• Welcome to Форум на българските шофьори.

Най-злобният камион

Започната от ivopifeca, Петък, 16 Ноември, 2012, 21:13:23

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ivopifeca

Ужас е,то е вървеж,то е приключение,то е супер камион,за мене ;)

ivopifeca

Бриги Магнито

Цитат на: ivopifeca - Петък, 16 Ноември, 2012, 21:13:23
Ужас е,то е вървеж,то е приключение,то е супер камион,за мене ;)
Тва разбира се с тандемно ремарке нали ?

Бриги Магнито

ivopifeca

Цитат на: Бриги Бичкията - Петък, 16 Ноември, 2012, 21:16:05
Тва разбира се с тандемно ремарке нали ?
Ееее,тоя път не улучи,пак,никога не съм яздил Ивеко тандем,то беше само прицеп,и то с Турбостар...,след което с ремарке на което му завива предната ос :)

Бриги Магнито

Цитат на: ivopifeca - Петък, 16 Ноември, 2012, 21:24:43
Ееее,тоя път не улучи,пак
Е ко да напраим бре,грах метам и тва излезна.
Цитат на: ivopifeca - Петък, 16 Ноември, 2012, 21:24:43
,след което с ремарке на което му завива предната ос :)
Те тука граха вика,зелено на цвят ша да е било.

DENINI

То пак ще е закратко и епизодично.

ivopifeca

Цитат на: DENINI - Неделя, 18 Ноември, 2012, 01:52:15
То пак ще е закратко и епизодично.
Я кажи,айде,кога и за колко време беше,хаиде направи предаване-"Темата на форума"Нека се изкаже добродушния пастир,при когото който почне,любовта е навсякъде-и по пътя,и по телефона и в кабините и в офиса му,а и неговите релации от Бургас до Сливен оттам до Пловдив и 12000км на месец,всичко се спазва обаче ;)

DENINI

Шоферчето "на твоето място" В петък замина за Атина.В момента го разтоварват.Утре заминава за Букурещ.Оттам за София.После Велико Търново-Солун 2 бързи курса!Това е за следващите дни програмата.Колкото по-съвестно и бързо я изпълни толкова по-добре и за него и за мен.Незнам как комикс героя е преценил че карам Сливен-Бургас.

ivopifeca

Цитат на: DENINI - Неделя, 18 Ноември, 2012, 11:29:37
Шоферчето "на твоето място" В петък замина за Атина.В момента го разтоварват.Утре заминава за Букурещ.Оттам за София.После Велико Търново-Солун 2 бързи курса!Това е за следващите дни програмата.Колкото по-съвестно и бързо я изпълни толкова по-добре и за него и за мен.Незнам как комикс героя е преценил че карам Сливен-Бургас.
Комикс ли :)Твойто е сапунена опера,вожде,ти сам беше писал кви ги караш,как се спазва и е по регламент ???

admin

Цитат на: ivopifeca - Неделя, 18 Ноември, 2012, 10:59:05
Я кажи,айде,кога и за колко време беше,хаиде направи предаване-"Темата на форума"Нека се изкаже добродушния пастир,при когото който почне,любовта е навсякъде-и по пътя,и по телефона и в кабините и в офиса му,а и неговите релации от Бургас до Сливен оттам до Пловдив и 12000км на месец,всичко се спазва обаче ;)

12000 км на месец каране из Балканските държави и спазване на Регламент 561 са несъвместими неща. Лично мнение и не ангажирам никого с него.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

DENINI

Какво ми говориш за регламент и в каква връзка?

Бриги Магнито

Цитат на: DENINI - Неделя, 18 Ноември, 2012, 11:41:24
Шефчето просто ти мъца,че има разни неща кат регламенти бре бацин,че кат гледам лафиш колко да не заспиш,баш кат мен де,но тва е друга тема на разговор.

Я мъцни Търново -Солун колко четири-пет дена го правите и как с два бързи курса и отскачане до Букурещ ,твоя малчуган ша ожънее 10-12 000 км
:D :D :D :D

DENINI

Кой прави курс Търново Солун 4дни

loshdancho

Цитат на: DENINI - Неделя, 18 Ноември, 2012, 18:40:30
Цитат на: Бриги Бичкията - Неделя, 18 Ноември, 2012, 14:36:48
Шефчето просто ти мъца,че има разни неща кат регламенти бре бацин,че кат гледам лафиш колко да не заспиш,баш кат мен де,но тва е друга тема на разговор.

Я мъцни Търново -Солун колко четири-пет дена го правите и как с два бързи курса и отскачане до Букурещ ,твоя малчуган ша ожънее 10-12 000 км
:D :D :D :D
Афтос одиго телис дуля, ама денехи дулеви!
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Бриги Магнито

Цитат на: DENINI - Неделя, 18 Ноември, 2012, 18:40:30
Ми знам ли със сигурност не и твой шофер.
Да сметаме ако искаш или по-добре да не сметаме,че ще покаже кой прави курс за 4 дни.

Апропо вие за ден ли го въртите или може би два?  :D :D :D :D :D

admin

Цитат на: DENINI - Неделя, 18 Ноември, 2012, 11:41:24

Говоря ти, че има един Регламент 561 и в него пише по колко часа трябва да се кара и по колко часа да се почива. Има обаче и разни забрани, които допълнително "спъват" работния процес на водача. И следователно става доста трудно да направи 12000 км за един месец.

admin