• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търся мнения

Започната от lomidol, Петък, 18 Януари, 2013, 13:17:30

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

lomidol

Да знаете нещо като консултант да го взема с мен като тръгна да купувам

lomidol

admin

Цитат на: lomidol - Петък, 18 Януари, 2013, 23:00:31
Да знаете нещо като консултант да го взема с мен като тръгна да купувам

Освен Лошия Данчо, не знам кой друг да ти препоръчам.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

lomidol

Лошия Данчо, Мръсния Хари няма значение кой, важното да разбира и да иска да помогне/срещу заплащане/.

admin

Цитат на: lomidol - Петък, 18 Януари, 2013, 23:14:22
Лошия Данчо, Мръсния Хари няма значение кой, важното да разбира и да иска да помогне/срещу заплащане/.

Това http://www.driver-bg.eu/index.php?action=profile;u=333 му е профила и в момента даже е на линия. Пиши му съобщение и го питай дали може да ти съдейства.

Красимир Тодоров

Колега, ти хубаво търсиш мнение, ама кажи какво и къде искаш да теглиш. Щото се изпопребиха хората да изказват мнения, ма едно за европа, друго за тука важи.. Както се казва - помогни ни, за да ти помогнем. Иначе понеже си отворил тема конкретно за това рено - моя съвет е бегай далеко... просто не ми стои като солиден камион, некво пластмасово ми е

voyager

На Рено и под сянката му не трябва да стоиш.

sush1978

Цитат на: lomidol - Петък, 18 Януари, 2013, 22:39:18
Значи и при сканията положението е същото
Нямат нищо общо.Този Ман е готов прехвърли ли 600 000.
По добре Скания. Лично мнение
Умирай трудно

kron

Според мен колега това че даден МАН е прехвърлил 600 000км не е фактор че не е читав много мога да кажа като човек знаещ и разбиращ някой нещица по тея манове.Сега по темата и двата мана не струват безспорен факт,за мегата по може да се закачи човек но нека погледнем за какви пари какво може да се вземе.Реното евтин камион имат кусури но и те вървят за сканията нямам виждане но не е ли око да види и ухо да чуе  ;D ;D ;D

loshdancho

Аз в момента карам ТГА , което по разход на гориво трябва да е над милион(385 000л) и не харчи масло.
За  здравината на изработката обаче съм с много лошо впечатление.
За комфорта  на возията е номер 1 обаче.
Не може да се каже за вървенето му същото....едно куче  на каишка го дърпа назад.

.......ето го и шаро.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

American

ха!

в Америка е МАК и пес му е емблемата, а у Европата е МАН и пак пес емблема  ;D
smoking gun

kron

Само да споделя нещо си за един ман,съединител смяна на 960 000км,динамо 760 000км и една възглавница на кабината + тампони на кабината,гъвкава връзка на ауспуха,гумички на скоростния лост и това е друго не ми е на акъла не че им правя няква реклама ама аз лично съм с добри впечатления.Но е важно зад кормилото кой е стоял че като падне в добри ръце бързо му се разказва играта ;D

kron