• Welcome to Форум на българските шофьори.

Каква навигация за камион да взема?

Започната от Гълъбов, Четвъртък, 18 Юли, 2013, 09:12:52

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

driver70

driver70

orakul1

Здравейте,бих желал да препорачам на всички по млади колеги,които тепърва ще се пробват във международния транспорта следното.Преди да търсите навигация която да ви бъде полезна, си купете атласи а държавите по дистинациите кадето ще работите,и се научете да ги ЧЕТЕТЕ.Няма по добра навигация от книжната.Ако си мислите че една навигация едва ли не ще ви кара камиона грешите.Почти всеки ден срещам момчета които са тръгнали неподготвени и се чудят на къде да хванат.И виждам още повече сийржий които се присмиват на испадналите във беда колеги.Транспорта във БГ,няма нищо общо със транспорта във ЕВРОПА.Така че подгответе се теоретично,намерете точния човек да ви помогне във първите ви спъпки по Европа.Всичко друго е само приказки.

orakul1

abator

Как да помогнеш на човек, който не знае коя държава къде се намира? Не можа да ми отговори на въпроси от рода на "Италия южна държава ли е?" и "Норвегия северна държава ли е?". Питам го как смята да се оправи по Европа, а той ми вика, че сега е лесно, защото имало навигации, които ще го закарат на адреса. Изводите ги оставям на вас.

batalov80

Цитат на: abator - Понеделник, 26 Август, 2013, 01:08:34
Как да помогнеш на човек, който не знае коя държава къде се намира? Не можа да ми отговори на въпроси от рода на "Италия южна държава ли е?" и "Норвегия северна държава ли е?". Питам го как смята да се оправи по Европа, а той ми вика, че сега е лесно, защото имало навигации, които ще го закарат на адреса. Изводите ги оставям на вас.

На такъв му трябва екскурзовод.С навигацията няма да може се оправи.Ако си мисли,че навигацията ще го заведе до адреса-дълбоко се лъже.

batalov80