• Welcome to Форум на българските шофьори.

Made in Румъния!!!

Започната от LKW, Неделя, 19 Май, 2013, 12:47:44

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

LKW

Вуйче не се коси.Някой път номера с 10евро минава някой път домноле вика "Ще плати".Аз нагоре минах с 10 , а ня връщане не стана номера и "Ще плати" , а и двата пъти беше през ноща.Също когато точно беше паднал моста се прибирах и пак 25.
Шлафен цузамен в майне бунгало до сабале рано.Клайне дупен.
Много обичам млади и арни спедиторки.
http://www.youtube.com/watch?v=jwVu3crtQuY
http://www.youtube.com/watch?v=lwbyMYfLv_I
WWW.elmaz.com

LKW

WWW.elmaz.com

Mystang

Който ще минава през Mehadia-Plugova-Caransebes да си намери друг маршрут защото има голяма катастрофа и пътя е блокиран.От вчера на обяд вися и чакам да разчистят.Нашенска цистерна с газ се обърнала на обратните завой.

Mystang

Mystang

И кервана тръгна. :o.Вече се минава.

LKW

Колега ти точно къде беше на опашката?Аз бях точно на изхода след Плугова , на моста с бял Мерцедес Актрос евро5 хенгер.Добро висене над 26часа на платното.Домнолетата обаче бяха направили страшна организация в Карансебеш."Мобилни групи събираша таксата".
WWW.elmaz.com

kron

Няма как да няма организация колега това долно племе за пари какво ли не правят.С две думи няма такава държава до вчера минавахме не се плащаше сега пари сакат.

scaniavolvo

Абре бригадире кой лъже бря.Ти ходил ли си там ми е мн интересно.Май не си и си праскаш некви некомпетентни изказвания.Отиди първо и тогава ми спори,защото аз не съм на принципа ЕШК,ако ти си на този принцип си е за теб.

Mystang

Аз бях на паркинга на Мехадия.
И за Карансебеш става с 10 евра.Поне аз минах а някой други не можаха.Според зависи.А някой минавал ли е по обиколната през Решита.Става ли пътя?

kron

Не съм минавал колега но колеги казаха пътя е хубав нов асфалт но много тежък баири и стопяваш сумати нафта.Аз го гледах като километри е 100км горница и не си струва към 2,30 часа като време не стигат да обиколиш,ако ходиш на Оряхово карай през Дева от там за Тургу Жул и излизаш на Филаши,пътя по този маршрут горе долу бива.

Максимус

Да ви споделя колеги, с какво ме впечатлиха румънците преди няколко дни. Поради някаква причина бяха затворили околовръстното на Buzau, и трафика го пуснали през града. На едно от кръстовищата ме хваща червен светофар, спирам си аз и в следващия момент светофара пуска пешеходците пред мене, групата не беше по-малко от 30 човека, рано сутринта отиват на работа хората. На отсрещният тротоар обаче имаше църква, и всички до един, румънци и румънки се прекръстиха минавайки покрай църквата. Веднага ми светна защо тия хора дръпнаха пред нас. Защото у тях както видях, се е запазила все пак някаква ценностна система, въпреки комунистическия режим. (Циганите им не ги слагаме в сметката)  ;) В България народа е обезверен до няма и къде вече, и не виждам просто как ще отлепяме от дъното, с хора изгубили до голяма степен ценностната си система. В България човек за човека е станал звяр вече, по улиците вече почти не виждам усмихнат човек. :(

miki07

Информация относно режима на преминаване на тежкотоварни автомобили през град Карансебеш, Румъния

В ИА ,,Автомобилна администрация" постъпи официална информация от общината на град Карансебеш, Румъния относно режима на преминаване на тежкотоварни автомобили през центъра на града.
Поради строително-ремонтни дейности на основните маршрути, определени за трафик на тежкотоварни автомобили, румънските органи уведомяват, че трафикът е пренасочен по обходни маршрути, което е обозначено със съответните знаци . Не се препоръчва преминаване на тежкотоварни автомобили през град Карансебеш, който е историческа забележителност и с богато културно наследство, тъй като има опасност от срутване на историческите сгради в града. В случай, че водачите на тежкотоварните автомобили преминат през историческия център на града, се заплаща такса, регламентирана от общината в съответствие с румънското национално законодателство.
Източник:Автомобилна администрация

www.rta.government.bg/‎
scania,volvo forever

МИНКО ИЛЧЕВ

Не разбрах какво е по-различно от досега? Няма ли да пуснат околовръстното?
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

Бриги Магнито

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Петък, 02 Август, 2013, 19:04:14
Oно будки натургаа за тез де сбират парата,ти за пускане питаш

DeDo Vi

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Петък, 02 Август, 2013, 19:04:14
Ха Ха Ха, околовръстното е направено и е перфектно, обаче на кмето на Карансебеш му трябват кинти явно, та затова затвориха околовръстното и се кара по старото си трасе ама вече те цакат да плащаш, и май скоро нема да пущат окловръстното. И аз да имах такава машина за пари и аз немаше да пусна окловръстното.

Красимир Тодоров

Не мога да се стърпя и ще попитам. Откога стана исторически град това село? Мигар допреди две години не беше?
Къде е шибаното външно министерство, къде са браншовите организации на превозвачи и дори шофьори? Щото мен ме цакат с 25 евро, ама ми признават 23, понеже дори и да не делиш с тях, пак по курс на леите е 23 и те си гушват 2 евро за моя сметка.
Моя началник губи средно месечно по 8000 евро, сигурно има фирми като ташев с по 200 камиона, кой знае те колко губят.
Ако това беше в България, аз съм първия дето ще запречи камиона на пътя, ама какво мога да направя в румъния?
Толко ли са силни тия Румънци, че всички си плащат и не се оплакват. Или наистина е правно регламентирано и нема мърдане.
Все пак тоя обход дето са го предложили, просто не става...

ivopifeca

Минеш ли по тоя обходния маршрут,направо си лека нощ :'(

ivopifeca