• Welcome to Форум на българските шофьори.

iGO Primo

Започната от admin, Петък, 03 Декември, 2010, 22:39:18

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

godji

Малко глупав въпрос ,ама - как да стигна до тези папки ?  Като вкл. кабела в навигацията и в компа не се случва абсолютно нищо !
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

godji

БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

admin

Цитат на: godji - Неделя, 07 Април, 2013, 13:32:24
Малко глупав въпрос ,ама - как да стигна до тези папки ?  Като вкл. кабела в навигацията и в компа не се случва абсолютно нищо !
С какъв Windows си? Не започва ли да търси автоматично драйвери, които да инсталира?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Roshko

Цитат на: godji - Неделя, 07 Април, 2013, 13:32:24

Като за начало пробвай с няколко различни кабела. Аз какъв зор видях докато разбера, че от 5 кабела, най-много два да станат, пък всичките 5 стават за безжичния адаптор. Мойта е много капризна на кабел, не знам за твоята...

godji

С Windows XP . Нищо не търси  :( само на навигацията светва индикация че е заредена батерията ! Включвам кабела който си е в кутията на навигацията . Да не би този кабел да е само за зареждане , а за пренос на данни да е необходим друг   ::)

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: godji - Неделя, 07 Април, 2013, 18:28:24
С Windows XP . Нищо не търси  :( само на навигацията светва индикация че е заредена батерията ! Включвам кабела който си е в кутията на навигацията . Да не би този кабел да е само за зареждане , а за пренос на данни да е необходим друг   ::)

Натискаш ли копчето за пускане? И моята не тръгва всеки път.

Гармин, тръгва веднага, ама другите са капризни.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

godji

Ще пробвам , да я оставя ! Пък ако омажа нещо ще отива на доктор :)

Уди кълвача

Някой може ли да даде работеща сборка  IGO Primo за камион, че от форумите свалям все някакви модифицирани, дето все не мога да ги подкарам, или резолюцията не става, или изобщо не тръгва, или картите ми не били нещо си....
За Nexus 7 става въпрос.

loshdancho

Тая джаджа има андроиди. Не мога. 
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Уди кълвача

Цитат на: loshdancho - Понеделник, 08 Април, 2013, 19:15:25
Тая джаджа има андроиди. Не мога. 

Хахаха, и аз за пръв път ги срещам, много гадни твари са :)

Milen

Samsung Galaxy Nexus 1200x800 с български глас, език, карти, камери..

http://www.multiupload.nl/GASZW2J2PQ

http://www.directmirror.com/files/YHLC18MD

Уди кълвача

Така, инсталирах най-накрая едно примо(не знам от къде и как), сложих му картите и лицензите, които ми даде loshdancho и взе че тръгна, не съм я пробвал още на път, но зададох маршрут със нисък мост за който знам, и не ми дава да минавам от там, значи има шанс :)
Сега свалих и някакви карти Q4, но не знам дали да ги слагам, че да не оплескам нещо пак...

BRC_BRC

Това не са само камери , а полицейски постове, засади, и мобилни камери
затова говори непрекъснато не се скучае  с IGO наистина :) !!!!!
--BRC_CRB--

loshdancho

Цитат на: Уди кълвача - Вторник, 09 Април, 2013, 12:11:35
Така, инсталирах най-накрая едно примо(не знам от къде и как), сложих му картите и лицензите, които ми даде loshdancho и взе че тръгна, не съм я пробвал още на път, но зададох маршрут със нисък мост за който знам, и не ми дава да минавам от там, значи има шанс :)
Сега свалих и някакви карти Q4, но не знам дали да ги слагам, че да не оплескам нещо пак...
Не бой се, нищо няма да оплескаш.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Уди кълвача

От къде и как да си сложа камери за Европа и по-специално за Норвегия?
Нямам на картите с които съм - Q3, а в папката speedcam(ако зависи от нея де) имам само файлове - BG_speedcam_... Това означава ли че са само за БГ и ак да ги сменя?
Дори и в настройките не мога да намеря нищо за камери, явно съм мноу проЗ.

admin

Цитат на: Уди кълвача - Понеделник, 15 Април, 2013, 12:53:09
От къде и как да си сложа камери за Европа и по-специално за Норвегия?
Нямам на картите с които съм - Q3, а в папката speedcam(ако зависи от нея де) имам само файлове - BG_speedcam_... Това означава ли че са само за БГ и ак да ги сменя?
Дори и в настройките не мога да намеря нищо за камери, явно съм мноу проЗ.

Потърси в www.poiplaza.com конкретно за Норвегия.

admin