• Welcome to Форум на българските шофьори.

Супермодерен сервиз на Volvo в Бургас

Започната от Trucker_Boy, Събота, 07 Май, 2011, 10:07:54

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Станимир

Цитат на: Rammbon - Неделя, 30 Декември, 2012, 20:55:47
Интересуваме кои двигатели на Волво имат по 3 маслени филтъра / единият от които е предфилтър / ? 
Защото до сега в сервиза на Волво в Бургас, винаги сменят само по 2, а моделите на камионите ни са FE, FM и FH, произведени след 2006 г .
Или този предфилтър никога не се сменя ?
Колега,трите маслени филтъра се сменят в комплект при  всяка смяна на маслото.

Станимир

American

И на мен ми сменят винаги по три филтъра, два маслени и един горивен.
Отвреме на време ме питат дали искам въздушния да сменя, както и двата кабин-филтъра.
smoking gun

American

smoking gun

kron

Нямам виждане над Волво но от това което съм чувал на FH са 3 маслени филтъра,волво е камиона с най много филтри мисля но може и да греша старите Ф нямаха повече филтри от другите камиони.

Rammbon

Цитат на: Станимир - Неделя, 30 Декември, 2012, 21:44:45
Колега,трите маслени филтъра се сменят в комплект при  всяка смяна на маслото.
Колега, ти като представител на сервиза Волво Бургас ли си или само споделяш, че и трите филтъра се сменят винаги, защото при последните смени ни сменят само по 2 маслени :)

kron

Не знам колега ако са 3 филтъра защо да не се сменят и трите ???,а за сервиза в Бургас един познат караха 2 волва за гаранционен сервиз и не беше с добри впечатления от този сервиз е това беше още в началото като го отвориха ама все пак знам ли какво е сега.

Станимир

Цитат на: Rammbon - Понеделник, 31 Декември, 2012, 09:09:30
Колега, ти като представител на сервиза Волво Бургас ли си или само споделяш, че и трите филтъра се сменят винаги, защото при последните смени ни сменят само по 2 маслени :)
Колега,6 години карам Волво и досега нямам случай да се сменят само двата маслени филтъра. Първата смяна беше във Волво сервиз,другите обслужвания съм ги правил в нашия гараж и винаги се сменят трите филтъра.Двата са еднакви,на третия му викат байпас.

Станимир