6.0 това  е линк с фирмите от които са доволни колегите разрови се може и да намериш нещо. Успех и безаварийна ;)
Не всичко е пари,но всичко е с пари

grants

Не всичко е пари,но всичко е с пари

Plamen_t

Благодаря колега,но няма нищо интересно,публикациите са твърде оскъдни и стари,при толкова много безработни стари шофьори няма да му е никак лесно на такива като мен.Благодаря

driver1

Колега Plamen_t, мисля, че искаш да прескочиш няколко стъпала и да скочиш направо в дълбокото.Знаенето на език е бонус и помага, но камион не кара. Други качества са нужни повече, а те се изграждат с времето. Според мен трябва да натрупаш опи постепенно, съпка по стъпка. Вземането на категорията  не значи нищо. Работейки във транспортни фирми, макар и на по-малки МПС-та натрупва опит, срещаш се с колеги, получаваш информация за възможни фирми за постъпване и след няколко неуспешни опита, най-сетне е възможно и да пробиеш някъде. Почти невъзможно е обаче, ако някой не те заведе и представи. Оттук насетне отговорността ти е двойна, защото ще представяш не само себе си, но и този, който е гарантирал за теб. Успех!

loshdancho

Макар и да ме дразниш с високомерието си, не мога да не се съглася с казаното от теб.
+1
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

stoil nedev

Цитат на: Plamen_t - Събота, 06 Октомври, 2012, 13:07:08
Благодаря колега,но няма нищо интересно,публикациите са твърде оскъдни и стари,при толкова много безработни стари шофьори няма да му е никак лесно на такива като мен.Благодаря
Ти откъде разбра колко стари и безработни шофьори има ? От приказките от хиляда и една нощ и от лъжите на гащлювците ли? Чул недочул сигурен ли си  че въобще си приказвал с някой от тези стари "шофьори"
Пробвай и опитвай и където стане.
Недей да заприличваш отрано на оня стар евреин дето се молил на Бог повече от 20 г. да спечели от тотото и все не пускал фиш.
Ако сам не се пробваш да си помогнеш няма кой друг да свърши това!
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

DENINI

kron

Съгласен съм с колегата Драйвер,защо всеки който няма опит скача по Европа.По принцип ако човек търси работа доста са големите фирми на които постоянно им вървят обявите за работа а за човек без опит това е трамплина.Качваш се работиш 5-6месеца примерно до кат предобиеш обща представа за работа правила и прочие и тогава я търсиш.Другия вариант е тръгваш от малкото из България после около Бг и кога придобиеш някакъв опит за това що е камион хващаш нещо по сериозно,това че знаеш език не значи нищо доста колеги по Европа не знаят как да си поискат вода хляб но като шофьори са на ниво и то много над нивото на европейските шофьори.Та за всеки който е решил да захване занаята нека си даде сметка с какво се захваща ;),нека никой не си мисли че имам нещо против новите в занаята все пак всеки е почнал от нулата ;D

DENINI

Някои искат от 6+ да стартират.

ivopifeca

Некои искат и от 2- ???Късмет бате,само късмет в тези дни,с тези добри хора,е иска си и ровене,но....

Plamen_t

Здравейте момчета.Много благодаря за съветите,но с нищо не помагате на новобранците като мен....не знам защо се опитвате да убедите младите шофьори колко е трудна тази професия,има си и специфични неща като всяка една професия,но и не можеш да я сравниш с пилотирането,всичко е въпрос на късмет и възможности, или го можеш или не го можеш.Нека ви дам един пример....мой добър приятел почна наскоро работа в една испанска доста голяма фирма,нямаше никакъв опит,не знаеше никакъв език и никога не беше напускал пределите на България.Първия курс беше на двойка,а на втория вече беше сам.....още е там и е много доволен,така че всичко става с хора.

Бриги Магнито

Баце който ти казва,че е трудно те лъже,но и който ти казва,че е лесно също те лъже.
Аз ще ти кажа едно ни е трудно ни е лесно,но за жалост смъртността в тоз занаят е големшка.

Относно познаването на хора си прав,но аз (примерно) не кефим хората,да мрем ли,е го мъчим го некво и те така.

ivopifeca

Стаж, маж, фирми за трупане на стаж, без да получиш т'ва къде си заработил??? К'ви са тия тъпотии, не знам, все едно викам някой да ми изкопа бунар - кладенец и кат си свърши работата и той е готов и всичко е ок, аз ще му кажа - Кой ти е тоя кладенец бате, ако не ти е 100-ния, не мога да ти дам парите, ти си новобранец, ама поне ще се копат още три, след последния, че ти платим за един???

bobybaby

здравеите аз сум боби от габрово сте съм благодарен ако ниакои ми помегне,
търся си работа като шофьор - международни превози и имам всички необходими документи(без ADR). Работил съм като шофьор, но нямам стаж за C+E. Имам готовност за започване на работа веднага. Много е трудно за шофьорите без стаж като мене да си намерят работа и за това ако имате някаква информация или предложения,пишете.
Благодаря Ви предварително за отделеното внимание

bobybaby