• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търся шофьори!!!

Започната от agrorezerv, Сряда, 02 Октомври, 2013, 14:15:08

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

agrorezerv

Търся шофьори за България. Дестинациите са Русенска област - Варна.
Заетост целогодишно. Наш превоз.

Телефон за контакти
0897864395
Орлин Ганев

agrorezerv

evgeni_ivanov

Нещо повече като информация може ли за да не се налага да се звъни непрекъснато.Благодаря предварително

evgeni_ivanov

agrorezerv

Здравейте!!!

Става въпрос за извозване на зърно. Имаме компзиции търсим шофьори. За заплащането се договаряме на място.

Орлин Ганев!!!
тел. 0897864395

Бриги Магнито

Г-н Орлин Ганев,чест Ви прави,че във форум в който всеки написал обява за работа е брутално подигран и обиден,вие пуската своята обява.
Аз лично в момента не търся работа,но от името на многото млади колеги имам един въпрос.
Склонен ли сте да наемете човек с минимален опит(стаж) или не?

Не ме разбирайте погрешно питам,защото на всеки младеж в този форум това му е въпрос номер едно.

Ако решите да дадете отговор на моето питане,ще помоля абсолютно всички да не си изявяват творческите умения в писането и да овапцат поредната обява

agrorezerv

Здравейте!!!

Разбира се, че трябва опит. Не мога да взема шофьор който има два курса и да разчитам че няма да се случи това което се случва с повечето а именно да потроши влекач или гондола. Миналата седмица се доверих на момче което работи много но за съжеление не от всяко дърво става свирка  ;D, така че трябва да има опит.

Поздрави!!!

Орлин Ганев

Бриги Магнито

Цитат на: agrorezerv - Четвъртък, 03 Октомври, 2013, 12:37:12
Здравейте!!!

Разбира се, че трябва опит. Не мога да взема шофьор който има два курса и да разчитам че няма да се случи това което се случва с повечето а именно да потроши влекач или гондола. Миналата седмица се доверих на момче което работи много но за съжеление не от всяко дърво става свирка  ;D, така че трябва да има опит.

Поздрави!!!

Орлин Ганев
Много благодаря,за даденият отговор от името на всички младежи .
Имам и една молба към вас,въпреки,че сте вече опарен ,моля Ви запомнете,че има и дърва от които става свирка ,не осъждайте всички.

Успех с набирането на персонала и дано работата да се превърне в песен

M.Traykov

Аз пък (като един 23 годишен младеж) искам да попитам Г-н Ганев как се разбира без да се пробва някой дали става?И за пореден път да кажа,че тоя опит не се налива с фуния.
Ако някой знае къде има да казва да си земем номерче.Сигурно трябва да има и опит на зърновоз предполагам?
Успех!

Димитър Бомбаджиев

Цитат на: Drifter - Четвъртък, 03 Октомври, 2013, 19:35:41
Аз пък (като един 23 годишен младеж) искам да попитам Г-н Ганев как се разбира без да се пробва някой дали става?И за пореден път да кажа,че тоя опит не се налива с фуния.
Ако някой знае къде има да казва да си земем номерче.Сигурно трябва да има и опит на зърновоз предполагам?
Успех!

Като не ти изнася, се изнасяй! Човека си поставя условията и никъде не е казано, че ще си ти. Не мога да разбера какво бучиш...някой боде ли те по корема да почваш...аман от мрънкала
''Без болка няма любов''-казал заека и скочил върху таралежа!

M.Traykov

Аз не се и натегам просто ми е интересно един работодател как си избира хората.Показва му трудовата книжка те ти 5 години стаж,ама за тия години може и 10 композиции да е потрошиЛ.
Ти някъде видя ли ясни условия?
Спирам да пиша няма смисъл.Трийте.

Димитър Бомбаджиев

Тука по обявите чатите се такива де не ви интересува...който го - хваща телефона и дейсгва
''Без болка няма любов''-казал заека и скочил върху таралежа!

stoil nedev

Цитат на: Димитър Бомбаджиев - Четвъртък, 03 Октомври, 2013, 20:29:36
Тука по обявите чатите се такива де не ви интересува...който го - хваща телефона и дейсгва
Какво неправилно изречение, безсмисленно и с правописни грешки.
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

drago_pavlov

Цитат на: stoil nedev - Неделя, 06 Октомври, 2013, 21:02:31
Какво неправилно изречение, безсмисленно и с правописни грешки.
To и в твоето не липсват правописните грешки  ;D

Rammbon

За колегите с малко или никакъв опит. Наливате си с " фуния " теоретически опит от форума, возите се малко на камион и гледате това и онова и тези , които стават за шофьори ще им проличи още на първите 200км , разтоварване на гондола, връзване на колани, отваряне на капаци и щори. Тези които нестават, ще се научат с времето , но и те ще станат шофьори на камиони.
+ за предложената работа

hunter_75

за кой район на страната става въпрос?

martin stanev

Цитат на: hunter_75 - Събота, 12 Октомври, 2013, 19:10:57
за кой район на страната става въпрос?

То си пише колега, ама иска да си отвориш малко очите...

martin stanev