• Welcome to Форум на българските шофьори.

Къде бях миналата седмица - maps.google.com

Започната от American, Понеделник, 24 Декември, 2012, 00:26:13

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Кръстосвач

Роман-Яш за камион според мен си е по-добрият избор.  :)
Когато потрябва, щангата е винаги на дъното на сандъка.

Кръстосвач

Когато потрябва, щангата е винаги на дъното на сандъка.

admin

До Галатоне и назад...  :)

P.S. И един въпрос. Някой има ли представа къде изчезна опцията за добавяне на трети и следващ адрес в маршрута - C, D, E и т.н.?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

American

Отдавна не бях правил толко дълаг трип:
http://goo.gl/maps/Dom4t

Послe с кола под наем това:
http://goo.gl/maps/MdGMu

Нощния живот в Маями Бийч е зашеметяващ!
smoking gun

American

smoking gun

камионджията

Според мен да караш във Америка е нещо невероятно много малко хора ще могат да видят това което си видял ти минавал ли си така известния route 66.  Чикаго до Лос Анджелис ,,,,,
Най-силно поробен е този, който се мисли за свободен!

American

Той US66 вече не съществува като номер на път, премахнат е преди около 50тина години когато построяват Interstate Highway System, но на много места има табелки които водят към части от него, като атракця или забележителност. Минавал е през малки села, буквално през центъра, и там сега има продават сувенири и др. кинкалерий със символа 66.

Иначе сега го заместват три магистрали:
От Чикаго до Сейт Луис 55та
От Сейнт Луис до Оклахома Сити 44та
и Оклахома Сити до ЕЛ-Ей 40та
smoking gun

камионджията

А ясно благодаря ти поне сега вече ще знам нещо не чак толкова важно но от обща култура все пак. :):)

American

smoking gun

American

smoking gun

American

smoking gun

rolly_s

Цитат на: American - Събота, 17 Август, 2013, 15:34:57
От понеделник до петък
http://goo.gl/maps/tZmGN

3000 мили / $5000 бруто
Имам едно питане към потребител American: може ли да пише в тоя форум без да раздава акъл, без да насажда как и какво е в Америка? Ние живеем в България тук и сега. Който се интересува от заплащане, законодателство, условия и всякаква информация, ще я потърси където иска. Ако се обърне конкретно към теб- нямам нищо против да му я дадеш. Извинявам се, но ми писна от емигрирали българи, коѝто раздават мозък и съвети. И дразнят с доходите си- реални или не, те си знаят. И не мога да разбера благоговеенето към такива особи. Той е в АМЕРИКА- голяма работа. Не искам да бъда разбрана погрешно- радвам се за успехите на всеки, но не харесвам да се взема за Вездесъщ, само защото е в една държава, смятана за мечта. Ако си направя никнейм Argentino тълпата ще ме приеме като колега в Аржентина и ще попиват всякакви ,,врели-некипели" и ще им ръся мозък колкото си искам. И да попитам още нещо потребителя American: освен да си задоволяваш егото, за какъв дявол пишеш тук? Моето усещане е, че няма друго- ,,аз съм голяма работа, защото съм в Америка(САЩ) и това ме прави нещо повече от вас. Съжалявам друже- пиша, каквото мисля. ПП. освен карти от MAPS не съм видяла дестинации от GPS, постнати от теб.
Не ми казвай какво да правя, защото ще ти кажа къде да идеш

камионджията

Има само една снимка негова в кабината на камиона беше си снимал новия дървен волан а пък и е снимал и клипове но не говори в тях.

rolly_s

Цитат на: камионджията - Неделя, 06 Октомври, 2013, 08:48:20
Има само една снимка негова в кабината на камиона беше си снимал новия дървен волан а пък и е снимал и клипове но не говори в тях.

Струва ми се, че точно тая снимка е направена в лек автомобил.
Не ми казвай какво да правя, защото ще ти кажа къде да идеш

admin

admin